viita Zveřejněno 30. Září 2012 Sdílet Zveřejněno 30. Září 2012 Přátelé, poradí mi někdo prosím, kde rozumně sehnat vanu na Merc 3.0 l někde rok 93 ?Holt prorezla i když jsem se snažil zachránit.Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Září 2012 Sdílet Odesláno 30. Září 2012 Zkus ebay.de občas se tam nějaká objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. Říjen 2012 Zkoušel už někdo opravit? Dá se ten plech vařit c-očkem , nebo mosaz, příp. stříbro ?Díky za každý poznatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2012 Jde všechno, je to jen otázka chuti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. Říjen 2012 Jde všechno, je to jen otázka chuti!v tomto případě se, obávám, mýlíš. Co jsem se informoval tak zavařit(tedy spíš odpálit spodek a dát nový kus plechu) některé vany extra u amerik (auta) může být problém.Nejde o obyčejný, nýbrž tažný plech , ve kterém byl léta olej, kterrý se v určité míře navíc kapilárně dostává do struktury matreriálu.Proto se ptám , zda má někdo s konkrétně u tohoto motoru nějakou zkušenost, ať nezkouším vyzkoušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2012 Zkusil bych to hodit do nějakýho průmyslovýho odmašťovadla a jsem si jistej, že to vařit půjde. řezal bych to flexou a pak svařit COčkem. Co vim tak otec vany vařil. V dávných dobách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2012 (upraveno) Jasně svařili mi i hliníkovou, a bez problémů, plechovou bych vyvařil v louhu, a máš hluboce odmaštěno! Jinak se to dá pájet mědí, ale dneska se spíš vaří COčkem, ale já bych to viděl spíš na TIG, a klidně bych to zapájel! Upraveno 1. Říjen 2012 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se