Přejít na obsah
Plavidla.cz

Draco 2000

draco

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce vodních sportů. Pořídil jsem si menší kajutovou lodičku. Jde o Draco 2000 HT, motor volvo penta 95,6Kw z roku 1977. Ctěl jsem se Vás zeptat,jestli někdo nevíte jaké má konkrétní označení uvedený motor a zda nevíte, kde bych na uvedenou lodičku sehnal manuál. Děkuji Vám za jakékoliv informace a všem nadčeným příznivcům lodních plavidel přeji mnoho nej u vody.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do uvedených lodí se dávaly 2 typy motoru a to Volvo Penta AQ130 a AQ170.první je 4 válec a druhý je 6válec.Pokud budeš mít nějaký problém,nebo budeš potřebovat třeba nějaký ND,napiš.dělám servis těchto motorů již více jak 30 let a lecos mám skladem

bootcentrum@seznam.cz

Bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

dle výkonu to vypadá na AQ 130 - B20.

Já mám ve své lodi AQ110/200C - stejný blok, jen o něco menší objem, ale jinak skoro to samé. Musím říct na svůj věk super stroj. Spolehlivý, jednoduchý ... prostě spokojenost.

Kdyby jsi potřeboval díl, či nějak pomoci, můžeme se dohodnout.

Jinak na youtube mám vídejka - vyhledat FjordHT21

Manuál nabízím ke stažení, mohu poslat na či úschovnu a pod.

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás pánové a děkuji Vám za podanné informace. V současné době mám demontované karburátory na seřízení a právě po mě chtěli typ motoru, proto ten můj dotaz. Je to 4 válec, takže to bude asi ten AQ130.Drakouš stávkoval a v podstatě byl nevyspitatelnej. Jednou jel jak drak:) po druhý se hádal, jel na 3 válce no zkátka zlobil. Vyměnil jsem kabely ke svíčkám, svíčky, kladivko,pal. filtr, udělal předstih, prostě tyhle základní věci, ale stejně zlobil,tak jsem ještě demontoval karburátory a dal je právě seřídit. Až to udělají, tak doufám, že potom bude ta spokojenost:) nebo mě ještě napadlo jestli tam jde dost benzínu, ale to už opravdu bude poslední možnost. Membrána v čerpadle?Většinou to tak v praxi je:) tak uvidím. Za manuál Ti Jahoďáku budu velice vděčný. S dotazama na foru moc zkušenností nemám, tak vůbec nic o nějaké úschovně nic nevím:) Jinak jsem taky z Prahy, tak jestli máš nějaký nápad, tak ho určitě uvítám:). Ještě jednou Díky a mějte se fajn.
Odkaz ke komentáři

pro "draco"

komu jsi dal ty karbesy na seřízení? Pochybuji o tom,že mají zkušební stolici a tak mohou maximalně karbesy vyčistit!! Ty se jinak běžně seřizuji na motoru a na lodi!!!Máš tam Solex a nebo Strombergy??

Od kud jsi??

Bootcentrum

Vždyť o řádku výš píše že z Prahy :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...