Přejít na obsah
Plavidla.cz

sjezd Slapy

Doporučené příspěvky

Kýlovku tam opřeš o bok, na straně vysí dost kurt, tak si za klec podvážeš loď kde potřebuješ - pro stabilizaci, váha zůstává na kýlu. Jsou i lodě co na kýlu přepadávaj na příď, ty se taky podvazujou.

Já koupil dvoukýl, ta stojí sama i když po ní chodí 4lidi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Tak jsem zjišťoval u p.majitele jak to funguje se sjezdem u hotelu Atlantida.zda se mi to pěkná zlodejina,500,_ do vody 500,_ z vody

když tam maj polívku za 32,-, tak se nediv. vyprdnout se na ně, na Slapským převozu to jde dát do vody taky

Odkaz ke komentáři

Od nevrlosti k celkovému zákazu je jen kousek. Přitom stačí postavit se nahoře (NE na točně!!) a doběhnout se dolu domluvit (požádat). Jo a taky umět couvat s vlekem. Občas to prý někdo je schopen couvat půl dne. To tam raději ani nelezte. Jestli to nebude fungovat, tak nám to zakážou všem a budeme mít po legraci. Budeme spouštět u atlantidy min. za litr dolu a za litr ven.
Odkaz ke komentáři

• 8 months later...
Ahoj, jsem uplny novacek a hlavne rybar a zacinam s gumakem 320cm a Mercury 5hp. Jsem hlavne na Labi mezi Kostelcem a Lysou, kde mam mista na spousteni zmaknuty a protoze se casto plavim ve vsedni den, tak nemam nikde s nicim problem. Clun ma ale drevenou podlahu, takze mam na manipulaci potuneny vozik za autem. A casto jsem na spousteni uplne sam. No a chtel bych obcas na Slapy ale trochu me to desi. Potreboval bych nejake misto hned u hraze, protoze prijedu od Prahy. Ten strasnej sesup hned u hraze jsem videl a nevim jestli se mi tam chce (jestli to zvladnu) couvat. Kdyz jsem se na Slapech plavil vloni v rijnu poprve a zatim naposled, tak jsem dojeli na Rabyni, az k zastavce parniku a tam clun nafoukli a kramy vyndali z auta a ja pak auto vratil az k silnici, k nejakemu pajzlu Nick Slotr nebo tak neco. Kdyz tam pojedu sam, se svoji sranda lodickou na vleku, tak nejak nevim, kam se vrtnout. Muzete poradit? A druha vec, mozna bych na to mel zalozit jine vlakno. Vjezd na Probostak? Plavebni znak, ktery tam omezuje vjezd tam fyzicky neni (stav prosinec 2016) ale v plavebnich mapach sps (rok 2012) je preskrtnuty sport. Upraveno uživatelem Opici_Dite
Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • 1 year later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...