Anachy Zveřejněno 2. Září 2012 Sdílet Zveřejněno 2. Září 2012 Ahoj chystáte se někdo na kukačku v záři na Orlickou přehradu na rychlostní závody lodí v okolí kempu Popelíky? Samozřejmě myslím po vodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 2. Září 2012 Sdílet Odesláno 2. Září 2012 Kdy to tam je? Slyšel jsem o tom, ale nikde jsem nenašel žádný odkaz (program závodů), docela bych na to kouknul. Kotvím na Orlíku, takže je to pro mě jednoduché. Ale bude hodně záležet na počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraST Odesláno 2. Září 2012 Sdílet Odesláno 2. Září 2012 Více zde :http://www.racecamp.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Září 2012 Sdílet Odesláno 2. Září 2012 Pokud počasí nebude opravdu hóóódně špatné, budu tam oba dny. Mohlo by tam být dost prostoru na pokec -zakotvit vedle sebe. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 3. Září 2012 Sdílet Odesláno 3. Září 2012 Pokud bude pěkně, take bychom se asi přijeli podívat. Otázkou však je, kam až to bude zavřené a zda bude vůbec něco vidět...V propozicích jsem se o divácích na vodě nic nedočetla...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Září 2012 Sdílet Odesláno 3. Září 2012 Na této (či podobné) akci jsem již na Orlíku byl (na Boru) a u břehu to na kotvení bylo v pohodě. A podle té mapky by to mělo být docela slušně přehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. Září 2012 Taky se chystám dle počasí, nejspíš bych dorazil v pátek a v sobotu kolem čtvrté bohužel ještě před koncem závodu hurá zpět na hráz a domů, ledy ža by bylo fakt super počasí to bych asi vydržel až do neděle.Pro Tauruse. při poslední návštěvě na orlické přehradě cca 3 týdny zpět jsem se plavil šourem kolem břehů a jel jsem okolo tvého kotviště, uvažuji tak dle názvu plachetnice okolo které jsem projížděl. Máš tam někde nad vodou chatu? nebo kotvíš u někoho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Září 2012 Sdílet Odesláno 3. Září 2012 Chatu mám hned u lodě - měl ses zastavit, přes léto tam jsem denně. Koukej to napravit :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. Září 2012 Tak třeba to vyjde toho 14-15.9 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. Září 2012 Počasí super kolem 12 vyplouvám směr Orlická přehrada, tak třeba někoho potkám. Když bude někdo mít stejně bláznivej nápad tak stačí sms na 777908890 a třeba vyjde pokec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 14. Září 2012 Sdílet Odesláno 14. Září 2012 Tak snad konečně zdrbnem vyhlášený Příbramský ústav - kotvím cca 2 km od Popelíků, tak tam v sobotu i neděli určitě zajedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. Září 2012 S čím popluješ ? abych měl jednodušší identifikaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 14. Září 2012 Sdílet Odesláno 14. Září 2012 více méně pro ostatní (s Anachym jme to již mezi tím probrali telefonem) - Skipper "Taurus II". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 15. Září 2012 Sdílet Odesláno 15. Září 2012 Moc pěkná plachetnice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 16. Září 2012 Sdílet Odesláno 16. Září 2012 ladislavjel - díky, to potěší :). Jak jsi to stihnul zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky