Charlie Odesláno 16. Září 2012 Sdílet Odesláno 16. Září 2012 Kýlovku tam opřeš o bok, na straně vysí dost kurt, tak si za klec podvážeš loď kde potřebuješ - pro stabilizaci, váha zůstává na kýlu. Jsou i lodě co na kýlu přepadávaj na příď, ty se taky podvazujou. Já koupil dvoukýl, ta stojí sama i když po ní chodí 4lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 16. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Září 2012 Kurty jsem tam dvě viděl,ale nenabídnul nám je použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Září 2012 Sdílet Odesláno 17. Září 2012 Uvázání příčně je optimální :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor Grego Odesláno 18. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2015 Poprosím o radu kde bych mohl koupit persenik na gumový člun Typhoon délka 360cm,tak aby přikryl i motor. Děkuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Září 2015 Sdílet Odesláno 11. Září 2015 (upraveno) Pro všechny co mají ještě loď na Slapech..... http://www.pvl.cz/files/download/pro-media-a-verejnost/tiskove-zpravy/2015-09-11-zvyseni-hladiny-na-slapech.pdf Edit......, což znamená že Orlík půjde opět pěkně dolů....... :( Upraveno 11. Září 2015 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 11. Září 2015 Sdílet Odesláno 11. Září 2015 No nemuselo by být upouštění kvůli Slapům tak velké, už kótu 270 mají. No uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 11. Září 2015 Sdílet Odesláno 11. Září 2015 Vody je na Slapech nadstav skoro každý pátek .Je jasné že Orlík se upouští umyslně.(muj osobní názor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Září 2015 Sdílet Odesláno 13. Září 2015 Taky mi to tak prijde, ale proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Září 2015 Sdílet Odesláno 13. Září 2015 No prece aby museli vrátit evropsky dotace na splavneni Vltavy.... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Září 2015 Sdílet Odesláno 13. Září 2015 Pokud nezačne řádně pršet, jakože vypadá, že nezačne, doporučoval bych ze Slap vypadnou koncem září. Orlíku dochází zvolna voda a už vyběhla kalkulace s odpouštění Orlíku i Slap. viz bod 7. http://www.pvl.cz/portal/Hydsituace/hydsituace.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Tak jsem zjišťoval u p.majitele jak to funguje se sjezdem u hotelu Atlantida.zda se mi to pěkná zlodejina,500,_ do vody 500,_ z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 To je skutečně dost.V Kralupech chtějí symbolicke pade (tam i zpět).Jsou tam holt lidé co mají rádi vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Tak jsem zjišťoval u p.majitele jak to funguje se sjezdem u hotelu Atlantida.zda se mi to pěkná zlodejina,500,_ do vody 500,_ z vodykdyž tam maj polívku za 32,-, tak se nediv. vyprdnout se na ně, na Slapským převozu to jde dát do vody taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Taky to vždycky spouštím a vytahuju na převozu. Snažim se jet tam mimo dobu převozu. Když to nevyjde, tak jdu s prosíkem a snažím se nepřekážet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 . Snažim se jet tam mimo dobu převozu. Když to nevyjde, tak jdu s prosíkem a snažím se nepřekážet.jo, to je dost podstatný, jinak jsou nevrlý, jak tam kde kdo postaví káru s vlekem a oni se s traktorem nevejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Květen 2016 Sdílet Odesláno 25. Květen 2016 Od nevrlosti k celkovému zákazu je jen kousek. Přitom stačí postavit se nahoře (NE na točně!!) a doběhnout se dolu domluvit (požádat). Jo a taky umět couvat s vlekem. Občas to prý někdo je schopen couvat půl dne. To tam raději ani nelezte. Jestli to nebude fungovat, tak nám to zakážou všem a budeme mít po legraci. Budeme spouštět u atlantidy min. za litr dolu a za litr ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 25. Květen 2016 Sdílet Odesláno 25. Květen 2016 A nebo spouštět u Cholinskeho mostu po domluvě s majitelem a nebo s paní co to tam má na starost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opici_Dite Odesláno 24. Únor 2017 Sdílet Odesláno 24. Únor 2017 (upraveno) Ahoj, jsem uplny novacek a hlavne rybar a zacinam s gumakem 320cm a Mercury 5hp. Jsem hlavne na Labi mezi Kostelcem a Lysou, kde mam mista na spousteni zmaknuty a protoze se casto plavim ve vsedni den, tak nemam nikde s nicim problem. Clun ma ale drevenou podlahu, takze mam na manipulaci potuneny vozik za autem. A casto jsem na spousteni uplne sam. No a chtel bych obcas na Slapy ale trochu me to desi. Potreboval bych nejake misto hned u hraze, protoze prijedu od Prahy. Ten strasnej sesup hned u hraze jsem videl a nevim jestli se mi tam chce (jestli to zvladnu) couvat. Kdyz jsem se na Slapech plavil vloni v rijnu poprve a zatim naposled, tak jsem dojeli na Rabyni, az k zastavce parniku a tam clun nafoukli a kramy vyndali z auta a ja pak auto vratil az k silnici, k nejakemu pajzlu Nick Slotr nebo tak neco. Kdyz tam pojedu sam, se svoji sranda lodickou na vleku, tak nejak nevim, kam se vrtnout. Muzete poradit? A druha vec, mozna bych na to mel zalozit jine vlakno. Vjezd na Probostak? Plavebni znak, ktery tam omezuje vjezd tam fyzicky neni (stav prosinec 2016) ale v plavebnich mapach sps (rok 2012) je preskrtnuty sport. Upraveno 24. Únor 2017 uživatelem Opici_Dite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 (upraveno) Takhle by to měli dělat na Slapech, to je jiná produktivita :) Upraveno 7. Červenec 2018 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 Na Slapech by jim to taky tak odsejpalo, kdyby se lidi dokázali trefit na vlek. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 11. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2019 Chci se zeptat jak to vydá aktuálně se spuštěním u hráze. Je tam pořád zákaz? Nebo se dá spouštět? Nebo uz vůbec nejde ? Diky moc Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 11. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2019 Takhle by to měli dělat na Slapech, to je jiná produktivita :) To bude nějakej fejk, asi fotošop efekty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2019 Jakej fejk? Já mám dosud nepřekonaný rekord na Slapech 29 vteřin od namočení zadních kol traktoru při sjetí do vody po posaz v jeho kabině. S malým Sportem s Vichrem. Já byl v boudě a vrtule se ještě točila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 11. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2019 Já myslel zda jde spustit z vlastního vleku z vlastního auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se