volitan_jb Zveřejněno 31. Říjen 2012 Sdílet Zveřejněno 31. Říjen 2012 Moc rád bych obdaroval mé blízké a kamarády nějakým hezkým kalendářem s fotkami různých plavidel. Problém je, že moc design neumím a také fotošop není moc kamarád. Nevíte kde a jak ho udělat a pak vytisknout, potřebuji tak 50 kusů. Hlavně jde o to aby to bylo levné, jednoduchý a kvalitní... Já vím, že se to někdy nedá ale možná s tím některý z vás má zkušenost. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 31. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2012 k minulym vanocum jsem dostal delany kalendar s fotkama vnucky-vyrobi ti to v kazdem lepsim fotostudiu za,, par,, kacek-fotky si stahni z internetu-je jich tam miliony-pokud s tim nebudes kseftovat tak bych si snad ani nedelal starost s autorskym pravem nebo jak se to jmenuje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volitan_jb Odesláno 31. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 31. Říjen 2012 @packa Děkuji za skvělou radu. Nechci s tím kšeftovat. Hledal jsem jak si napsal a podařilo se mi najít ofset tiskárnu a docela jednoduše to tam šlo. Sám jsem si to udělal v jejich editoru. Volá se to u nich freedesign, kdyby to někdo potřeboval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se