taurus Odesláno 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2012 Hezky se to rozjíždí... No kdyby nás bylo víc, pak by bylo nejlepší nechat auta v místě spuštění (bo jinak třetina až polovina by si vody moc neužila) a z cíle (nebude-li roztahaný po celé délce Hrčáků :)) řidiče jedním autem odvézt nazpět a pak se vrátit dolů pro čluny. Není to zas taková dálka, snad by někdo z místních třeba ukecal někoho z rodiny. Ale to asi dost předbíhám, uvidíme podle reálné situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 (upraveno) S tim neni problem, bydlim kousek od Prelouce a manzelka pouziva prostorny sportovni sporak s motorem 1.8DOHC. Ostatne tehle zpusob je pri vic lodich mnohem vyhodnejsi, nez kdyby se clovek zkousel sam vracet pro auto. Uspesni gumakisti muzou skoncit ve Chvaleticich nebo v Tynci, srabi v Prelouci nad jezem. Kde skonci neuspesni gumakisti, tot otazka. ;) Akorat se mi zda, ze az se vsichni sejdem na ten podnik, tak to uz rovnou muze bejt ten sraz. :D Nebo to chcete projet solo a pak znova pri srazu? To se mi zda celkem nadbytecny... Edit: Jak tak vidim..... navrhuju usporadat "Plavebni rallye". Start bude tady: http://mapy.cz/#x=15.809969&y=50.160546&z=17A cil bych videl..... trebaaaa..... tady: http://mapy.cz/#x=15.290440&y=50.025400&z=17 Jo, a povinna zastavka bude tady: http://mapy.cz/#x=15.784843&y=50.027085&z=18 a tady: http://mapy.cz/#x=15.341524&y=50.034527&z=17 Doprovodna plavidla a srabi muzou jet jenom Kunetice-Prelouc a pak prevyzt pod Hrcaky. Edit: Uprava propozic. Upraveno 18. Prosinec 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 (upraveno) Otázka je, kdy a kde ten sraz bude. Můj původní záměr byl jen průzkum bojem před "plnohodnotným" průjezdem kajuťákem, z čehož jsem zatím nijak nevycouval. A nakonec - je to sice jen na jeden den, ale jakýsi minisraz to klidně může být.edit - ty odkazy prozkoumám večer Upraveno 18. Prosinec 2012 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Hele jak říká Taurus, pojal bych to jako náhodnou akci "průzkum bojem" a pokud to bude OK tak tam potom vyrazit s pořádnou lodí a užít si to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 A Kefalín, co máte na mysli tým "prostorným sportovním sporťákem"? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 (upraveno) Ne sportak, ale SPORAK - je to plynozravka.Edit: Pruzkum bojem je dobry plan. Ale ten puvodni zamer vlastne byl jenom pruzkum bojem. Krome toho myslim, ze kajutovky to asi moc nedaji v tech "technictejsich" usecich. Navrhoval bych pruzkum bojem letos, kajutovky treba napresrok, az budeme vedet co a jak. Von taky kalendar neni nafukovaci, ze.Edit2: Jeste porad je tu moznost udelat smiseny peloton a gumakisty posilat dopredu na smrt, kdyz se zaleknem. ;) Treba zrovna u toho startu bych ale tipnul, ze kajutovky to daji jedine pri pravym brehu. Upraveno 18. Prosinec 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Myslim si, ze na par mistech to bude i na gumaku vzit vesla do teplejch a motor vyklopit z vody. Kazdopadne ja bych do toho sel pouze s gumakem, ne s parnikem :lol:A pripada mi, ze trasu co naplanoval Viky, bude asi docela honka projet za jeden den. Vychazi mi to skoro 60 kilaku, coz je na malej motor s nejistyma podminkama ve vode si myslim docela hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Takhle velkoryse pojato asi ano, já to původně bral z Pardubic kousek pod Přelouč, ani ne až do Chvaletic a to je nějakých 20 km, t.j. výlet i s přípravou, přenášením a následnou "likvidací" na necelý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Je vidět že adrenalin tu není cizí slovo :) a =).Jestli do té doby neprodám malej člun jedu s váma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Tož vítej na palubě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Abych jeste doplnil.... domluvili jsme se s Taurusem, ze napoprvy to vemem pekne langsam, jenom tu mene prozkoumanou cast, tzn. jenom nad Pardubickou komorou, aby se videlo, co se tam da a neda. To bude na jeden den az az. