nach32 Zveřejněno 18. Říjen 2012 Sdílet Zveřejněno 18. Říjen 2012 Ahoj. Příští rok mě čeká moje první technická prohlídka u mé ocelové lodě. Vůbec nevím co mě čeká.Nikde se nedá nic moc dočíst tak budu rád za jakékoliv postřehy.Z vyprávění jsem slyšel, že se musí obrousit dno od barvyaby mohli změřit tloušťku plechu-nevím kolik mm může být nejmíň.Nevím jestli mám rozebrat vnitřek a odstranit podlahy-prý lezou všude.Jestli musím loď kvůli měření dna vyndat z vody atd.Taky jsem slyšel, že od druhé poloviny příštího roku má stát technická 7000,-Kč.Patřím pod Děčín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2012 Kouknou na vyrobní čísla motoru a lodi .Stoji to tuším 400kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Únor 2016 Sdílet Odesláno 10. Únor 2016 Dnes jsem se byl přihlásit na technickou. úplnou náhodou jsem zjistil, že mi v pátek končí její platnost.Podal jsem si žádost a zaplatil 1.500,-. Termín jsme domluvili jen rámcově - podle toho jak mi to zdraví dovolí.Důležité je podat si žádost před koncem platnosti technické. Termín prohlídky už pak může být i po skončení platnosti původní prohlídky. Kdo si nestihne podat žádost, zaplatí navíc dalších 500,-. Nechápu důvod, ale v monopolu je možné všechno. Na SPS jako vždy super přístup. Ani se mi nechce věřit, že je to úřad. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 10. Únor 2016 Sdílet Odesláno 10. Únor 2016 |Loni jsem absolvoval první tech. prohlídku (mám 4m RIB s 25 HP motorem). Jsem z Brna, tak jsem uvítal předem avizovaný termín, kdy přijeli úředníci z Přerova. Formulář jsem vytiskl z netu, vyplnil a druhý den přistavil loď na stanovené místo na přehradě. Paní z SPS úřadovala v "kufru auta", vybírala formuláře a inkasovala prachy, v mém případě 1500Kč. Technik prohlížel lodě, zaměřoval se na čísla lodí a motorů, dále se slušně optal na povinnou výbavu, kterou jsem samozřejmě neměl, ale stačilo ujištění, že to mám doma. Bylo tam taky pár lidí s malými gumáky srolovanými v kufru a malými motory. Museli to rozložit, aby technik zkontroloval číslo. To mě přijde už trochu ujetý, dělat TK na malým gumáku, i když vlastně o nic nejde, jen o ty penízky.....Ať žije byrokracie !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Únor 2016 Sdílet Odesláno 10. Únor 2016 No i gumak může být pěknej hadr .To že ti technik toleroval nedostatek bych raději ani nezmiňoval,aby jsi příště nemusel domu pro háček☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 11. Únor 2016 Sdílet Odesláno 11. Únor 2016 háček samozřejmě mám, je to moc dobrá věc, ale myslím že do povinné výbavy ani nespadá, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 11. Únor 2016 Sdílet Odesláno 11. Únor 2016 A už za to berou i hotovost, nebo pořád trvaj na kolkových známkách? Mě to čeká letos v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 11. Únor 2016 Sdílet Odesláno 11. Únor 2016 Moc si to už nepamatuju, ale platil jsem myslím hotově, i když nevím, jestli paní z SPS neměla kolky na prodej. Fakt už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 11. Únor 2016 Sdílet Odesláno 11. Únor 2016 Ja platil hotove a kolky si hned lepili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Únor 2016 Sdílet Odesláno 11. Únor 2016 zaplatil jsem hotove a cela prohlídla byla hotova za 15 minut vcetne kavy-kontrola vyrobních cisel-par fotek a vizualní obhlídka-povina vybava lezela na lavicijedina vada byla ze prijeli o hodinu drív tak jsem ji nestacil oprasit po zime :) tak asi proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 13. Únor 2016 Sdílet Odesláno 13. Únor 2016 Platil jsem kartou. Na žádost na pokladně dali razítko.Packo, přijeli k tobě domu? To by se mi hodilo. Já to po tý operaci ještě asi ani nezapřáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Únor 2016 Sdílet Odesláno 13. Únor 2016 (upraveno) na SPS strankach jsem si nasel kdy budou delat TP v okresu-objednal jsem se a udal misto kde je lod (u me doma) a 1-2 dny predem mi poslali SMS kdy dorazí-takhle jsem už delal 2 technickou a v pohode-letos me ceka na další lodi(nejak je už nemam kam davat :) ) ale do jara to nedam tak asi si pro ni dopluju o prazdninach do Prahy a nebo až na podzimnim termínu Upraveno 13. Únor 2016 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 13. Únor 2016 Sdílet Odesláno 13. Únor 2016 Po mě právě chtěli kolky, ale je to už 4roky. Jinak na technickou mi přijeli taky až domu, je to jen o domluvě. Jsem tam zavolal, oni mi řekli že až budou mít cestu mím směrem že se ozvou a pak zavolali tři dny předem v kolik cca dorazí. V klidu v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra92 Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 Zdravím Vás chlapi. Měl bych na Vás dotaz. Za 14 dní mne čeká technická prohlídka a zajímalo by mne, jak to probíhá, resp. to jsem se dočetl v rámci možností v tomto vlákně, ale nevím, jak je to s povinnou výbavou. Prosím, co musím za účelem kontroly mít na lodi přítomno jako povinnou výbavu? Předpokládám samozřejmě vesty, lékárničku, co dál...?Předem Vám moc děkuju za ochotu a vypsání povinné výbavy lodě. Jedná se o motorový člun, 7,97m, motor Volvo Penta 5.7 GI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 všechno je čerstvé a nové, dočteš se zde: http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2015-334 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra92 Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 Jojo tuhle vyhlášku mám už staženou,ale myslel jsem jestli neexistuje nějaký stručnější výcuc... Každopádně děkuji za odezvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 Jak velká loď? Zkusím ti napověděd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 7,97m :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra92 Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 Přesně tak, délka 7,97m, Rinker Captiva 246. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 Kamarád si teď nedávno domlouval technickou na loď, tak jej upozornily hlavně na hasičák (2kg), provazy 2x , nádobu na vodu, pádlo, záchranný kruh, funkční osvětlení - upozorňovali hlavně na ten hasičák a osvětlení :)Jinak sorry nevšiml jsem si, že jsi popsal o jako loď jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra92 Odesláno 4. Duben 2016 Sdílet Odesláno 4. Duben 2016 Děkuju Ti moc za odpověď. Vůbec se neomlouvej, člověk se lehce přehlédne, znám to sám dobře :-) ještě jednou děkuju za tip. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 5. Duben 2016 Sdílet Odesláno 5. Duben 2016 Trochu jsem z toho vypadl.Jaké je povinné osvětlení na 4m člun.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Duben 2016 Sdílet Odesláno 5. Duben 2016 (upraveno) do 7m jedno obyč světlo 360°svítící Upraveno 5. Duben 2016 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 Ahoj. Minulý týden jsem dělal technickou na loď a vše proběhlo v pohodě. Technik příjemný a snažil se vším pomoc. Hlavně na 2kg hasičák se ptal specielně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 Ahoj, ve čtvrtek jsem měl technickou lodi. Proběhlo to v pořádku, technik příjemný. Měl jsem z toho strach po minulé technické kdy mě dusil, ale to byl jiný pán. Tenhle byl fajn. Prohlídl loď, zeptal se na pár věcí z lodi a bylo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se