viky_cz Zveřejněno 28. Říjen 2012 Sdílet Zveřejněno 28. Říjen 2012 (upraveno) Ahoj, jste někdo osobně nebo nebo za svůj klub členem čSVM?Zajímalo by mě, jaký máte zkušenosti. Docela mě zaujaly jejich stanovy a rád bych se dověděl něco o jejich aktivitách.Zároveň mě dost zajímá, jak moc se jejich členská základna prolíná s lidma na fórech, jelikož se mi zdá jako by to byly dva různý světy (a je to škoda). Upraveno 28. Říjen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 28. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2012 O členství uvažuju, ale žádnýho člena tam neznám. Včera jsem jim psal e-mail s dotazem ohledně jejich doporučení na webu registrovat čluny které u nás neprojdou technickou kvůli stáří motoru, atd v Holandsku, tak jsem zvědav co odpoví. Chtěl jsem po nich kontakt na někoho kdo s tím už má zkušenost, atd. Uvidíme v týdnu jestli se ozvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Říjen 2012 (upraveno) No kdyz jsem tedka videl, jak Stanislav pise o aktivitach čANY na JI, doslo mi, ze jejich problemy mne naprosto mijej. čSVM je teda logicka volba. Jenom porad nevim, co je to vlastne za spolek. :) Upraveno 28. Říjen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 30. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2012 Ahoj.Já jediný samostatný člen.Výhoda asi jediná-jako člen svazu máš při proplouvání po řece možnost nočního stání v klubech které jsou ve svazu zdarma.Jinak akce závody atd.Je na nich docela sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 31. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2012 nejblizsi klub jsou drahelice-nymburk-v sobotu ti reknu vic-v lete se pod jezem o tom mluvilo ale pak to vysumelo do ztracena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 1. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. Listopad 2012 Ahoj.Já jediný samostatný člen.Výhoda asi jediná-jako člen svazu máš při proplouvání po řece možnost nočního stání v klubech které jsou ve svazu zdarma.Jinak akce závody atd.Je na nich docela sranda.A máš nějaký seznam klubů, kde to akceptují? Při toulání po vodě by se mi to docela hodilo ... To bych pak i o členství uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 1. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. Listopad 2012 Roční členský příspěvek je pro individuální členy 1000Kč, pro členy nějakého přidruženého klubu 120Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 1. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. Listopad 2012 Podívej se na stránky čsvm.Tam je seznam klubů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. Listopad 2012 (upraveno) Seznam jsem videl. "Individualni cleny" taky. Je jasny, proc vetsina lidi se hlasi jako klub, i kdyz ma treba jenom 2 nebo 3 cleny. Vyjde to lacino.Mne by spis zajimalo prakticky, co delaji a jak to delaji.Edit: Trochu mne zarazilo, ze tam neni zadnej klub kolem Pardubic nebo HK. Takova krasna voda a lidi zadny? Upraveno 1. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2012 Většino během sezóny kluby pořádají různé závody na které jezdí členové ostatních klubů,nebo svazu.Většinou se tam pluje na lodích a o to jde asi nejvíc..Odzávodí se a potom popije posedí pokecá o lodích atd.Závody jsou různé.Od vázání uzlů,přes hod hruhem nebo regularitu(něco jako pravidelnost v auto-veteránech)až třeba po kontaktní závod jako je třeba Roudnický trojúhelník nebo Kralupská míle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 5. Listopad 2012 (upraveno) No, to je dobry, ale to zavani sportem. Co by mne melo zajimat jako lodniho turistu - minimalistu?Jak je to treba s tim navstevovanim marin? Co literatura, prednasky, setkani? Upraveno 5. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 5. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2012 Ja nevim jak ty viky, ale prakticky nikdy sem neplatil, snad s vyjimkou nelahozevse a mariny labe - ale to jsou proste komercni mariny, tam to beru jako samozrejmost. A zase zaplatit par desitek korun za servis co poskytujou me nejak nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2012 Co literatura, prednasky, setkani?jo, to bylo v dobách hlubokýho míru a sponzoringu od Sazky. Po převratu to plynule zkončilo. když vyhlásili 1500Kč za individuála, tak jsem po cca 40 letech zkončil. ne pro peníze ale princip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se