Sullaco Odesláno 7. Leden 2014 Sdílet Odesláno 7. Leden 2014 A jeje, uz i ty brute?Tomas: no jo 2x proplachej logr, to by sedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Leden 2014 Sdílet Odesláno 7. Leden 2014 Hele.... neleze vam ta zima (spis teda neleto) uz trochu na mozek? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Koukam Rudo, ze mame dalsiho clena do naseho klubu na palouk svini :lol: . Jinak s navrhem prohnat katamaran souhlasim.edit: Viky posud sam, vzdyt jsme to tu psali, ze nejsme normalni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Nevšimnul jsem si, že by se tu psalo, že jsme nenormální.... musel bych projít diskuzi... ale myslím, že tu bylo zmíněno, že jsme úplně normální mezi námi normálními..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Ja necekam, ze byste byli normalni, nejsem tak naivni, jenom se ptam, jestli vam neleze na mozek to neleto. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Jojo, vítám člena palouku sviní mezi námi...jo ten Zdenda to nebude mít snadné !!! Jestli on se nakonec neodstěhuje někam na potok :-) Nejlépe někam pod myčku... :-) No já nevim, pojem "normální" je velmi relativní.... kdo normální by za ty prachy koupil loď kterov v podtatě nepotřebuje, lil by do ní benzínu jako by stál 2 Koruny, pořád měl starost s vytahováním a spouštěním??? JE TOTO NORMÁLNí ??? a lezení na mozek? To by bylo moc brzo, dyk je teprvá leden!!! Kucí dočkáme se, zatim dycinky jaro přišlo ! Tome s katamaranem to asi nevyjde, já vlastně musím vzít ten sud a honda nemá ruční řízení, to bychom to museli přidělávat a to asi nestojí za to :-( To jedině že by přijel Zdenda leštič a trošku nám tam poklidil a přeleštil plováky... to bychom to krásně stihly namontovat :-) Ale nám asi bude stačit, že tu malou loď ku budeme muset nějak dostat do statku... začnou ji laminovat. Nepřesuneme se do "obecné diskuse"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Když bude hezky tak bych možná jezero navštívil i když včera jsem jel kolem a byl opravdu moc hezkej pohled jak veškerej různě barevnej kouř z lovosický chemičky se snáší přímo na Žernoseky :( Ale ono hezky určo nebude a jestli přijde tak brzo jaro jak to vypadá, tak bych měl máknout abych nedopadl jako kolega "malej" minulou sezonu, když se uráčil dát loď do vody, tak už jsme skoro zazimovávali. Práce tam mám jako na kostele, to by jeden nevěřil. Jsem zvědavej, jestli ten vyšisovanej laminát bude mít zpátky ten lesk co měl :) Tak a teď do mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Lesk te nikam nedoveze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 To je sice mozny ale ja to mam rad vsechno vypiglovany a cistounky. Technika musi bejt v cajku a vypucovana. Nejsem prase, mimo jine pradlo na sobe si taky menis a peres nebo zastavas heslo ze spravnej chlap musi smrdet chlastem, potem a chcankama? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 To samozrejme ne i kdyz prababicka rikavala, ze spravnej chlap ma smrdet i na fotce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) Já to říkám pořád...LEšTIč... ale tohle bude možná léčitelný hihihi...(ještě že ten jeho šuplik nenarve do pračky, by ho dycky přemáchnul se spoďárama ...:-)) A nebo ho možná už dal na vyvářku a proto se tak smrsknul...:-) Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem dragon333399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) Spodni pradlo se pere. Nekomu staci ze je cisty, někdo si ho i vyzehli a navoni osvěžovačem tkanin! ;)No a s lodema je to podobne, ze jo? :D Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Viky, ty to nějak znáš :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) To vis.... u mne je čistota a vonavost na prvním miste, staci se podivat na moji lodičku a na auto a je to kazdymu hned jasny! :)Edit: Nasel jsem vybornej priklad! http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/DSCN0217B.jpg Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) viky, ty jsi ještě horší než leštič Zdenda, ty jsi tu čistotu paluby pojal do extrému a vyčistil si loď i od sedadel a veškerého příslušenství... a kryt na motoru máš tak vyleštěnej, že ani není vidět :-) p.s. ještě že není aviváž na šupliky ...:-) Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem dragon333399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) Ja vim, ja jsem totiž uplne ten nejnebezpecnejsi silenec. :)Ty si myslel asi tuhle fotku vid?http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0306C.jpg Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Tak jestli tohle uvidí Zdenda, tak ho trefí šlak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 Takhle cisto v lodi nikda mit nebude! :).... a doufam ze ja uz taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 To vis.... u mne je čistota a vonavost na prvním miste, staci se podivat na moji lodičku a na auto a je to kazdymu hned jasny! :)Edit: Nasel jsem vybornej priklad! http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/DSCN0217B.jpgMěl bych pro to výraz....hololoď....:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) Proc slak, me to je fuk :-) ja jsem spokojen s tim co mam a ze mam rad cisto a to je pro nektery jak cervena pro bejka, no co na to rict. Aspon mate vocem pindat :-) Upraveno 9. Leden 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2014 Sdílet Odesláno 8. Leden 2014 (upraveno) :/ OK.:lol: Takhle nejak? (Peace jo? Nerad bych, aby mi ty moje necky na piskovne někdo prezehlil necim rychlejsim.... ale doporučuju dokoukat.) Upraveno 8. Leden 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 9. Leden 2014 Sdílet Odesláno 9. Leden 2014 (upraveno) Tak snad to je prdel celou dobu ne? :) Jen se stav, rád tě uvidim ! Upraveno 9. Leden 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Leden 2014 Sdílet Odesláno 9. Leden 2014 Ale je to pekny, ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 9. Leden 2014 Sdílet Odesláno 9. Leden 2014 To video, noooo čeče já na to moc nekoukal, páč nemám čas :) Já rači todel http://www.youtube.com/watch?v=xGOkcd76Z8o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Leden 2014 Sdílet Odesláno 9. Leden 2014 Na muj vkus to je na skluz trochu moc tezkopadny plavidlo, jako by mu Vltava byla mala. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se