livot Zveřejněno 1. Srpen 2009 Sdílet Zveřejněno 1. Srpen 2009 Ahoj, mohl by někdo poradit začátečníkovi nějaký tip na dvou - třídenní výlet člunem s 5 HP motorkem ? Myslel jsem na Orlík nebo radeji jet někam jinam ? Zajímalo by mě také, kde je možné zajet s přívěsem do vody a kde by bylo možné nechat zaparkované auto, aby bylo alespoň trochu pod dohledem... Budu vděčný za jakoukoliv radu v "tuzemsku", na oplátku mohu poradit ohledně delty Dunaje. Diky, L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2009 (upraveno) Ahoj, když jsem potřeboval dát loď na vodu na Orlíku tak jsem využil marinu Barandov, spojení lze nalézt na netu, také tam byla možnost nechat auto, ale nevím jak to funguje v současné době. Pěkný výlet po Vltavě je do Týna nad Vltavou - je tam moc hezké prostředí, vyvazovací prvky, restaurace u vody, možnost ubytování - jezdím tam každý rok. Poprvé jsem tam byl také jen s malým gumákem(8hp). Je to přes komoru v Kořensku (zjisti si provozní dny, také dostupné na netu).Pokud by jsi chtěl někam jinam tak mohu jen doporučit Baťuv kanál. Byl jsem tam již dvakrát a pokaždé jsme si to perfektně užily. Jako výchozí bod jsem využil přístav ve Veselí nad Moravou (parkování v areálu včetně sjezdu do vody) Více info na http://www.batacanal.cz/2007/cz/dnes/index-f.htm . Upraveno 3. Srpen 2009 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se