Jbenda Zveřejněno 23. Listopad 2012 Sdílet Zveřejněno 23. Listopad 2012 (upraveno) http://www.divingexpo.cz/fotogalerie/fotogalerie.html Upraveno 23. Listopad 2012 uživatelem Jbenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Jo byl jsem se podívat, opět vystavovatelé nezklamali svojí účastí a to velmi mizernou, jediné co stálo za prohlídku byl NEXUS 850 z Polska. Sice jen pro výtlačnou plavbu ale uspořádání a provedení fakt moc povedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Nojo, takze to bylo zase čESKÝ :). Tak jeste ze jsem nevyrazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Ted jsem se vrátil.Byl jsem sklamaný.čekal jsem doplnky,motory,přívěsy,záchody a trdelník :) a =) .Bylo jen pár lodí vesměs sportovních.Pár echolotu bez cen a jak už zminoval Anachy Nexus.Vstupne s manželkou 300,-Za 20min. nebylo na co koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Abych pravdu řekl nemít vstupenky gratis tak tam asi ani nepáchnu :)Jo ještě stáli za zhlédnutí ty speciály pro vodní sporty (Mastercraft) nadupaná motory (cca 400 hp), tříkílový profil dna, bezva rampa na příslušenství (ptal jsem se sranda manuálně ovládaná cca 150t Kč), super nástřiky trupu - prostě americká klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Zdravím na fóru,nevěděl by někdo něco bližšího,alespoň firmu která vystavovala ty dva teakové otevřené sportovní čluny na pravé straně u vstupních dveří?Díky! Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 To nebyl Teak ale samolepící imitace.Nabizí třeba Imramovsky.:) a =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Ono taky kdo by tam vystavoval, když se jim termín výstavy tluče se zahraniční výstavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 24. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2012 Já jsem toto blíž nezkoumal ale tím líp,alespoň na to nepadly stromy z Amazonskýho pralesa.Zdravím Franta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 29. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2012 co tak čtu, tak jsem rád, že jsem nešel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 30. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 30. Prosinec 2012 Tak jsem konečně zjistil něco bližšího o těch dvou člunech po kterých jsem se tady poptával.Výrobce Frauscher - švýcaři,motor Vovo Penta 320 PS,5,7l a rychlost okolo 90 km.Zdravím Franta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky