Anachy Zveřejněno 7. Říjen 2012 Sdílet Zveřejněno 7. Říjen 2012 Může mít "hruška" do které je zapasována hřídeli ze "Z" nohy nějakou vůli, nebo dokonce musí mít nějakou vůli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2012 Každé drážkování má nějakou vůli.Když se ptáš,je asi vůle dosti veliká,pokud byla v něm vsunutá hřídel málo a nebo dokonce vůbec,mazaná,je to vnitřní drážkování ve spojce téměř před "smrtí" Vnitřní tisícihran je v hliníku a ten se tak vymačká a právě na sucho,vydrolí,že ti najednou vylétnou otáčky motoru a lod stojí protože se nepřanáší krouták dále na kardan Z-nohy.Pomůže jedině výměna za jiný dobrý či nový! A Hlavně řádně mazat!!!! Zde hlavně platí "kdo maže.ten jede"Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Říjen 2012 Díky za odpověď, namazané to bylo Ok , vůle není velká jen jsem si nebyl jist, zda malá nevadí. Vymačkané to není, jen jsem se chtěl ujistit když to mám venku zda mám objednat novou, nebo zda je stará ještě v "cajku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 8. Říjen 2012 Jednoduše to poznáš,když se řádně podíváš do toho vnitřního drážkování,kdy ta drážka /na menším průměru/ musí mít šířku cca 2,5mm. pokud již má třeba 1mm nebo je téměř "ostrá" je nejvyšší čas spojku vyměnit!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Říjen 2012 Jednoduše to poznáš,když se řádně podíváš do toho vnitřního drážkování,kdy ta drážka /na menším průměru/ musí mít šířku cca 2,5mm. pokud již má třeba 1mm nebo je téměř "ostrá" je nejvyšší čas spojku vyměnit! BootcentrumDíky za toto doporučení - praktická rada dle které budu mít jistotu zda je vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se