Libor Odesláno 22. Duben 2021 Sdílet Odesláno 22. Duben 2021 S tou kartou nevím. Minulý rok jsem to po technikovi chtěl, volal jsem kvůli tomu pár dnů dopředu. A řekl mě, abych si sehnal kolky, že terminál mají jenom v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Duben 2021 Sdílet Odesláno 22. Duben 2021 Sviňárna celé věci je v tom, že, pokud nejsi ve střehu, tak pro výpočet m3 vezmou ponor v Tp. Což je obvykle ponor na kýlu, kormidle, vrtuli. Poznámka č. 2 to upravuje, ale jak píšu, musíš být ve střehu, jinak platíš zbytečně moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 22. Duben 2021 Sdílet Odesláno 22. Duben 2021 Kolky lepit nemusíš , mají terminál a stojí to fakt 2 tis , dělal jsem to před měsícem . Pokud máš popsaný techničák, nevadí za 14 dní pošlou novej. Žádost s tebou vyplní na místě , jen se musíš registrovat aby věděli . Platba na místě kartou .Hotovost neberou.Pozor na vesty musí splňovat CE a 100KN na dospělou osobu a 10 tuším na dítě. Hasičák musí mít každoroční revizi. To mi vyhodili jinak to byla pohoda . ZA 10 min hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 23. Duben 2021 Sdílet Odesláno 23. Duben 2021 Díky, technik mi to říkal, ale upozornil na to, že někde jim terminály nefungují kvůli špatnému signálu. Tak to nechci komplikovat, technická prohlídka je pro mě vždy maximálně stresující záležitost a nechci vytvářet jakékoli, byť nezaviněné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 23. Duben 2021 Sdílet Odesláno 23. Duben 2021 Díky, technik mi to říkal, ale upozornil na to, že někde jim terminály nefungují kvůli špatnému signálu. Tak to nechci komplikovat, technická prohlídka je pro mě vždy maximálně stresující záležitost a nechci vytvářet jakékoli, byť nezaviněné problémy. jj jen bacha , neberou hotovost , bud budeš mít kolek nebo kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 24. Duben 2021 Sdílet Odesláno 24. Duben 2021 (upraveno) Mněl jsem minulej rok technickou a platil jsem kolkama ...musel jsem pro ně na poštu....taky jsem myslel,že budu platit kartou....stojíto jak říkal Bohouš 2000,- a pozor na hasičák...musí bejt 2kg a s platnou revizí....já tam mněl dvě vesty...a problém,že jsem mněl novej kilovej hasičák....jinak v pohodě...objednání elektronicky a dělal jsem ji v přístavu na Hluboké n Vlt. Upraveno 24. Duben 2021 uživatelem pavel242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 30. května Sdílet Odesláno 30. května Jak to máte u vestavěných benzínových motorů. Máte hasící průchodky, nebo ne? Vyhláška je požaduje tuším od r. 2015. Týká se to zpětně i lodí vyrobených před tímto rokem, že se musí doinstalovat? 5.06.2. Strojovna s benzinovým motorem je chráněna hasicím systémem tak, aby nebylo nutné v případě požáru tento prostor otevírat. Otvory pro hašení jsou označeny. To neplatí, jestliže je použito stabilní hasicí zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelH Odesláno 30. května Sdílet Odesláno 30. května (upraveno) Jj dělal jsem technickou vloni napodzim. Musel jsem do motorového prostroru doinstalovat automaticky hasicak. www.marinesport.cz/p/42357/automaticky-hasici-pristroj-tridy-abc-objem-2-kg?pp=084b6fb A hasící deku k vestavěnému sporaku https://www.marinesport.cz/p/39299/hasici-deka?pp=991de292 Upraveno 30. května uživatelem karelH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 31. května Sdílet Odesláno 31. května A správně by měl mít nálepku o kontrole i když má budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. května Sdílet Odesláno 31. května Koukám, že rok od roku nám to dělají jednodušší a snadnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 31. května Sdílet Odesláno 31. května V Děčíně máme jednoho pána co vymejšlí takový hovadiny, že letos radši povezu loď na vozejku na technickou do Prahy 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky