Přejít na obsah
Plavidla.cz

Vazelína v noze motoru

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem.

Mám Mercury 5Hp a v noze motoru mi jemně propouští v místě kde je kloub a motorem se zatáčí bílá hustá vazelína. Je to pod takovým kroužkem kolem nohy motoru. Můžete mi nějdo prosím poradit jak často se doplňuje, jaký typ se tam dává a nějaký postup? Je normální že tato vazelína při jízdě trochu vyhřezne? Nic jsem se v návodu nedočetl.

Moc díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj

Vazelinu ti urcite doporuci treba Bootcentrum az se zde objevi. Co se tyce castecneho vyhreznuti, tak to neni nic neobvykleho. Teda aspon se mi to zatim stavalo u vsech zavesaku. Holt to obcas musis utrit, ale zase mas jistotu, ze tam ta vazelina porad je. No a doplneni asi nic nezkazis, kdyz budes provadet kazdej rok. Nekde by tam mela bejt takova ta pecka na maznici. Takze ji tam pripojis a natlacis vazelinu dokud ti nezacne vytejkat kolem kloubu. Motorem obcas zahejbej, aby se to v kloubu pekne promazalo. Pokud tam nikde nebudes mit pripojeni na maznici, tak by to melo jit rozebrat a promazat rucne.

Odkaz ke komentáři

:-) díky za uvítání, jen mi ještě napiš kde začíná a končí hranice podměrečné lodičky :-). Abych po dalším nákupu necítil méněcennost :-)

Ahoj. Toto se neda jednoznacne rict. Tady u nas na vode uz to moje vypada jako malej parnik. No kdyz jsme letos kotvili u jedne hospudky na Zutu v Kornatech a kolem nas vsude jenom ty megajachty tak jsem to nechtel ani fotit protoze jsem tam mezi nima vypadal jako anglicak :) . Rika se ze kazda lod mela bejt o metr delsi a at si koupis cokoliv tak to stejne bude male :). Kdyz to vemu z globalu tak tady mame vsichni podmerecny lodicky.

Odkaz ke komentáři

Jasnačka, rozhodně jsem nemyslel, že by to myslel ve zlém :). No a co se velikosti týče, u mě je to samozřejmě otázka financí a následně i uskladnění. Něco většího je zatím sen, ale rád si občas sny plním. Vše postupně :). No a co se jachet v HR týče, občas jsou tam vidět pěkné kocábky. Zatím nejzajímavější asi byla ta s přistávací plochou a vrtulníkem v Rogoznici. Patřila nějakému Michaelu Douglasovi a jeho manželce nějaké pani Zeta Jonesové :). Má toho ale údajně víc... Nesvezl mě :(
Odkaz ke komentáři

Charlie, nezbývá, než souhlasit, hlavně s tím druhým, mám blbej gumák, sice větší a těžší, s vlekem 800kg a už jsem byl díky kvalitě českých sjížďáků nucenej koupit VW Sharan 4 motion, s předokolou jsem neměl většinou šanci. Rázem jezdím o 2 litry na 100km dráž :-(
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...