valecek Zveřejněno 11. srpna Sdílet Zveřejněno 11. srpna Ahoj. Koupil jsem loď e závěsným motorem Mercury 60 . Kontrolní paprsek chlazení nefunguje. Motor normálně chladí pouze vedlejší okruh chladičem paliva a čerpadlem paliva nefunguje. Potupně jsem prověřil všechny části jou průchodné kromě chladiče paliva. Vtok a výtok jsem pročistil a sypal se z něj bílý prášek nebo krystalky, ale je pořád neprůchodný . Počítám že je v těle chladiče nějaký zarostlý meandr. Zkusil jsem na vtok i výtok nasadit hadici naplněnou octem . Pořád není průchodný. Nevím jak dál - poradí někdo. Cena nového bude okolo 13 tis. Na youtube apod. nikdo podobnou opravu nedělal. Jako by tím nebyl obecný problém, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna Rozebírací to asi není co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna Z jakého je to materiálu? Když jsem z lodě odstraňoval nánosy, tak taky nic nezabíralo. Pak jsem vzal kyselinu chlorovodíkovou, co používám do bazénu a šlo to jako po másle. Nic to nepoškodilo, akorát jsem se trochu přiotrávil. 😄 Ocet bude asi slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna Kukám na to jak to vypadá a podle mne tam žádný složitý labyrint nebude, maximálně ohnutá trubka. To musí jít nějak vyšťourat. 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelH Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna (upraveno) před 6 hodinami, Lubor napsal: Rozebírací to asi není co? Rozebrat to vypadá jde No..... a vyhodit se to dá i rozebraný 😀 Upraveno 12. srpna uživatelem karelH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna tohohle exhibicionistu jsem taky nasel. Nekolik minut zaberu na ksicht a pak ukazka jak navliknout 4 O krouzky. Je to bida Youtube. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky