cvb Zveřejněno 1. srpna Sdílet Zveřejněno 1. srpna Dobrý den, chtěl bych si splnit sen a pořídit hausbot, ale starosti mám s přístavištěm (snad se to nejmenuje jinak), prostě s místem kde hausbot bude dlouhodobě stát nebo se tam bude po projíždce vracet. jsem rybář, takže bych rád alespoń částečné soukromí. Hledám po netu i FB, ale našel jsem jen jeden článek o tom, jak zřídit soukromé přístaviště a to dosti starého data. Tedy moje otázka zní, je to vůbec možné a jak na to? předem moc dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Je tady vlákno od KBfotoservis: Ten si legálně zřídil molo na Labi. Píše o tom v tom vláknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna A na jaké řece to chceš řešit? Já jsem to absolvoval na Vltavě - Slapská nádrž. A nejspíš jsem to tady také popisoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvb Odesláno 2. srpna Autor Sdílet Odesláno 2. srpna před 6 hodinami, Anachy napsal: A na jaké řece to chceš řešit? Já jsem to absolvoval na Vltavě - Slapská nádrž. A nejspíš jsem to tady také popisoval Ahoj, Vltava ideálně Orlík, ale Slapy jsou také fajn. Zkusím to tedy dohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvb Odesláno 2. srpna Autor Sdílet Odesláno 2. srpna hledám, ale nenacházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna No forum mělo jisté problémy při přechodu na nový vzhled, takže se některá vlákna ztratila. Myslím, že s povolením na hausbout budeš mít asi docela problém, ale za pokus nic nedáš . Musíš začít žádosti na povodí Vltavy a přibližně jim zadat místo které by jsi chtěl, nebo je požádat aby ti pokud možno poskytli nějaká místa kde by to šlo. Pokud Ti dá povodí povolení, tak budeš muset získat souhlas z místně příslušné obce (dle katastru nemovitostí), že ti to povolí a potom opět "kolečko" na povodí. Pokud budeš hledat místo mimo vyznačené zony pro kotvení, tak tě následně bude čekat , tedy pokud ti to povolí, umístění značky "P" stání povoleno (s příslušným textem a číslem plavidla) a tu potom převádíš na povodí. Mám takto vyřešené stání na 124,5 km Slapské nádrže. No a když to stání získáš, tak se potom povodí platí roční nájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna Kromě obce chtěli taky souhlas ŽP a SPS. To už neplatí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvb Odesláno 4. srpna Autor Sdílet Odesláno 4. srpna Děkuji za odpověď, tedy žádná prdel a úspěšnost ne moc velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelH Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna Ideální by bylo koupit hausbot i s kotvistem. Např https://sport.bazos.cz/inzerat/187778335/prodam-hausbot-s-kotvistem.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna před 18 hodinami, david napsal: Kromě obce chtěli taky souhlas ŽP a SPS. To už neplatí?? No ŽP po mě určitě nechtěli a SPS možná ano už si to také přesně nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna U mě ŽP chtěli a navíc to zvorali. Spletli si katastr a molo mi umístili na vedlejší kopec. Když jsem to reklamoval, tak řekli že teda musím žádat znova! Že by přiznali chybu, tak to ani náhodou. Takže další dva měsíce v hajzlu, než přišlo nové vyjádření. No holt českej úředník. 🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky