Přejít na obsah
Plavidla.cz

Záchod

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davide, tuhle "rozborku" mam, ale není to ten tip. U tohodle se kryt nasazuje zezhora, u mého dozadu. Asi je to dotažené těma dvěma svorníkama, matky už jsem sundal. Nicméně stáhnout mi to prostě nejde ani dost velkou silou a ty šipky naznačujou bajonet, ale pootočit mi to nejde. Proč to kuchám? Pomalu to tlačí do fakálu jako když tam je něco přicpanýho. Točí se normálně, ale voda odtéká jen pomalu.
Odkaz ke komentáři

• 3 years later...
Ja sem taky resil, vrzala a piskala pri kazdem splachovani, nejvic vetsinou pomohlo to promaznout cele lehce samozrejme nejakou spesl vazelinou ( teflonova) a chvili to drzelo, ale dlouho to stejne nefungovalo. Ty olejicky co prodavaj do zachodu jsou jen na par splachnuti a pak to zase vrze. Uprime klid sem mel, kdyz sem koupil novou pumpu. Origo Jabsco v germanii za 99 EUR, pripadne opravnou sadu maj za 44 EUR. Je to hodne o tom zadna, mozna sezenes na ebay atd levneji, ale uprime od te doby byl celou sezonu klid, takze za me takto.
Odkaz ke komentáři

Rozdělal jsem to a u prostřed trubky je vidět jakoby prasklinka ve stěně a je tam cítit hrbol. Gumový kroužek je nějaký naleptaný - stále mi přijde lepivý, tak ho zkusím vyměnit a uvidíme. Pokud to nepomůže, tak koupím novou pumpu a bude klid
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...