Zdenda Zveřejněno 26. Srpen 2012 Sdílet Zveřejněno 26. Srpen 2012 Ahoj, dřív jsem to považoval za normální, ale po týdnu na vodě jsem viděl stejné motory a běžely hladce.Motor s sebou na volnoběh hrozně škube. Až tak, že se sám točí do leva. Možná mám nízké volnoběžné otáčky, ale i na zvýšený volnoběh poměrně dost vibruje.Koupil jsem jej z druhé ruky od automechanika. Zdálo se, že má perfektní servis. Je asi 5 let starý. úplně stejně se chovala moje stařičká yamaha dvoutakt.Je to normální, nebo se mám na něco zaměřit?Předem dík za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2012 Normální to není,mě běží jako hodinky bez jakéhokoliv poškubávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2012 Osobne bych sel po nastaveni karburatoru, pripadne by tomu mozna slusela vymena svicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 27. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2012 Je to jednoválec,nebo dvoj? Ve zvýšených otáčkách běží normálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Srpen 2012 Je to jednovál.Výměnou svíčky samozřejmě začnu. asi ho vezmu k někomu šikovnýmu na poštelování.Jinak chytá na první zatažení. Pravda je, že ooooobčas vynechá na volnoběh (jakoby škytne). Nevěnoval jsem se tomu, ale máte pravdu, že to by asi neměl.Bál jsem se něčeho mechanickýho. Svíčka a seštelování je brnkačka. :-)))Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se