paulie Zveřejněno 27. Listopad 2012 Sdílet Zveřejněno 27. Listopad 2012 Měl bych takovou prosbu,stal jsem se majitelem dvou motorů-mercury f15 čtyřtakt a suzuki df 9.9 čtyřtakt a jelikož servis není zrovna levný,chci si ho dělat sám,ale jediné co nevím,je v jaké poloze musí být válec při nastavování vůle. je to u každého motoru jiné,nebo stačí natočit válce do horní ůvrati? za odpovědi předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Natoč vačku(otáčením motoru)tak at nemačká na ventili a udelej vůle .2x otočení motorem je jednou otočení vačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben142 Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Nevíte náhodou, kolik má být vůle ventilů u motoru TOHATSU 5 MFS? Učinil jsem dotaz do servisu a slušně mi řekli, že tyto údaje neposkytují. Chápu, přicházeli by o kšeft. Nebo, kde tyto údaje najdu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Parsun to ma napsany v manualu (0.1mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Nevíte náhodou, kolik má být vůle ventilů u motoru TOHATSU 5 MFS? Učinil jsem dotaz do servisu a slušně mi řekli, že tyto údaje neposkytují. Chápu, přicházeli by o kšeft. Nebo, kde tyto údaje najdu. Dík.sací 0,06 - 0,14výfuk 0,11 - 0,19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 (upraveno) a vůle se dělaj, když druhý ventily stříhaj. ne, když se jen uvolní, jak psáno výšepíšu o těch dvou dvouválcích suzu a merc u jednoválce to je v horní úvrati nepracovního zdvihu, je to ale nějak zkomplikovaný dekompresí ventilu. jak, to nevím. Upraveno 28. Listopad 2012 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Dovolil bych si hloupy dotaz: Kdyz strihaj vahadla se to dela u valcu, ktery jdou spolecne (coz chapu u 4valce) lodni 4taktni dvouvalce maji soubezny pisty? Myslel jsem, ze se takovy reseni z duvodu vyvazeni moc nepouziva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 pochopitelně, jak jinak bys to chtěl udělat? že by pálil jednou po půl otáčce a podruhý po jedenapůl? :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 díky za odpovědi,jenom nevím co znamená když ventily stříhají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 to je moment, kdy jeden zrovna končí zavírání a druhý začíná otvírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 takže se sací a výfukové nastavují zvlášt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Přesně tak.S tím střiháním sem ti nechtel dělat hlavu.Prostě vuli udeláš když je danej ventil zcela uvolněnej(uhel vačky je přesně na druhe straně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 ok to chápu a musí to být naprosto přesně nebo stačí od oka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 (upraveno) Od oka.Rozměr vačky se ti v tom místě nemění.Ono ti to stejně vyjde na risku H.U.Napřed si to změř je dost možné že to bude OK.Vule se kontrolujou zhruba po 500h /5let.(Musi tam bejt jinak se upálí ventil) Upraveno 28. Listopad 2012 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 moc dík už to chápu,ještě poslední dotaz. když je vůle určená 0.15-0.20 mm je lepší nastavit na 0.15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 Je lepe vule větší neš malá.Větší vule znamená hlučnost.Malá nebo žádná namená nedovření ventilu a s tím spojené starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 u mercury to je takhle: Nasávací ventil 0,15 ‑ 0,25 mm Výfukový ventil 0,20 ‑ 0,30 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 vůle se dělá menší ( na dolní hranici ) = větší doba otevření ventilů = větší výkon + menší namáhání celého rozvodu. nesmí se to ovšem přehnat, pak podpálíš ventily. ventily se seřizují oba najednourozvod OHV má vždyvětší vůli než OHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2012 (upraveno) že by pálil jednou po půl otáčce a podruhý po jedenapůl? :D :D :DNo samozrejme. Pokud se nemylim, tak dvouvalcovy Zetory to tak delaji. Pozna se to podle zvuku. Edit: Podle dostupnych obrazku klikovky to urcite tak ma Zetor 25. Vim, ze soubezny pisty maji u dvouvalcovyho 4taktu logiku, ale nikdy jsem neresil co je beznejsi (kor ne u lodnich motoru). Motory co znam maji nesoubezny, proto jsem se ptal. Upraveno 29. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben142 Odesláno 29. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2012 knoki. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2012 viki, oni to na přívěšákách švindlujou a mají kliku jen 2x uloženou, proto souběžný. u dieselů je uložená 3x, a máš pravdu, zvuk mají „kulhavej“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2012 Ahoj, mne uz to mezitim doslo, ze asi maji 2x ulozenou kliku (dost se tim ten motor zjednodusi), ale diky za potvrzeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 30. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Listopad 2012 ta vule se po čase zmenšuje nebo zvetšuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 30. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2012 (upraveno) jak kdy-u lodniho motoru nevim-mam ctyrtakt teprv 3 roky ale kdyz jsem mel skodu 105-120................neni nad to to obcas zkontrolovat a pokud mozno to nechat nastelovat odbornikum-sparovou merku koupis u kazdeho lepsiho vetvicky(vietnamce) Upraveno 30. Listopad 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2012 ta vule se po čase zmenšuje nebo zvetšuje?pokud jsou kvalitní sedla, tak se spíš zvětšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se