Přejít na obsah
Plavidla.cz

Splneny sen

tomas80

Doporučené příspěvky

No a ještě jednou naposledy k tomu mýmu snu.... vím, že to tady nikoho moc nezajímá nějáké rodinné etudy apod.... je to tady přeci jenom o lodičkách... ale musím to taky zmínit... lodičku jsem si koupil hlavně kvůli mojí mamince milovaný, která mi moc pomohla, jak finančně tak i jinak... no nebejt jí... tak bych si tu lodičku koupil opravdu až v padesáti..... no a teď už jen o lodních motorech a podobně... ale musel jsem jí taky poděkovat..... a teď začíná život..... přeci jenom až teď cítím, že člověk bez lodě, jako kdyby nebyl.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Díky za přijetí do klubu.... krásná fotka.... ale není ten tvůj brouček trošku přerostlý...??? nádhera.... jak mi říká můj kamarád soused,taky loďař... každá loď ti bude vždycky malá a budeš chtít větší..... je to tak? a nebo se to někdy zastaví.... a řeknu si 10m je tak akorát a víc nechci....
Odkaz ke komentáři

Pozdravuj souseda, má pravdu! Mám pocit, že by se to zastavilo u té lodičky co má Medveděv :-) Dle mého je ale ideální mít lodě dvě! Cruisera na velké výlety a dovolenou a nějakej otevřenej šuplik 5-6m na blbnutí. Každé lodička má plus a mínus takže jedině dvěma se to dá vykompenzovat...ale kdo na to má hihihi... A víš co je nejdůležitěšjší věc na každé lodi? Po koupi první jsem na to přišel...je to WC ! Kvůli tomu jsem tu první prodal... Bez hajzlíku je to fakt vopruz!
Odkaz ke komentáři

Tady s tim hajzlem souhlasim, teda aby si to nekdo nebral osobne, tak tim myslim WC :). Kvuli tomu jsem take prodaval tu predchozi lod. A jinak co se velikosti tyce, tak znamej zase rika, ze kazda lod mela bejt aspon o metr delsi a proste bohuzel je to tak :lol:
Odkaz ke komentáři

Tady s tim hajzlem souhlasim, teda aby si to nekdo nebral osobne, tak tim myslim WC :). Kvuli tomu jsem take prodaval tu predchozi lod. A jinak co se velikosti tyce, tak znamej zase rika, ze kazda lod mela bejt aspon o metr delsi a proste bohuzel je to tak :lol:

po mnoha letech na vodě jsem usoudil, že 12m je pro jednoho tak akorát. :) WC jistě, ale ne chemický :mad:

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

SW 1911 je moc hezká pistolka a hlavně legenda! Z pistolek mám už jen klasiku devítku čZ 75 Compakt a měl jsem ještě nějakýho Glocka a Sig Sauera ale šlo to pryč páč já jsem na pušky. Na podzim bych si přál mít doma útočnou VA-R 15. Tak nějak začínám mít občas divný pocity, že se tu něco semele a kdo je připraven - nebývá zaskočen :) Neni ale jinak vůbec čas na koníčky. Do toho ještě rybařina atd. atd. Já si už několik let spíše pokládám otázku, proč mám já VŽDY ty nejdražší koníčky, proč mě nebaví třeba šachy? Do prdele! Apropo kde s tím hodláš jezdit, koukám že jsi z Rakovníka. Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

No v Rakovníku bych se moc nepovozil... Letos budu brázdit hlavně na Orlíku, pak výlet na Slapy a možná i do Prahy.... (čZ 75B, SW1911 45ACP, SA 58) víc už nechci... jo a rybařinu mám taky... Pro Davida: 12m loď pro jednoho? Na takový lodi bych si mohl hrát na schovávanou s celou rodinou....
Odkaz ke komentáři

Připojim se ke gratulaci!

Jestli to máš s vlekem, jako já, tak si se smrdící spojkou při couvání hlavu nedělej. Já se svojí lodí taky do kopečka necouvnu. Nevim, jestli mi něco chybí u nájezdovky, ale prostě se vlek zabrzdí a nehnu se. A to mam třílitrovýho bavoráka.

Jinak na to vyzkoušení bys možná našel někoho, kdo ti to na vodu doveze ne? Neznáš někoho s velkym autem, kdo se rád povozí na vodě pořádnou lodí?

P.S. když jsem si koupil plachetnici, tak mi cestou domu v kopcích hrabaly přední kola (Mazda 626 - žádnej drobek)..... :D Takže hned po lodi nutně následovalo větší auto.

Odkaz ke komentáři

No už bych se snad nechal i přesvědčit a zajel to vyzkoušet na vodu..... ale uvědomil jsem si, že nemůžu.... mám papíry do 100Kw.... 26.1. budu teprve dělat rozšíření..... co kdyby mě čaply?.... ale v zimě snad žádná hlídka nejezdí, ne? Dragone a za čím to taháš takovou váhu...? Jinak ještě jednou díky všem za předešlé gratulace.... Jo a ohledně těch hajzlů.... teda WC.... mám tam teda jen chemickej a já se svou vejškou se tam skoro nevejdu... asi budu tahat za sebou gumák a na něj nainstaluju nějákou pěknou TOI-TOIku...
Odkaz ke komentáři

S couváním do kopečka mam stejný problém, ale zatim jsem to vždy přepral. Ptal jsem se profika šoféra a říkal, že neexistuje žádné zajištění nájezdovky, že to auto musí vždy přetlačit. A že ty moje skoro 4 tuny je co tlačit :-)

No já třeba mám zajištění nájezdovky na dvou vlekách.....na dalších zas ne, ale musím říct, že je to šikovný, zajišťuju to i když jedu s prázdnou,vlek se chová líp.

Odkaz ke komentáři

misson10:Buď v klidu.Tady pod Prahou SPS v zimě nepluje-takže kdykoliv máš možnost.Psal jsi že to chceš v létě spustit do Prahy-jo je to tam z vody jiný jak ze silnice.Když už budeš v Praze tak se stav o 20km níž po proudu a otoč se v Kralupech a určitě se musíš podívat na soutok Vltavy a Labe.Kotvení přes noc v Kralupech zajištěno....
Odkaz ke komentáři

OK, díky.... napíšu si to do svýho lodního deníku: Soutok Vltavy a Labe... Kralupy se zajištěným kotvením a donáškou pivních speciálů a archivních vín až do lodi... no to bude léto.... teď mi začíná ten správnej život...
Odkaz ke komentáři

Chlapi je to dobrý, je náš ...:-) !!! Jinak svůj šuplik tahám za pajerem a to i do Chorvatska...to je teprve jízda ! Vždycky vytahám z lodě co se dá a nacpu to do auta abych se přiblížil k 3500kg, ale stejně mam sevřenej vejfuk by mě nestavili...:-) Toho odzkoušení bych se nebál, jsem jezdil půl roku uplně bez papírů a když jeli kolem mne , jen jsem jim pokynul a oni mě hihihi... ještě mě nikdy nekontrolovali. A když máš papíry tak by to bylo v pohodě i když nemáš nad 100 KW. Maxiku, jak máš udělaný zajištění nájezdovky? Mě ten náš šofér říkal že to nesmí být, že je pak možnost že to zapomeneš odjistit a jsi v prů....u.
Odkaz ke komentáři

Kolik máš celkovou váhu vleku:?Ja mám 1750kg.Je dobre mít alspon Grand Vitaru(ja taham za JEEP Grand Cherokee)Utahneš to i za octavkou ,ale z vody v písku to chce 4x4 nejlepe s redukcí.Jinak když se rozhodneš k vyletu Slapy -Soutok a zpět tak se rad připojím.Jsem z Kralup a kotvistě mám na Slapech :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...