Přejít na obsah
Plavidla.cz

kabrio stříška na člun

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni.Potřeboval bych taky poradit,stará střecha "samo domo" mě už nebaví a chtěl bych něco na profi úrovni.Představoval bych si kočárek včetně plachty,ale od jedné firmy.A hlavní podmínka je,aby to bylo někde na moravě,nebo na dostřel,ať se s tím cirkusem netahám až do pepíkova.Díky za typ.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Pokud se budou snažit,tak se něco přiučí,už totu jednou bylo za Gottvalda,je jedno jestli hulíš moc nebo málo,ale opět otázka zněla co?Já už fakt nevím jakou řečí píšu,že nemůžu na jasnou otázku dostat jasnou odpověď."|Hledám firmu na Moravě,odpověď - jeď do Prahy.....Co hulíš,odpověď...._Hulím hodně.V sobotu večer to asi nemá cenu.čau V.K.
Odkaz ke komentáři

Kuva chlapi,já se z vás asi poseru.Od kdy je Hradec na Moravě?Děkuji za snahu,ale jak se říká u nás,ta není "koksovatelná."Pořád pátrám po něčem u nás a né 350 km od baráku.I když jsem v důchodě,ale tolik času nemám,abych ho trávil na projížďkách po vlastech českých.
Odkaz ke komentáři

Viktore, budu psát o nacenění do Opole a Wroclawi v Polsku, tak uvidím jaké mi dají ceny. Vím že to tam umí docela dobře a udělají plachty dle přání i když je to také daleko ale určitě blíž jak do Prahy. A pokud bude cena zajímavá tak proč ne..... Chci si nechat ušít všechny tři plachty - kočárek, plachtu na kotvení a zimní plachtu na celou loď. Jak se něco dovím, napíšu.
Odkaz ke komentáři

Jak se říká "Líná huba holé neštěstí"a když budeš s Antkama,já bych to chtěl celé včetně konstrukce.Věřím tomu že to umí.Pomalu se začíná říkat,zlaté polské ručičky.Známí už tam jezdí s autama na servis za poloviční ceny.Zatím díky.
Odkaz ke komentáři

• 3 years later...
Jak se s tím pracovalo, jde to šít na normálním šicím stroji, nebo už to potřebuje lepší mašinku. Musím si udělat nový potah na střechu když je složená (děsně do něj teče, tak bych to zkusil udělat samo domo, ale nechci riskovat, že manželce "zkurvím" stroj , to by za to nestálo :)
Odkaz ke komentáři