Mič Zveřejněno 20. června Sdílet Zveřejněno 20. června Prosim o radu, menil jsem impeller na Alpha One gen 2 a také lanko k řazení. Ted mi to neřadí jak má. Dopredu ok, neutral ok ale zpatecka nejde zařadit. A to ani rukou když odpojím táhla řazení v motorovem prostoru tzn ten bovden je volný tak rukou můžu hýbat přimo na noze hřidelkou ktera vede do prevodovky dolů k vrtuli. Kdyz dám hřídel rovně je zařazeno. Trochu doleva cca 20stupnu by me byt asi neutral to je taky ok, ale doleva 45 stupnu se nedeje nic, kdyz tocim vrtulí tak to malinko cvaká, ale zařazeno není.. co je špatně? Pred moji odbornou demontaží to fungovalo dobře :(. Skoro to vypadá ze to nejde v převodovce ze to s tim tahlem nemá nic společného. Je možne že mi to behem demontaze nejako v prevodovce vypadlo?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 20. června Autor Sdílet Odesláno 20. června A jak se má vrtule chovat pri řazení? Predstavoval bych si, ze kdyz zařadím dopredu je vrtule na obe strany zablokovaná, nejde s ní hnou, neutrál je volná a dozadu je opet zablokovaná. Nikdy jsem to predtim nezkoušel, ale ted mam stav takový, ze pri zařazeni vpred je vrtule bloklá pouze na jednu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 20. června Autor Sdílet Odesláno 20. června Jeste přidávám video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. června Sdílet Odesláno 20. června To je normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Zkusel jsi řadit přímo tou tyčkou v noze při běžícím motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června Normalni tedy je ze při zařazeni vpred se blokne vrtule na jednu stranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června Myslis odpojit to tahlo u motoru a potom radit na na noze? To zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června před 25 minutami, Mič napsal: Normalni tedy je ze při zařazeni vpred se blokne vrtule na jednu stranu? Já myslim, že je to úplně normální... Teď jsem to zkoušel na závěšáku a i moje noha Volvo to dělá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června před 30 minutami, Mič napsal: Myslis odpojit to tahlo u motoru a potom radit na na noze? To zkusim. Ano, to jsem myslel že by se tím zjistilo, jestli je problém v převodovce, nebo v táhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Jen pro zasmání: Když jsem měl kdysi poprvé sundanou nohu u svého prvního motoru Mercury Thunderbold 500, 50HP, 2T z roku 1978, tak jsem ze zvědavosti popotáhl za tyčku řazení co do ní vede. Ozvalo se lehké cvaknutí jak uvnitř tyčka vyklouzla z kulisy řazení a zpátky už nešla. Musel jsem rozebrat celou převodovku. 🙂 Ale to určitě nebude Tvůj případ. 😎 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Před hodinou, Mič napsal: Normalni tedy je ze při zařazeni vpred se blokne vrtule na jednu stranu? Totéž při zpátečce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června Tak problém asi vyřešen. Zpatecka tam prostě nešla, sundal jsem nohu a problém byl novém bovdenu z číny. V místě kde je nalisovaná koncovka to bylo moc široké a branilo to posuvnemu jezdci. Hold origo díly jsou origo díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Bowdeny jsem měnil minulý rok a v Marine sportu stál jeden asi 1200 kč 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky