viky_cz Odesláno 20. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 No problem je v tom, ze v 70tych letech se do CSSR urcite lode z USA nevozily, to jiste pochopis. V ty dobe, kdy jeste nebyla dokoncena kanalizace Labe to urcite pro maly motoraky melo vyznam, ale pak se tu dlouhy leta moc jezdit nedalo a kdyz se uz zas jezdi, tak na 2m zaruceny plavebni hloubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus Odesláno 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 jo takhle jsem nad tim nepremyslel;-)No nic skusil jsem to;-)Jinak dobre forum...hodne informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 (upraveno) No jo. Proto ti tu psali, ze se to u nas delalo v 60tejch letech, protoze nekdy v roce 76 dodelali na Labi vsechny komory az do Chvaletic a tim tohle obdobi zrejme skoncilo. A dneska uz to malokdo pamatuje. :)Ale to jeste neznamena, ze se nenajde magor co to klidne vyrobi i dneska. ;) U nas jde totiz vsechno. Upraveno 20. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 Nojo, ale na Labi u Decina by se to hodilo v lete i dneska, kdyz tam je vetsinou podstav vody a s normalni lodi tam skoro neprojedes. Takze se k tomu mozna zacneme vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 Ja sem o tom premejslel, co vsechno by to projelo, kdyby se udelal na 4m clun takovejhle tunel a pohanelo se to nejlip vzduchem chlazenym motorem, tak to musi jet i po blate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus Odesláno 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 takovej clunek vazici 2 tuny dlouhej 7.3m s ponorem 35 cm...a zejmena zadna placka ale lod vhodna i na more...no mne to prijde prijemny;-) http://slawecki.com/Penn%20Yan/1980%20Catalog/#single:24SFT%2520hi.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 (upraveno) Na nejakejch fotkach jsem videl i takovej divnej sroub, vypadal jak housenka - minimalni prumer a dlouhej. To je predpokladam kvuli plose listu(?). U normalniho pohonu dvoutunovy lodi bych predpokladal, ze tech 35cm je tak akorat prumer sroubu. Upraveno 21. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus Odesláno 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 ten divnej sroub jsem jiz videl,ale po pravde netusim proc se to delalo.Jo prumer sroubu rovna se u tunnel drive v podstate i ponoru,krome toho sroub je docela chranenej takze lod lze provozovat i na hranici ponoru bez rizika poskozeni;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 No tak s mensim prumerem sroubu muze mit asi mensi ponor, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cirus Odesláno 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 takhle jsem to nemyslel;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se