Přejít na obsah
Plavidla.cz

Splneny sen

tomas80

Doporučené příspěvky

K brzdam: Kdysi jsem chvilku jezdil s vlekem do 2.7t a ten mel na zajisteni brzdy pro couvani takovou rozporku, co se sklopila za zehlickou.

Dneska na novy vleky to nesmí bejt a musí tam bejt "couvaci automatika", coz jsou v podstate brzdy který brzdi jenom smerem dopředu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Tak se musíme domluvit.... Já vyrazím z Orlíka (pravděpodobně z Velkýho Víru, jestli tam seženu kotvení).. pak zastávka na 117-tém a hurá na Prahu a dál na soutok.... ale nemám představu kolik zaberou času ty komory.... to mi asi objasníte vy.... jinak teď jsem kupoval kozu pod loď z inzerátu tady na plavidlech od kluka z Měchenic... taky má nějáké lodičky, ale hlavně vinotéku hned vedle vody... koupil jsem si tam pár vzorků na silvestra a byly moc dobrý.... chce tam dělat molo hned před tím.... tak tam můžem taky trošku natankovat....
Odkaz ke komentáři

Ta Fregata byla myslím v Pohlreichovi.... prej tam dobře vařej.... jinak tady přispěju dvěma odkazy z mojí loňské výpravy z orlíku.... ale neberte to vážně, je to spíš taková parodie, taková "one man show"....po pár dnech kdy jsem tam sám mi začne hrabat a něco natočím aby mi doma uvěřili, že jsem na rybách byl.... ale co se vám asi bude líbit, tak v tom druhém odkazu v posledních asi 5 sekundách od konce vyrážím na svém gumáku ze zátoky a narazím na nějákou překážku pod hladinou.... sonar mi ukazoval hloubku 3,8m a najednou rána.... doufám, že se nezaleknete mého zjevu.... ale jak tam na závěr říkám, že debil nejsem tak opravdu debil nejsem.... haha

Odkaz ke komentáři

Chlapi je to dobrý, je náš ...:-) !!!. Maxiku, jak máš udělaný zajištění nájezdovky? Mě ten náš šofér říkal že to nesmí být, že je pak možnost že to zapomeneš odjistit a jsi v prů....u.

No jeden vlek je ogigo z fabryky, i když starej (80tý léta) Tam je takovej otočnej plocháč na péru, kterej zasunu do objímky, když pak cuknu dopředu,péro plocháč vyhodí,a zase to brzdí( Takže ho přivazuju drátem :rolleyes: ) A druhej je vlasní(ne moje)výroba, a tam je to podobný,ale bez toho péra, takže to zůstane zajištěný. Byl jsem s tím Xkrát na technický a nikdy nic nikdo neříkal, a je to ostatně schválený z výroby, tak co.....

Odkaz ke komentáři

No je fakt, že by se to někdy hodilo zablokovat nájezdovku, ale do čuby zasahovat, to se mi teda nelíbí !!! Asi to nechám jak to je a budu couvat na redukci :-) Jen tak pro pořádek, je tady někdo komu se stejská po vodě ? ...:-) !!!!! Upraveno uživatelem dragon333399
Odkaz ke komentáři

No je fakt, že by se to někdy hodilo zablokovat nájezdovku, ale do čuby zasahovat, to se mi teda nelíbí !!! Asi to nechám jak to je a budu couvat na redukci :-) Jen tak pro pořádek, je tady někdo komu se stejská po vodě ? ...:-) !!!!!

Ani ne ... :)

Jinak k tem najezdovkam. uz se to tu nekde take resilo nicmene dokud si firmy Knott a jim podobni nezalobovali tyhle zkurvene moderni systemy, tak i zde byla legalni hydraulika u vleku a zajistovaci cuba pri couvani , coz je treba v usa tusim dodnes. Inu holt EU pokrok, chapej busines, nezastavis.

Odkaz ke komentáři

Ahoj na mém bývalém traileru /USA/ jsem měl hydrauliku nájezdovka byl píst a na kolech prasátka a destičky couvání bylo řešeno připnutím +12V na elektroventil který uzavíral kapalinu za pístem.Měl jsem na to normálně STK vše ok.Akorát při technickejch prohlídkách pořád prudili,že to nemá brzdu při odpojení traileru.Pokaždé když jsem šel na STK tak se něco nelíbilo Standa.
Odkaz ke komentáři

No je fakt, že by se to někdy hodilo zablokovat nájezdovku, ale do čuby zasahovat, to se mi teda nelíbí !!! Asi to nechám jak to je a budu couvat na redukci :-) Jen tak pro pořádek, je tady někdo komu se stejská po vodě ? ...:-) !!!!!

Já bych na vodu vyrazil kdybych měl loď u baráku hned :) Počasí ujde. Jenže stojí v Rožmitále v hale a nohu mám ještě v garáži rozhozenou a nějak se nemohu dokopat k tomu abych ji složil (Jen jsem něco přetěsňoval)

Odkaz ke komentáři

Mission: hahááá po shlédnutí tvých rybářských videí tě mohu ubezpečit, že debil nejsi! Haháá jen vůl jak jetel :) Mimo jiné dokud byl čas, tak jsem byl stejný rybářský fanatik akorát do trofejních kaprů a být na Labi tři měsíce vkuse nebyl pro mne problém. Každopádně chlape doval na pískovnu a na tom jednom z ostrovů uděláme velkolepou párty. Podobní pacienti tvého ražení jsou vždy vítáni, neb je toto dnes již ohrožený druh, narozdíl od nagelovaných metrosexuálních hyper cool husto krutých kokotů v růžových tričkách a bílých kalhotkách :)

PS: to že nemáš papíry na neomezený výkon motoru není zase tragédie abys nemohl zkusit loď, jasně nesmí se to ale není to snad na utrhnutí hlavy. Já třeba minulou sezonu uplně zapoměl na technickou.

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Mildo nic si z toho nedělej že Ti Zdenda (Sullaco) nadává... on si tak jen léčí mindráky jednak že nic nechytil a jednak že má šuplík.... :-) A pokud vyzazíš do pískovny, to bude fajn, jen si vem sebou něco k jídlu páč to na co tě pozve sežere jeho pes a v horším případě si ochutná i tebe... Jojo, je to sketa která dá malilinkýho hambáče dvou lidem a druhýho, velikýho jak kolo vod přívěsu nacpe Akimce do papulky !!! bacha na něj !!!
Odkaz ke komentáři

Mimo jiné vy dva bratři velkej a malej, když už jedete o víku na pískovnu, kdybyste se vochomejtli kolem toho velkolepýho hotelu s tou prvotřídní kuchyní a ohřátejma bramborama ze včéra, nahoďte prosím dotaz jak to vypadá s tou kamerou. Už mi to je slibováno rok a naposledy jsem mluvil s paní Cinkovou někdy před Vámoci, než jsem měl platit kotvení a dušovala se, že už to bude co nevidět, že to bylo vinou neschopného zaměstnance.
Odkaz ke komentáři

No musel jsem mu to vrátit za toho vola z jetelu, nobo co to tam psal... ikdyž já mám šuplík jen o dvě stopy delší.... ale to je ta ta zlomová hranice... do 19.99- šuplik.... a občerstvení minihamburgery co nejsou ani vidět a až od 20 vejš je to pořádná loď......
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...