ladislavjel Zveřejněno 11. Září 2012 Sdílet Zveřejněno 11. Září 2012 Potřeboval bych poradit nějakej sjezd s parkováním na Slapech.Chystáme se v sobotu z ústí autem a chtěli bychom to spustit někde nad přehradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=5&from=91.6&to=134.7 Jeste tam asi dve chybi dopsat, neco se najde. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Přímo u hráze je betonový sjezd, ale v pátek až pondělí zde správa přehrady provádí přetahování lodí a bývá to tam hlídané bezpečnostní službou, myslím, že po nějaké dohodě by asi nebyl problém pokud si auto uklidíš jinam. Jinak jak píše viky, koukni do ITI a něco určitě najdeš. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Díky. A můžu tam někde nechat auto s vlekem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Přimo u hraze jsem občas viděl parkovat lodě jako ve směru na obec Nové Třebenice, koukni na seznamu na mapy je to tam prima vidět na leteckém snímku, nebo na google mapách to máš i s fotem přímo z hraze ve "3D" i tam uvidíš parkovat auta a přímo sjezd https://maps.google.cz/maps?hl=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Jo sjezd tam vidim,parkoviště taky,doufám že to nebude nějaký soukromý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 A prošel jsi si to s "panačkém" na google mapách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Podle myho nazoru bude asi lepsi cerpacka na Zivohosti (http://www.hotel-atlantida.eu).Jinak sjezd maji i na Kralovsky (www.jkk.cz), ale je do zatacky, coz teda moc nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Ten sjezd nad přehradou jsem prošei panáčkem,ale je tam zákaz :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Zakaz tam mozna je, ale kdyz jsem tam ja priplul. tak byly vrata otevreny, u mola vyvazana nejaka plachetnicka a vsude klid a mir. Nevim teda co by se delo, kdybych nepriplul, ale prijel. Auto tam moc kde nechat neni. Doplnil jsem odkaz na tu Zivohost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Ten sjezd nad přehradou jsem prošei panáčkem,ale je tam zákaz :(Jak jsem říkal je to jen na domluvě, spuští tam spousty lidí a pokud je tam ochranka stačí se jen zeptat a myslím, že tě nikdo nevyhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Ok,zkusim ten u přehrady. Nebo vezmem gumák a hodíme ho do auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Jak říká Anachy, kdyz je tam ochranka, což je jen o víkendu a ted uz možna ne, stačí za nim dojit slusne požádat. Pomůže i pade do kapsy kdyz je pan nevrly. Na nápravku se vejde vedle sebe traktor i ty s vlekem. Parkovat se da na vlastni nebezpeci nahore u hraze. V Atlantide je to za penize, nepustí té tam s autem, spoušti to traktorem. S menší lodi to šlo i u cholinskeho mostu, ale vetsinou to tam okupují rybáři. Je to trochu dál, ale osvědčený sjezd mám na Zrůbku i s parkováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Jen pro zajímavost, kdyz tam v sobotu budes, můžeš mrknout na Zivohost je tam závod dračích lodi. Docela hezka podívaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Ahoj, sjezd nad hrází patří povodí a je určený pro převoz lodí traktorem. Nepřeváží se v úterý a ve čtvrtek!! V tyhle dny bych v tom neviděl problém. V době převozu je tam docela rozumnej chlap, nebo volat přímo p. Kozu. Domluvit se abys nepřekážel při převážení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Jezdím na Zrůbek a je tam sjesd uplně bez problémů - písek a panely. Parkování na louce hned vedle, bez poplatku a stojí tam pokaždé dost aut. Nikdy se mi tam ani s autem ani s vlekem nic nestalo, hned vedle jsou rodinné domy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 12. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Září 2012 Zkusíme to nad přehradou,pak uvidíme.Díky všem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. Září 2012 Sdílet Odesláno 12. Září 2012 Jezdím na Zrůbek a je tam sjesd uplně bez problémů - písek a panely. Parkování na louce hned vedle, bez poplatku a stojí tam pokaždé dost aut. Nikdy se mi tam ani s autem ani s vlekem nic nestalo, hned vedle jsou rodinné domy.Kde je ten Zrůbek? Nemůžu to na mapě najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Září 2012 Sdílet Odesláno 12. Září 2012 Silnice Příbram - Sedlčany (most přes Brzinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Září 2012 Sdílet Odesláno 12. Září 2012 Jezdím na Zrůbek a je tam sjesd uplně bez problémů - písek a panely. Parkování na louce hned vedle, bez poplatku a stojí tam pokaždé dost aut. Nikdy se mi tam ani s autem ani s vlekem nic nestalo, hned vedle jsou rodinné domy.Kde je ten Zrůbek? Nemůžu to na mapě najítzkus tady ten odkaz http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 14. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. Září 2012 Bude tam zítra někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 14. Září 2012 Sdílet Odesláno 14. Září 2012 Myslím že zítra budou všichni na Orlíku na závodech motorových člunů......... a já jsem úplně mimo domov :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 15. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Září 2012 Tak jsme spustili hned u hráze,samozřejmě nás hlídač nechtěl pustit,takže všimný.No a dojeli jsme na Orlík a zpět,sice byla zima,ale aspoň nepršelo :)Ten výtah na Orlík,žádný vspěry! Jak tam stojíte?My jsme se tam válely pomalu na boku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Září 2012 Sdílet Odesláno 15. Září 2012 Já tam stojim skvěle. Mám ploutvokýl a moje ploutvová skříň je dole plochá. Vozim to na ní i na vleku.Jinak se tam prej váže diagonálně.... Nedokážu si to představit. Jsem zvědavej až tam pojedu motorákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 15. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Září 2012 Ještě že náš ploutvokýl,co bys dělal s kýlovou? Chtělo by to nějaký nastavovací kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se