david Odesláno 23. Září 2013 Sdílet Odesláno 23. Září 2013 taky to vidím na bajonet, a co je šipka, by mohl být aretační čudlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 23. Září 2013 Sdílet Odesláno 23. Září 2013 No asi to budu muset vyndat celé ať je na to lépe vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 No asi to budu muset vyndat celé ať je na to lépe vidět...Tak žádnej bajonet, Tvůj je asi ten druhej odkaz. http://www.go2marine.com/product/198771F/spare-parts-for-jabsco-quiet-flush-marine-electric-toilet-conversion-kit-37255.html http://www.go2marine.com/product/48126F/jabsco-37010-series-electric-marine-toilet-push-button-spare-parts.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 Nasyp tam krtka a fertig! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 proč to vlastně kucháš? pokud se kouslo, někdy mi stačilo mu přepólovat motor a krátkými pulzy ho uvolnit. případně na sřídačku pulzy se správnou polaritou. bohužel ne vždycky a pak to je teda chuť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 Davide, tuhle "rozborku" mam, ale není to ten tip. U tohodle se kryt nasazuje zezhora, u mého dozadu. Asi je to dotažené těma dvěma svorníkama, matky už jsem sundal. Nicméně stáhnout mi to prostě nejde ani dost velkou silou a ty šipky naznačujou bajonet, ale pootočit mi to nejde. Proč to kuchám? Pomalu to tlačí do fakálu jako když tam je něco přicpanýho. Točí se normálně, ale voda odtéká jen pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 ullaco, co když to sežere nějaké gumičky nebo O-kroužy a pak mi to poteče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 Když to točí normálně a málo odtýká,je pravděpodobně nutno vyměnit impeler. mám skladem.bootcenntrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 Když to točí normálně a málo odtýká,je pravděpodobně nutno vyměnit impeler. mám skladem. bootcenntrumnemáš náhodou celou sadu na Jabsco? oba impellery, futra, těsnění, nerez vložky do čerpadel i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 (upraveno) bootcentrum, nejdříve se do toho potřebuju dosrtat (dostat pro hnidopichy) abych viděl co se tam stalo... třeba je tam jen nějakej cucek z vlasů nebo něco...Problém num. 1- rozborka...:-) Upraveno 25. Září 2013 uživatelem dragon333399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 Pockej, upresni dotaz, potrebujes to dosrat, nebo se tam dostat :) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 problém to rezebrat je pouze v případě,totálně zakorodovaných svorníků,které to drží pohromadě,jinak je to "sranda".Kompletní opravnou sadu nemám!!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 Tak když krtek nesežere těsnění a plast doma tak si nemyslím, že by hajzlu na lodi ublížil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 25. Září 2013 Sdílet Odesláno 25. Září 2013 tomas : už jsem ti to upřesnil.... Bootcentrum: svorníky zrezlé nejsou, ale nejde mi sundat ten vrchní kryt. Fakt je mi to záhada, neni poznat jestli je na bajonet nebo jen na vysunutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 19. Březen 2017 Sdílet Odesláno 19. Březen 2017 U ruční pumpy, když zadrhává a zasekává se - má cenu to rozdělávat a něco měnit nebo rovnou koupit novou?Máte s tím někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 21. Březen 2017 Sdílet Odesláno 21. Březen 2017 Taky mi loni trochu drhla,vytrel jsem trubku hadrem a dal novej o-krouzek za petikorunu. Delaj ruzny smesi uz si to nepamatuju tak kup dva ruzny a vyzkousej to,me to ted splachuje jak zamlada. A nebo Jabsco prodava sadu asi za litr 😂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 21. Březen 2017 Sdílet Odesláno 21. Březen 2017 Dnes to asi rozdělám a uvidím. Našel jsem i sady těsnění i novou pumpu. Já záchod nepotřebuju, ale plavčice ho má jako podmínku, tak musí fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Březen 2017 Sdílet Odesláno 21. Březen 2017 Ja sem taky resil, vrzala a piskala pri kazdem splachovani, nejvic vetsinou pomohlo to promaznout cele lehce samozrejme nejakou spesl vazelinou ( teflonova) a chvili to drzelo, ale dlouho to stejne nefungovalo. Ty olejicky co prodavaj do zachodu jsou jen na par splachnuti a pak to zase vrze. Uprime klid sem mel, kdyz sem koupil novou pumpu. Origo Jabsco v germanii za 99 EUR, pripadne opravnou sadu maj za 44 EUR. Je to hodne o tom zadna, mozna sezenes na ebay atd levneji, ale uprime od te doby byl celou sezonu klid, takze za me takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 23. Březen 2017 Sdílet Odesláno 23. Březen 2017 Rozdělal jsem to a u prostřed trubky je vidět jakoby prasklinka ve stěně a je tam cítit hrbol. Gumový kroužek je nějaký naleptaný - stále mi přijde lepivý, tak ho zkusím vyměnit a uvidíme. Pokud to nepomůže, tak koupím novou pumpu a bude klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se