viky_cz Zveřejněno 14. Listopad 2012 Sdílet Zveřejněno 14. Listopad 2012 (upraveno) Ahoj.Posledni dny ma JI sem tam vypadky. Krome obcasnyho pretizeni pry jeste bojovali s hackerskym utokem. Cekam nervozne, az pojede, ale kdo jste na tom taky tak zavislej, zkousejte reloadovat jenom obcas, at se z toho jerryx nemusi hroutit. ;)V. Upraveno 14. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 Jsem sam, komu od vcerejska nejdou otevrit zadny prispevky, nebo nejsem sam?Nahlavni strance v pravym menu furt chyba: ERROR GETTING ONLINE USERS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 Mě JI funguje tak jsi možná "nechtěný" uživatel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Listopad 2012 No z toho bych je nepodeziral. To by vypadalo jinak.Uz mi to jde. Taky dobre. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Listopad 2012 (upraveno) Prijde mi, ze ta zmena serveru nekdy pred dvouma mesicema nebyla moc dobra volba. JI mi zase nejde. :-(Edit: Server funguje, ale na HTTP portu odpovida za tejden, pokud vubec. Divny. Upraveno 25. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 25. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2012 Zatim neregistruji žádný problém, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2012 Viky, ze by cenzura? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2012 Já s tím mám občas také problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Listopad 2012 No ja nemam ani tak problem s cenzurou, jako obcas s cenzorama. Jsem moc uprimnej. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Listopad 2012 No.... kdyz je server moc vykonnej, zrejme chodi na vylety. :)MySQL said: MySQL server has gone away Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Září 2013 (upraveno) Nerad to rikam, ale spadlej server JI mne uz zacina trochu srat. ;) Upraveno 3. Září 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Září 2013 Sdílet Odesláno 2. Září 2013 Na JI jsem prestal chodit davno. Nemam naladu cist reci typu ze proti moji supr hustokruty echt ocelovy lodi jsou vase plastaky jebky a nebo ze v marine na Zernosekach nikdo NORMALNI nekotvi a podobny vylevy. Kdysi davno to tam byvalo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Září 2013 No to ja tam chodim rad, clovek se tam docte i zajimavejsi veci nez to co pises (i kdyz to sem tam taky). Ale posledni dobou jim to nejak moc nefunguje, bohuzel uz tejden se tam v podstate neda nic udelat ani precist, coz je na palici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Prej se čeká, až se vrátí Libor z vody. Pak to snad nějak pořeší. JI je fórum, jako každý druhý. Každej je hrdina, nic neni problém..... ale jen když se jedná o cizí loď.Silácký řeči o plastových trsátkách, nebo spory mezi kamnářema a hadrákama je potřeba ignorovat. :-)Každej ať se plaví na tom co se mu líbí, co je pro něj nejvhodnější a taky na co má. Pro někoho je to nafukovací matrace, pro jinýho parník.... Stejně jde nakonec o to, co má člověk v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Prej se čeká, až se vrátí Libor z vody. Pak to snad nějak pořeší. JI je fórum, jako každý druhý. Každej je hrdina, nic neni problém..... ale jen když se jedná o cizí loď. Silácký řeči o plastových trsátkách, nebo spory mezi kamnářema a hadrákama je potřeba ignorovat. :-)Každej ať se plaví na tom co se mu líbí, co je pro něj nejvhodnější a taky na co má. Pro někoho je to nafukovací matrace, pro jinýho parník.... Stejně jde nakonec o to, co má člověk v hlavě.Tohle by chtělo zarámovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 No hlavne sdelit na jinem foru. Zde to lide respektuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Nema cenu resit, muzes si bud stezovat a nebo si proste najit to svoje a na zbytek kaslat. Ja uz se navztekal.... stoji to za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Ja taky ne, neboj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se