bayliner Zveřejněno 9. Srpen 2009 Sdílet Zveřejněno 9. Srpen 2009 Dobrý den, potřebuju od někoho znalého poradit v jakém pořadí zapalují válce na motoru V8 (OMC 5,7l). Za všechny odpovědi předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2009 (upraveno) Ahoj, ja mam Mercruisera V6 r.v 94 a tam je poradi zapalovani vyrazeno nahore na vice sani mezi karburatorem a rozdelovacem. Muzes zkusit stesti a mozna to tam taky najdes.Jinak jeste na je navod jak serizovat ventily. Demonstrujou to na osmivalci a na konci videa je poradi paleb valcu motoru. Upraveno 9. Srpen 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 26. Květen 2010 Sdílet Odesláno 26. Květen 2010 Točíš motorem správným směrem. Najdeš válec, kterému stříhají ventily.Zapalovací kabel vedoucí k tomuto válci píchneš do víčka rozdělovače Né do dírky kam ukazuje palec rozdělovače,ale do DíRKY PřESNě NAPROTI /na druhé straně rozdělovače, o 180 stupňů na rozdělovači dál /. Uděláš to i u ostatních válců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. Květen 2010 Sdílet Odesláno 28. Květen 2010 Tatra 603 13627845Jeep 5,2 18436572Ford 15426378 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Květen 2010 Sdílet Odesláno 28. Květen 2010 (upraveno) Kuci, je mi jasny, ze si asi rozumite, ale kdyby nahodou ne :)http://www.youtube.com/watch?v=fOojOpQ7KCs&feature=related Upraveno 28. Květen 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Mám k dispozici manuál v .pdf a bohužel jen v angličtině motorů mercruiser a OMC týká se starších typů motorů kde se dá najít spousty postupů "sborky a rozborky" včetně některých zapojení, předepsaných komponentů motorů a tak podobně. Je tam i to pořadí zapalování 8V motoru. Záleží na směru otáčení motoru - u levého je to 1-8-4-3-6-5-7-2 u pravého 1-2-7-5-6-3-4-8. Tak kdyby někdo chtěl můžu poslat nebo vrazit do úschovny pro stažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Mám zájem o manuál. Pošli mi ho, prosím, na htlsro@seznam.czVálce jsou očíslovány na motoru na sacím potrubí jako nálitky číslic 1 - 8. Na víčku rozdělovače jsou napsány obě pořadí zapalování, jedno většími číslicemi, druhé číslicemi asi poloviční velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Dobrý den, potřebuju od někoho znalého poradit v jakém pořadí zapalují válce na motoru V8 (OMC 5,7l). Za všechny odpovědi předem děkuji.U OMC se používají motory V8 Ford a nebo GM ,V8 od Forda má obsah 5,8 L a od GM 5,7...pokud píšete že obsah máte 5,7 pak by se mělo jednat o motor od GM a tam je zapalování následující - 1-8-4-3-6-5-7-2 u Forda to ale pálí jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Červen 2010 Sdílet Odesláno 1. Červen 2010 (upraveno) Mám zájem o manuál. Pošli mi ho, prosím, na htlsro@seznam.czVálce jsou očíslovány na motoru na sacím potrubí jako nálitky číslic 1 - 8. Na víčku rozdělovače jsou napsány obě pořadí zapalování, jedno většími číslicemi, druhé číslicemi asi poloviční velikosti.Snažím se najít nějakou internetovou uschovnu kam bych to vrazil má to celé 1,2 gb dat, případně bych to mohl vypalit na dvd a poslat poštou.psal jsem Ti i na email, tak mi pošli adresu a nějak to vyřeším. Upraveno 1. Červen 2010 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se