Přejít na obsah
Plavidla.cz

Technická prohlídka

nach32

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Kolky lepit nemusíš , mají terminál a stojí to fakt 2 tis , dělal jsem to před měsícem . Pokud máš popsaný techničák, nevadí za 14 dní pošlou novej. Žádost s tebou vyplní na místě , jen se musíš registrovat aby věděli . Platba na místě kartou .Hotovost neberou.

Pozor na vesty musí splňovat CE a 100KN na dospělou osobu a 10 tuším na dítě. Hasičák musí mít každoroční revizi. To mi vyhodili jinak to byla pohoda . ZA 10 min hotovo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, technik mi to říkal, ale upozornil na to, že někde jim terminály nefungují kvůli špatnému signálu. Tak to nechci komplikovat, technická prohlídka je pro mě vždy maximálně stresující záležitost a nechci vytvářet jakékoli, byť nezaviněné problémy.

jj jen bacha , neberou hotovost , bud budeš mít kolek nebo kartu

Odkaz ke komentáři

Mněl jsem minulej rok technickou a platil jsem kolkama ...musel jsem pro ně na poštu....taky jsem myslel,že budu platit kartou....stojíto jak říkal Bohouš 2000,- a pozor na hasičák...musí bejt 2kg a s platnou revizí....já tam mněl dvě vesty...a problém,že jsem mněl novej kilovej hasičák....jinak v pohodě...objednání elektronicky a dělal jsem ji v přístavu na Hluboké n Vlt. Upraveno uživatelem pavel242
Odkaz ke komentáři

• 3 years later...

Jak to máte u vestavěných benzínových motorů. Máte hasící průchodky, nebo ne? Vyhláška je požaduje tuším od r. 2015. Týká se to zpětně i lodí vyrobených před tímto rokem, že se musí doinstalovat?

5.06.2. Strojovna s benzinovým motorem je chráněna hasicím systémem tak, aby nebylo nutné v případě požáru tento prostor otevírat. Otvory pro hašení jsou označeny. To neplatí, jestliže je použito stabilní hasicí zařízení.

Odkaz ke komentáři

Jj dělal jsem technickou vloni napodzim. Musel jsem do motorového prostroru doinstalovat automaticky hasicak. 

www.marinesport.cz/p/42357/automaticky-hasici-pristroj-tridy-abc-objem-2-kg?pp=084b6fb

A hasící deku k vestavěnému sporaku

https://www.marinesport.cz/p/39299/hasici-deka?pp=991de292

Upraveno uživatelem karelH
Odkaz ke komentáři