Přejít na obsah
Plavidla.cz

čSVM - je někdo členem?

viky_cz

Doporučené příspěvky

Ahoj, jste někdo osobně nebo nebo za svůj klub členem čSVM?

Zajímalo by mě, jaký máte zkušenosti. Docela mě zaujaly jejich stanovy a rád bych se dověděl něco o jejich aktivitách.

Zároveň mě dost zajímá, jak moc se jejich členská základna prolíná s lidma na fórech, jelikož se mi zdá jako by to byly dva různý světy (a je to škoda).

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O členství uvažuju, ale žádnýho člena tam neznám.

Včera jsem jim psal e-mail s dotazem ohledně jejich doporučení na webu registrovat čluny které u nás neprojdou technickou kvůli stáří motoru, atd v Holandsku, tak jsem zvědav co odpoví. Chtěl jsem po nich kontakt na někoho kdo s tím už má zkušenost, atd. Uvidíme v týdnu jestli se ozvou.

Odkaz ke komentáři

Ahoj.Já jediný samostatný člen.Výhoda asi jediná-jako člen svazu máš při proplouvání po řece možnost nočního stání v klubech které jsou ve svazu zdarma.Jinak akce závody atd.Je na nich docela sranda.

A máš nějaký seznam klubů, kde to akceptují? Při toulání po vodě by se mi to docela hodilo ... To bych pak i o členství uvažoval.

Odkaz ke komentáři

Seznam jsem videl. "Individualni cleny" taky. Je jasny, proc vetsina lidi se hlasi jako klub, i kdyz ma treba jenom 2 nebo 3 cleny. Vyjde to lacino.

Mne by spis zajimalo prakticky, co delaji a jak to delaji.

Edit: Trochu mne zarazilo, ze tam neni zadnej klub kolem Pardubic nebo HK. Takova krasna voda a lidi zadny?

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Většino během sezóny kluby pořádají různé závody na které jezdí členové ostatních klubů,nebo svazu.Většinou se tam pluje na lodích a o to jde asi nejvíc..Odzávodí se a potom popije posedí pokecá o lodích atd.Závody jsou různé.Od vázání uzlů,přes hod hruhem nebo regularitu(něco jako pravidelnost v auto-veteránech)až třeba po kontaktní závod jako je třeba Roudnický trojúhelník nebo Kralupská míle.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...