Přejít na obsah
Plavidla.cz

sjezd Slapy

Doporučené příspěvky

Přímo u hráze je betonový sjezd, ale v pátek až pondělí zde správa přehrady provádí přetahování lodí a bývá to tam hlídané bezpečnostní službou, myslím, že po nějaké dohodě by asi nebyl problém pokud si auto uklidíš jinam. Jinak jak píše viky, koukni do ITI a něco určitě najdeš. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říká Anachy, kdyz je tam ochranka, což je jen o víkendu a ted uz možna ne, stačí za nim dojit slusne požádat. Pomůže i pade do kapsy kdyz je pan nevrly. Na nápravku se vejde vedle sebe traktor i ty s vlekem. Parkovat se da na vlastni nebezpeci nahore u hraze. V Atlantide je to za penize, nepustí té tam s autem, spoušti to traktorem. S menší lodi to šlo i u cholinskeho mostu, ale vetsinou to tam okupují rybáři. Je to trochu dál, ale osvědčený sjezd mám na Zrůbku i s parkováním.
Odkaz ke komentáři

Ahoj, sjezd nad hrází patří povodí a je určený pro převoz lodí traktorem. Nepřeváží se v úterý a ve čtvrtek!! V tyhle dny bych v tom neviděl problém. V době převozu je tam docela rozumnej chlap, nebo volat přímo p. Kozu. Domluvit se abys nepřekážel při převážení.
Odkaz ke komentáři

Jezdím na Zrůbek a je tam sjesd uplně bez problémů - písek a panely. Parkování na louce hned vedle, bez poplatku a stojí tam pokaždé dost aut. Nikdy se mi tam ani s autem ani s vlekem nic nestalo, hned vedle jsou rodinné domy.

Kde je ten Zrůbek? Nemůžu to na mapě najít

Odkaz ke komentáři

Jezdím na Zrůbek a je tam sjesd uplně bez problémů - písek a panely. Parkování na louce hned vedle, bez poplatku a stojí tam pokaždé dost aut. Nikdy se mi tam ani s autem ani s vlekem nic nestalo, hned vedle jsou rodinné domy.

Kde je ten Zrůbek? Nemůžu to na mapě najít

zkus tady ten odkaz http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=173

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...