viktor Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Ahoj všichni.Potřeboval bych taky poradit,stará střecha "samo domo" mě už nebaví a chtěl bych něco na profi úrovni.Představoval bych si kočárek včetně plachty,ale od jedné firmy.A hlavní podmínka je,aby to bylo někde na moravě,nebo na dostřel,ať se s tím cirkusem netahám až do pepíkova.Díky za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Jo a jsem z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Ahoj také jsem z Moravy a hledám to samé. Koukl jsem i do Polska ale vše je daleko. Kdyby jsi něco objevil dej vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Je to až v Praze ale slušná kvalita i cena. http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=740 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Bendo,bendo,přiznej se co hulíš?Už dva pátráme po něčem kolem nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 :) Jsem myslel, že je lepší si krapet zajet z jistotou zdárného konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 26. Leden 2013 Sdílet Odesláno 26. Leden 2013 Ale my chceme zdárný konec v našich končinách bez zajížděk.Není přece možné.že by se opravdu všichni co něco umí odstěhovali do Prahy.Protože potkat v Praze pražáka je téměř nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Treba se vsichni, co nic neumi, naopak stehujou tam k vam. (Hulim dost...) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Pokud se budou snažit,tak se něco přiučí,už totu jednou bylo za Gottvalda,je jedno jestli hulíš moc nebo málo,ale opět otázka zněla co?Já už fakt nevím jakou řečí píšu,že nemůžu na jasnou otázku dostat jasnou odpověď."|Hledám firmu na Moravě,odpověď - jeď do Prahy.....Co hulíš,odpověď...._Hulím hodně.V sobotu večer to asi nemá cenu.čau V.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Zdá se Ti Hradec Králové blíž než Praha, pokud ano tak zkus tady tu paní nada.rej@gmail.com. Měla jeden čas i inzerát na bazaru. Psala, že je z nějaké dědiny tam od Hradce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Kuva chlapi,já se z vás asi poseru.Od kdy je Hradec na Moravě?Děkuji za snahu,ale jak se říká u nás,ta není "koksovatelná."Pořád pátrám po něčem u nás a né 350 km od baráku.I když jsem v důchodě,ale tolik času nemám,abych ho trávil na projížďkách po vlastech českých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Hela promiň že se Ti snažíme pomoct, ale mi za to nemůžem, že tady u nás to dělají na každém rohu a u Vás kde nic tu nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Veci, ktera stoji minimalne 25 litru stoji za to nejakej ten km obetovat. Jestli to umeji v Plzni, pojedu do Plzne.Jestli je to tak hrozne dulezity, aby to bylo z Moravy, tak bych zkusil poptat p. Hrebicka, ale stejne je to Blansko, tak nevim, jak si moc pomuzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 Tak že chlapi díky za ochotu a dobré rady(připadám si jak retarda a asi jsem),až budu příště shánět lokomotívu,uvítám radu,kde sehnat jmenný seznam pěstitelů kukuřice.Ještě jednou srdečné dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 Viktore, budu psát o nacenění do Opole a Wroclawi v Polsku, tak uvidím jaké mi dají ceny. Vím že to tam umí docela dobře a udělají plachty dle přání i když je to také daleko ale určitě blíž jak do Prahy. A pokud bude cena zajímavá tak proč ne..... Chci si nechat ušít všechny tři plachty - kočárek, plachtu na kotvení a zimní plachtu na celou loď. Jak se něco dovím, napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 Viktore, ty nespokojenče, vidíš jak se postupně hezky přibližuješ k domovu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 Jak se říká "Líná huba holé neštěstí"a když budeš s Antkama,já bych to chtěl celé včetně konstrukce.Věřím tomu že to umí.Pomalu se začíná říkat,zlaté polské ručičky.Známí už tam jezdí s autama na servis za poloviční ceny.Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 A ještě musím dodat,do Opole vede nová dálnice,né ten náš tankodrom.Dá se tam švihnout po koňach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 20. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 20. Listopad 2016 Na tohle jsem narazil. Někomu by se to mohlo hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 21. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2016 tak ted už chápu proč je to tak drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 21. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2016 tak ted už chápu proč je to tak drahéMe to doslo, kdyz jsem kocarek dosil. Toho lezeni na lod, hruza. Po vikendu siti mi dycky bolely nohy jak kr... A stejne mi to az tak uplne nesedi http://karlos68.rajce.idnes.cz/Drakousuv_novy_kocarek/#20160602_203718.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2016 Tedy smekám, že jsi se do toho pustil sám a dotáhl to do konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 22. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2016 Největší radost má člověk z vlastní povedené práce. Tohle se ti povedlo.Z čeho jsi to šil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 22. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2016 Dik za pochvalu. Vzhledem k nejistemu vysledku jsem nechtel zkurvit nejakou drahou latku a koupil tohle. Textilie PES s PUR zátěrem UBEON. Stalo 200k za 1m. Otazka jak dlouho to vydrzi, nebo spis za jak dlouho ztvrdne ten zater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2016 Jak se s tím pracovalo, jde to šít na normálním šicím stroji, nebo už to potřebuje lepší mašinku. Musím si udělat nový potah na střechu když je složená (děsně do něj teče, tak bych to zkusil udělat samo domo, ale nechci riskovat, že manželce "zkurvím" stroj , to by za to nestálo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky