pavelicom Zveřejněno 11. Říjen 2012 Sdílet Zveřejněno 11. Říjen 2012 Dobrý večer,na internetu jsem našel inzerát na prodej pumpy BRAVO BST 12 a rád bych se zeptal, co si o ní myslíte a jastli se za ty peníze vyplatí koupit??Děkuji za případné rady a pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelicom Odesláno 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Říjen 2012 http://aukro.cz/pumpa-na-foukani-clunu-braco-bst-12-i2709141165.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 To není špatný, ale jak mi někdo napíše, že tomu nerozumí a neumí to vyzkoušet, byl bych opatrnej :D Nicméně, celý léta používám obyč el. pumpu na matrace za 2 stovky na předfouknutí a origo pumpou pak 5x fouknu do tvrda, 3m člun mám za 5 min nafouknutej. Pokud se ti i toto zdá velká dřina, tak si to kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 Vyhozený peníze, stačí malý "foukátko" na autobaterii a pak pár šlápnutí origo pumpou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelicom Odesláno 12. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 to máš možná pravdu, ale tak to funguje na malých lodích a pokud máš vysokotlakou podlahu, tak tu nohou jen tak nenafoukáš i kdyby jsi po šlapadle skákal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 Nevím jak která pumpa a jak který člun, ale měl jsem YAM 300 s vysokotlakou podlahou a pumpa která u člunu byla origo - šlapaví to nafoukla i vyfoukla úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 Přesně tak, co nenafoukneš origo pumpou víc nafouknout nepůjde bez poškození. Vysokotlaká podlaha bude bačkora vždy, nečekej, že bude jako překližka, i když to výrobce tvrdí, většinou tam je 0,8b a to bohatě stačí. Jediná festová nafukovací podlaha je v Zodoac Futura, ale to není jen kvalitní podlahou, hlavně ji zpevňují ty dva přídavné podélné nafukovací kýly o průměru 10cm, to je pak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 Už jsem to tady někde psal, měl jsem Suzumar 350 s vysokotlakou V-podlahou a byla to hrůza, zlatá překližka.Byla u toho pumpa se dvěma výstupy, jeden nízkotlaký na plováky a druhy vysokotlaký (0,8 baru) na podlahu. Je to tak někde na rybník se slabým motorem. Na moři se s tím nedalo jezdit, každá vlna to provalila a když zabral motor (10HP) tak se zadní třetina vydula dovnitř a tlačil jsem před sebou vodu. Až když jsem vyrobil vloženou podlahu z 12mm překližky, tak to bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2012 Nojo je to hlavně o konstrukci člunu, ten YAM měl skládací podlahu ze třech dílů a i s 8 hp to jelo i na moři super, nestalo se mi že by byl nějaký problém s vyvalováním nebo tak podobně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se