Tvrdej Bob Zveřejněno 30. července Sdílet Zveřejněno 30. července 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Odesláno 30. července Sdílet Odesláno 30. července Ahoj, shlédnul jsem to video se zájmem až do konce a popravdě - budu rád, když Tě vzhledem k tvým názorům nepotkám na vodě ani na silnici (jestli jsi tedy řidičák dělal stejným způsobem…). Naučit se a pochopit testy klasickým způsobem je jednodušší, než se to snažit takto obejít. Z testů sice půlku časem zapomeneš, ale v nouzi se ti třeba něco, co jsi se naučil vybaví a použiješ to. Z tvých poznámek na papíře, které tě nic nenaučili, v krizových situacích nevytěžíš nic. Zůstaň raději s kapitánským průkazem i s řidičákem na chodníku, všem bude líp. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. července Sdílet Odesláno 30. července Byl jsi rychlejší. Bohužel takovej je každej druhej, ne-li jedenapůltej. A podle toho to taky na vodě vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef12345 Odesláno 30. července Sdílet Odesláno 30. července nadpis k videu (Tvrdeho Boba) hovoří za vše. Ztotžňuji se s Davidem - víc a více takových tvrdých bobu je v poslední době na vodě a jsou jen problémoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 31. července Sdílet Odesláno 31. července Já to video vzdal po pár minutách, protože mi to přišlo stejně hloupé jak píše Myš, David a Josef12345. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Strašný...🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Jsem se v tom videu snažil přijít na to, jestli to myslí vážně, nebo je to prdel ... a nepřišel jsem na to 🙂 Ale snad to byla jenom prča ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky