Sullaco Odesláno 7. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 (upraveno) Já ti ale furt nějak nerozumim... K tomu abys zavolal na číslo tohodle přístroje, nebo aby ti tenhle přístroj nahlásil při narušení alarm, souřadnice a milion dalších věcí, přece vůbec nepotřebuješ nějakou firmu, mapový podklady (ty pouze při on line sledování), GPS signál je zdarma a jediný co pořídíš je jakákoliv karta kde prostě budeš mít kredit, aby přístroj měl prachy na SMSkování. Připojení na + a - zvládne každej elektrikář. Obsluhuju to a vypínám jak na iOS tak na androidu nebo dálkáčem. Píšeš že nemáš rád levný věci, kdybych ti ukázal TK103B za ty tři litry a neřekl bych ti, že stojí 30 dolarů, tak pro tebe bude taky profi. Oni ti ho taky namontují a dají záruku. Ten speciál za 6 litrů umí úplně to stejný, nečekej, že to je nějakej výrobek z jejich vývoje, je to prachobyčejná čína akorát na to u nás nalepili českej potisk, udělali CZ lokalizaci (opět a zase pouze při on-line sledování, který stejně nebudeš mít). Necheš mi říct, že si myslíš, že to vyrobili a vyvinuli v čechách, že ne? :) Takže ti nevím čéče, x lidí ti tu píše jak je to za leta provozu ok a nic. No pochopitelně ti do toho nebudu kafrat, jsou to tvoje prachy a když myslíš, že tamto je lepší ok :) jen si moc nemaluj jakýže ti to daj garance. Daj ti tak záruku 2 roky a víc na tebe kašlou. Jestli chceš garanci, pojisti loď havarijně, proti čorce atp (Paentanius a podobně), to je garance, který jediný jakž takž věřím. Nebo opravdu pult CO jako je Lojack, Sherlog, jo to je potom úplně o něčem jinym. Ale prostě tyhle krabice, jsou úplně na stejný kopyto, se stejnejma funkcema. No nic. Přeju dobrej výběr :)PS: koukám na ten profi zázrak a jeho tech spec a lokalizace CZ je pouze a jen pro ten soft, kterej ti zobrazuje kdys tankoval, kolik km jsi ujel atd. Tzn. borci akorát přeložili pár slovíček, nic víc. Vesele pak píšou, že zobrazení polohy je prostřednictvím Google maps, takže prostě a jasně, úplně stejná krabice, se stejnejma funkcema ale v pozlátku profi, super, extra, speciál... :) Upraveno 7. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Že Tě Sullaco vůbec baví na to reagovat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 (upraveno) Tvl tak tohle je teda síla! Za dobrotu na žebrotu. Tak víš co ty pane chytrej, kup si ten svůj zázrak, já se ti tu snažím pouze a jen řict, že ty krámy jsou na jedno brdo. Je úplně zda je člověk v balíku jako ty nebo socka jako já. Kredit jsem uvedl jen jako příklad, to jestli si tam narve paušál nebo cokoliv snad nehraje roli. Tvoje vysírací kecy o mojí přezdívce zde na foru, o tom, že nemám mail, neumím vkládat fotky a podobné sračky, nebo že vlastně nejsi socka když ti nutím kredit, jak nikdo nemáme žádné zkušenosti. Na to ani nehodlám reagovat. Od doby co jsi sem přivandroval akorát prudíš, útočíš tady na lidi, který tady byly dávno před tebou a dali tomuhle foru víc jak ty. Tak si trhni hnátou a běž někam. Jen se divím ty balíkáři, že se rovnou nenapojíš na pult CO když jsi tak v balíku. Upraveno 8. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Sullaco kurna vůbec nejsem v balíku , jen jsem transparentní,všechno o mně dohledáš .Je tu spousta lidí kde se dá ověřit jejich zkušenosti a spousta těch co ne .V tom vidím ten klíčový rozdíl , bo od těch druhých právě taky dostávám čočku . Nemyslím že ty tvoje řešení co tu popisuješ jsou blbý , jen při ověřování informací narážím na věci co nejsou úplně vychytaný .Oproti jiným jsem za loď dal pakatel , ale neutrhne mně de facto CPO za 220 Kč měsíc Na druhou stranu ,, není aspoň nuda ne ? :-)) a témata se hýbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 (upraveno) Tvl nezlob se na me, o par odpovedi zpet si nevedel ani rozdil mezi on line sledovanim a pasiv, kdyby ti par lidi neotevrelo oci ze ten jeden kram je z ciny a nasel bys ho jako profi viz ten muj odkaz, tak ho tu velebis taky. Porad tu mluvis o online sledovani, trackingu, kterej si musis platit i u ty jebky z Ciny, ale tahle funkce je pro tebe dle mojeho nazoru zbytena. Clovek ti napise aniz by nejak premejslel, ze tam narves kartu s kreditem a ty hned jecis o pausalu. Tvl je prece jedno pro fci toho pristroje jestli tam mas kredit nebo pausal. Add prezdivky a maily: myslim, ze je zcela fuk jakou kdo ma tady prezdivku a zda verejne ukazuje mail. Mam rad sve soukromi, pokud bys mi napsal mail skrze plavidla a ja ti odpovefel, tak muj mail vidis taky. Fotky do diskusi jsem vkladal vzdy akorat mi naposledy zdechl imageshack, ktery jsem pouzival a byl jsem liny hledat jiny. Tak nebo onak vubec nechapu, co to souvisi s tim, kdo je kdo a co je co, a uz vubec nechapu co to ma spolecnyho s tim, ze jsem se ti pouze a jen snazil poradit. Tebe si dohledavat nebudu, vubec nevim proc bych to mel delat a z jakeho duvodu? Opravdu nechapu nektere tvoje bezduvodne utoky, to tady nikdy a od nikoho nebylo. Ja se nikdy nepasoval na nejakeho radila, cloveka co vse vi a zna. Jsem z lodnikova hovna para ale na druhou stranu jsem uz taky neco naplul a zazil, takze necim prispet myslim muzu. A to co z casti vim a treba i umim je diky nekterym lidem zde na foru, treba i tech, kterym se smejes jen proto, ze nemaji verejny mail. Abych to ukoncil, snazil jsem se ti jen poradit a trochu otevrit oci, pochopitelne si kup co chces, do niceho te nenutim a byl to jen muj nazor na zaklade zkusenosti z 2 leteho provozu a zhruba pul rocniho patrani a zkoumani techto pristroju.Koncim tohle tema. Mej se hezky a dobry kup! Upraveno 8. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 (upraveno) Ach jo, se Zdendou 2013 jsme se střetli úplně kvůli něčemu jinému, já ho nijak neznám, nijak nezpochybňuji jeho zkušenosti a klidně se od něj rád nechám poučit. Apropo pro příklad mi je ale úplně jedno jestli se Zdenda2013 jmenuje takhle nebo třeba Fox Mulder, a dvakrát mi je jedno, zda má v popisu co má za loď, jakej má mail nebo tak. Pokud mu budu něco chtít, tak mu napíšu skrze plavidla.cz a on má možnost mi následně odepsat a odkrýt svůj mail, poslat mi své telefonní číslo. Nevidím jediný důvod, proč by člověk kor v dnešní době, měl na otevřených diskusích prezentovat veřejně jakékoliv své osobní údaje, co vlastní a nevlastní. A vůbec nechápu, co to má co dělat s tím, kdo má kolik zkušeností, jaký kdo je člověk atd. Nezlob se ale podobné škatulkování a rozbroje si sem zavedl pouze a jen ty, do té doby jsme tady toto vůbec neznali. Jestli toto je zvykem na forech o fotografování tak zde nikoliv. Se spoustou lidí se tu znám osobně, po telefonu a tak, a to třeba jen na základě obyčejné přezdívky a jsou to lidé velice šikovní a zkušení a je veliká ale veliká škoda, že kvůli podobným píčovinám viz výše, nějakému škatulkování a domáhání se soukr. údajů sem už nepíšou a ani nehodlají psát. Pro příklad fajn kluk z Hradce Králové, kterej má zkušeností habakuk. Jeden velký příklad za všechny je tato diskuse, člověk ti chce poradit, na základě zkušeností z dvouletého provozu, které ty nemáš, nijak se nepovyšuje, snaží se ti to vysvětlit a bum, ty najednou ve finále vytáhneš něco o přezdívce, že jsem vlastně plácal, že neumím vkládat fotky do diskuse a podobné zcestné kokotiny stejně jako mě tvůj kamarád zaškatulkoval jen proto, že jezdím ve VW a má jasno... Trošku se chytni za nos a trochu o svém chování zapřemejšlej. Tady jsme všichni na jedný lodi, nikdo nemá patent na rozum včetně mne a tebe, a tak ať to tu k něčemu je. Radši piš jak jsi udělal vlny někde na Vltavě nebo jak jdou ryby, což si přečtu opravdu raději, než chujoviny viz výše. Upraveno 8. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Všechny moje auta jsou VW :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Všechny moje auta jsou VW :lol:Tak to je to s tebou nahnutý. Když přidam to, že nemáš vyplněnej mejl a nezapleveluješ to tu umělohmotnýma fotkama, tak vlastně neexistuješ a tvoje zkušenosti stojí za starou bačkoru. :D Jo a ještě po tobě jdou exekutoři a já nevim co všechno. :D Zase ale to co tu píšeš má hlavu a patu, vychází to z letitých praktických zkušeností, navíc se známe osobně, tak teď fakt nevim..... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 ale že sem to oživil :-)) http://sportygifs.com/wp-content/uploads/2011/01/funny-sports-pictures-you-use-a-boat.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 NJN, je vidět, že každej jsme ňákej, držím se přísloví: mlčeti zlato, mluviti stříbro, takže mluvím jen když je to k věci, a vím o čem, jinak čtu a myslím si svý....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 KB jasne mozna si to ozivil, ale uvedom si, ze Zdenek a ostatni maji pravdu a kvuli takovejm vystrelku jake jste tady nyni predvedli sem jiz par lidi nechodi diky zbytecnemu handrkovani decek na piskovisti se zasiraj vlakna a tim padem se forum stava nepouzitelne k najiti neceho co ma hlavu a patu.!!! UPOZORNENI pro vsechny !!! Zatim jsem se zdrahal a jednou jsem byl jiz rozhodnut, ale usmernen Vikym, delat nejake restrikce. Ale pokud to zde povede touto cestou dale, ze sem nekdo da nejakej smysluplnej dotaz, jinej zde odpovi svoji zkusenost a najednou z toho vznikne X strankovej elaborat nadavek, urazek, osocovani, atd, tak asi holt budu muset pristoupit k nejakym ne prilis vitanym opatrenim !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Tomas 80 otázka je , kvůli komu se tento web dostal téměř na hranici krachu a byl vypnutej , tedy názory lidí ,, co nic nepřinášejí a nebo plkají a nebo dostane nový směr s lidmi co fakt ale FAKT mají nějaký zkušenosti a nenapadají ostatní za jejich názory ,, PS koukni kdo tady píše x strankový elaboráty urážek a nadávek . Tedy až budeš někoho jako admin vyhazovat Bohouš Kuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 tak asi holt budu muset pristoupit k nejakym ne prilis vitanym opatrenim !!!a jak vidět, čím dřív, tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Tomas80: Mas recht, predsedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Clovek Vam tady zachranuje forum pred krachem a Vy si toho ale vubec nevazite ! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 A v čem ta záchrana spočívala? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Proc jsem dal na konec vety smajlika ? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Asi z toho důvodu, jako já. :DJe ošklivé dělat si legraci ze zachránců. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 KB jasne mozna si to ozivil, ale uvedom si, ze Zdenek a ostatni maji pravdu a kvuli takovejm vystrelku jake jste tady nyni predvedli sem jiz par lidi nechodi diky zbytecnemu handrkovani decek na piskovisti se zasiraj vlakna a tim padem se forum stava nepouzitelne k najiti neceho co ma hlavu a patu. !!! UPOZORNENI pro vsechny !!! Zatim jsem se zdrahal a jednou jsem byl jiz rozhodnut, ale usmernen Vikym, delat nejake restrikce. Ale pokud to zde povede touto cestou dale, ze sem nekdo da nejakej smysluplnej dotaz, jinej zde odpovi svoji zkusenost a najednou z toho vznikne X strankovej elaborat nadavek, urazek, osocovani, atd, tak asi holt budu muset pristoupit k nejakym ne prilis vitanym opatrenim !!!Mám takovou prosbu na adminy , aby místo výhružek atd .. koho vyhodí i když stejně nevyhodí,přes to že ho o to požádá (rating je přeci rating) ,aby umožnili vložit jednoduše fotky a videa i lidem pro které PC není jejich silná stránka a příkaz vlo%C5%BEit%20url%20obr%C3%A1zku je pro ně vyšší dívčí ? a video se netvářilo jako link ale ale obrázek s linkem jako třeba na FB ?? .Chápu že pro pro spoustu zdejších uživatelů kteří "ksichtoknihu" nesnášejí ,, jako papuanci před sto lety fotoaparat taky, bo se báli že jim to sebere duši ,, ale přeci jen ,, bude to vypadat lépe a bude jasno o co jde ,,,,a myslím že to bude k lepšímu celého webu . Bohouš Kuna 111348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 tomas 80 - no konečně,všechny 4 palce nahoru!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Takze si mne trochu precenil a asi takto, KBfotoservis, mas na tejden utrum, neboj o zadnej rating mi nejde, jen doufam, ze trochu schladnes !!!Co se fora a tvych pripominek tyce, tak si nemysli, ze jsem to jiz s Adminem neresil. Nicmene ja s tim samozrejme nemam problem a pokud budes mit pres vanoce par tydnu volneho casu, tak te do toho klidne zasvetim a muzes se do toho pustit a udelat forum podle tvych predstav. Proc pisu par tydnu?? Protoze tohle forum to proste neumi a holt ho to naucit nelze, takze to znamena jej kompletne prekopat a tady jsou na snade dve cesty. Bud nechat toto forum tak jak je a udelat nove, s tim, ze se casem prejde na nove, toto se zamkne a tim padem sem uz lidi prestanou chodit uplne, protoze to bude roztrhane. To uz tu jednou bylo a prechod nebyl z rad diskutujicich zrovna libe prijat a trvalo delsi dobu, nez se toto forum zacalo zase trochu hybat. A nebo nekomu sverit administracni prava a veskerou diskusi z toho stareho fora prekopat do toho noveho. A uprimne sorry, ale s ohledem na pocet prispevku v tomto foru na to proste nemam cas. Nicmene zkusim zase tuknout do Admina, ale forum ani stranky nejsou moje a v techto programatorskych vecech se nevyznam, takze zalezi co Admin dohodne s clovekem, kterej se o ty stranky stara. Ja mu do toho kecat nemuzu a kdyz mi nekdo zkusenej v tomto oboru rekne, ze to proste nejde, tak mi nezbejva nic jineho, nez mu verit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Tomas80: Mas mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Tomas80, buď v klidu. Jestli můžu soudit podle sebe, tak rozhodně neni problém v technice vkládání fotek. Prostě ne každej chce za každou cenu na všechny strany valit fotky a vychloubat se s každym prdem. Mě osobně fórum vyhovuje tak, jak je. šlape to svižně a spolehlivě. Hlavní je, aby to pořád bylo místo pro přátelské setkání lidí. Je fajn, když se lidi, kteří umí a chtějí poradit, podělí o své zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Já osobně neměl problém s vkládáním fotek dokud byl imageshack zdarma. Respektive nejsem z těch, kdo žijí denně forem a vkládáním obrázků a jak napsal Zdenda, nevidím důvod a ani proč sem vkládat kdejaký prd. Tím pádem, jsem byl líný vždy hledat alternativní program. Myslím, že by stačilo napsat do FAQ odkaz na zmíněný sw a zahrnout to k návodu na vložení obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 12. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2014 Ahoj kluci chodím sem dost často pročítám co se děje abych nevyšel ze cviku.Loď zatím nemám musím ještě došetřit.Sullaco až pojedeš někam na jukačku na loď,myslím zahraničí kde mají i větší kousky 37-39 jel bych docela s tebou pochopitelně s nákladem na PH Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se