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Viky mě se znalostí místní situace více méně přesvědčil že Hrčáky jsou pro kajutovku šajze. Tudíž mu dávám za pravdu, že asi nemá cenu zkoušet pevnost vrtulí. Leč neustále platí, že hodlám prozkoumat úsek "Přelouč - a kam to jde nad Pardubice" s kajutovkou. Tomu bych chtěl do jisté míry podřídit tenhle průzkum. Zjistí-li se na místě v Pardubicích že je tam nějaké civilizovanější místo na spuštění, komory domluvitelné a prostor mezi nimi je OK, pak není co řešit a vyrazím tam (doufám,že se někdo přidá) na nějaký víkend v létě s Cortinou. Tudíž se nabízí možnost nevláčet zbytečně gumáky okolo komor a vzít to směrem nahoru. Pokud by se však třeba ukázalo, že se to v Pardubicích na vodu dát nedá, raději bych se držel původního plánu a zkoumal možnosti spuštění jinde. Myslím ale, že se to všechno vystříbří, třeba až na místě. Ono plánování od počítače, když jsem tam v životě lodí nebyl a podmínky jsou tam pro větší loď dost "na hraně", nemůže nikdy moc vyjít. Zatím mě potěšilo, že se najdou lidi ochotni ten den strávit tímhle netradičním způsobem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 Tome, já na tom jel....to bych neriskoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2012 (upraveno) Na kanalizovaném Labi nesmějí ponory plavidel přesahovat tyto hodnoty: a. v úseku Kunětice ř. km 973,70 až Přelouč ř. km 951,30 - 1,05 mMezi komorama je to v pohode. :) Adrenalin je pouze Vysoka n/L - Nemcice, Chrudimka a Hrcaky. Upraveno 18. Prosinec 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2012 Tome, já na tom jel....to bych neriskoval :-)Ja vim, dyt si pak basnil jenom o tom jednom, ze by jsi to chtel vymenit :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Únor 2013 Sdílet Odesláno 10. Únor 2013 Máte někdo tuchy kolik je na těch Hrčákách vody? Tedy s jakým ponorem by se tam dalo plout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Únor 2013 Sdílet Odesláno 28. Únor 2013 Tak co panove? Jaky je stav vasih plavidel? Moje je schopne plavby. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Únor 2013 Sdílet Odesláno 28. Únor 2013 plavidlo je schopne-snad bude i dodelanej vlek-no v nejhorsim prijede na vozejku a do vody ho ve 3 donesemuz mate nejakou predstavu o datu?cekal jsm i nejakou odezvu od pardubicaku-asi tam nikdo není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Únor 2013 Sdílet Odesláno 28. Únor 2013 (upraveno) Zkusim sehnat lidi z mistniho klubu, dost jich je odtamtud, treba se nekdo prida.Datum... zatim jediny rozumny podle myho nazoru je vikend kolem velikonoc, aspon teda pokud se jedna o pruzkumnou plavbu. Navstevu Kunetic bych vzal pri tom. Upraveno 28. Únor 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2013 Někdy ten začátek dubna už docela ujde, na vejlet s gumákem hlavně nesmí pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel779 Odesláno 1. Březen 2013 Sdílet Odesláno 1. Březen 2013 Pokud můžem, tak z Lysé se připojíme(sporťák a kajuťák).Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Březen 2013 Sdílet Odesláno 1. Březen 2013 (upraveno) Nepochybne! Budeme radi. :)Cim vic nas bude, tim mensi naroky na sjezd do vody. ;) Upraveno 1. Březen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Březen 2013 Sdílet Odesláno 3. Březen 2013 http://www.nase-voda.cz/kam-na-den-vody-povodi-labe/že by jsme se sli zeptat na to Labe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Březen 2013 Sdílet Odesláno 3. Březen 2013 (upraveno) Na ředitelství podniku v Hradci Králové se 23.3. 2013 vedle Dne otevřených dveří uskuteční několik přednášek. Od 10.00 do 11.30 to bude Labe a Orlice v královéhradecké pevnosti a 13.00 až 14.30 Splavňovací práce v okolí Hradce Králové.Jestli budu v CR, tak je to asi jasny. :) Koneckoncu... nemohli bysme tam prijet s lodi? Kdyz maji den otevrenych dveri, plati to mozna i pro vrata komor ne? Upraveno 3. Březen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Březen 2013 Sdílet Odesláno 3. Březen 2013 ses zblaznil-my stary kosti rikaji ze 23 3 bude voda tak 1.2m nad stavty pardubice bych dal+kontrola nejakyho toho sjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se