livot Zveřejněno 1. Srpen 2009 Sdílet Zveřejněno 1. Srpen 2009 Ahoj, hledám někoho, kdo by měl zkušenosti nebo mohl alespoň poradit s výrobou skládací kabrio ( kočárové ) střechy na člun Sport. ( Moje představa je ale stříška 180 stupňů, jako dříve bývaly skládací garáže na auta... ) Příp. takovou stříšku koupím, klidně i poškozenou nebo nekompletní. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 2. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2009 Nevím, jak se sem vkládají obrázky, tak snad nějaký odkaz bude fungovat. Takhle to mám vyřešené já:http://img7.imageshack.us/img7/1056/20080628192057.th.jpghttp://img7.imageshack.us/img7/1056/20080628192057.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 2. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2009 Jé, povedlo se! =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Odesláno 2. Srpen 2009 Lubor : tak to je velka parada ! Me by stacila ta striska i nizsi. Nemas, prosim, fotky te konstrukce bez plachty ? Nebo bych to nekde mohl videt v realu ? Diky, Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2009 Ta konstrukce je běžně koupená bimini stříška. Dodávají se v různých šířkách a výškách. Já jí mám hodně vysokou, abych mohl v lodi pod ní stát. Následně jsme si na ní nechali a částečně sami ušili kempovacím plachtu a máme z toho stan na vodě. Sedačky mám sklopné, takže tam mám dvě pohodlný lehátka na přespáníhttp://img6.imageshack.us/img6/2897/bimini.th.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2009 Kdybys to chtěl vidět, tak bydlím v Praze a rád se podělím o zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Odesláno 4. Říjen 2009 Tak to nakonec dopadlo tak, ze jsem si konstrukci sam vyrobil a ted hledam nekoho, kdo by mi na ni ( za rozumny peniz ) usil plachtu ? Poradite mi, prosim, nekdo nekoho sikovneho ? Nebo alespon jakou plachtu pouzit aby nebyla moc "kruta", neco ale vydrzela, hned nepromokla, nelamala se a nevadilo ji slunce. Moc diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skofast Odesláno 13. Duben 2010 Sdílet Odesláno 13. Duben 2010 (upraveno) Prodáváme různé střechovice (plachty) na vozy cabrio. Kdyby někdo měl zájem o plastické sklo, tak je v nabídce také. Bohužel pošití by jste si museli zadat jinam.Uvažuji o zakázkové výrobě konstrukcí dle přání zákazníka. Letos budu poprvé "na vodě" s malýmmotorovým člunem pro který si jedu snad v sobotu. Zkusím si na něj vyrobit lehkou hliníkovou skládací konstrukci s plachtou proti slunci, nebo dešti. Když budete mít zájem, tak klidně napište. Budu rád i za nějaké případné konstrukční nápady. S materiálem a vybavením pro výrobu nemám problém.Zdraví vás nováček.www.skofast.cz Upraveno 13. Duben 2010 uživatelem Skofast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 11. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2011 Ahoj,lidičky koukám, že je hodně bezradných ohledně oprav a výroby perseniků, připínacích plastových oken a stříšek.Znám firmu v Praze, která to dělá. Volejte tel. 604692440. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2011 Rok se sesel s rokem a moje kabrio nakonec skvele poslouzilo temer mesic v delte Dunaje. Dalo se pod nim jet v desti, dobre v noci ochranilo i proti komarum ! Ale nechal jsem se nalakat na pohodli a koupil vetsi lod, takze kdyby nekdo mel zajem, nabizim kompletni kabrio na clun Pluto - Sport 50 s uzaviracimi vetracimi okny a prednim "oknem". Je profesionalne vyrobene v Lomnici nad Popelkou, firma campingmarket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 12. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2011 taky teď řeším výrobu krycí palchty a je to problém. Kdybyste mědko měl dobrý tip budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2011 pro skodavrz- krycí plachta-žádný problém,ale za hubičku vyrábět neumíme!Bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 16. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2011 záleží na tom, co je pro koho za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenlik1 Odesláno 18. Květen 2012 Sdílet Odesláno 18. Květen 2012 cau kryci plachty sije pani ve vysokym myte ted jsem si nechal sit prevozni plachtu na gumak 4.10 byloto za dobry peniz a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 19. Květen 2012 Sdílet Odesláno 19. Květen 2012 Já to řeším v současné době taky a skončil jsem na tom, že jsem koupil nerezové trubky, nechal naohýbat, spojky jsem koupil a plachtu mi šije paní co šije a opravuje stany. Zatím to vypadá, že to bude super a cenově to vychází taky velice dobře. Takže bych zkusil i soukromníky co šijou stany. V cenových nabídkách byl rozdíl třeba až 10 000 na stejném materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 20. Květen 2012 Sdílet Odesláno 20. Květen 2012 Já teď řeším bimini na plachetnici, tak jsem nakonec objednal od marinesportu hotový za 2600Kč hliníková konstrukce mi stačí, jednu sezonu to necham tak jak to je a přes zimu budu šít novou plachtu podle té původní a ještě dodělávat bočnice, abych mohl celej kokpit uzavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenlik1 Odesláno 23. Květen 2012 Sdílet Odesláno 23. Květen 2012 cau plachty sije pani ve vysokym myte dal jsem za plachtu na gumak 4.1m 2400,- je ro material jak jsou reklamy a je to v poho ani se nehne tel.606876249 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 24. Květen 2012 Sdílet Odesláno 24. Květen 2012 záleží na tom, co chcete a z čeho to chcete. Pokud vám nevadí mít plachty z PE, který je neprodyšný a tuhý (materiál na reklamy) tak to vyjde poměrně levně. Pokud chcete ušít plachty ze stanovky, tak to taky nená taková darda. Ale pokud to chcete z materiálu k tomu určenému, tak se opravdu prohnete. Cena matroše origo je kolem 30€/bm, někteří výrobci mají i materiál za 80€/bm, cena stanovky 150-200kč/bm. Hlavní rozdíl v materiálech je ve stálobarevnosti, výdrži a samozřejmě dýchatelnosti. Stanovka vám nevydrží zdaleka tak dlouho jako materiály k tomu určené. Navíc většina materiálů není dostatečně stálobarevných a hlavně na moři pouští barvu do lodě. Rozhodně bych doporučoval origo materiál. Nechával jsem si udělat krycí plachty na druky a i přes to, že jsem si sehnal levně materiál sám, tak konečná cena byla celkem vysoká. Pokud bych dělal znovu, tak bych si je ušil sám. Nenní to zas taková věda. Samozřejmě kočárky jsou složitější a je potřeba určité zkušenosti. Já když jsem sháněl někoho kdo mi to ušije, tak se ceny lišily ještě výrazně víc. Nejlevněší nabídka byla 8500kč, pak jsem měl nabídku za 12000kč a bezkonkurenční byla nabídka za 58000kč s tím, že kdybych měl staré plachty jako šablony tak by mne to stálo "jen" 38000kč. Některé firmy opravdu nevědí co si za to říci. Jinak já osobně bych asi doporučil Bootcentrum, cena rozumná a kvalita bude určitě dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Květen 2012 Sdílet Odesláno 24. Květen 2012 My jsme takto resili persenik. Cena byla vsude jina a rozdil jak pises, nebylo to v tisicich.Nicmene potom se vysypal motor a musel jsem cekat na nahradni dily. Tak jsme si rekli a co, zkusime si to usit samy. Oprasili jsme starou masinu znacky Veritas, od jednoho cloveka co sije plachty na lode jsme koupili material, postahoval jsem stoly z celeho baraku a slo se na vec.Jelikoz jsem delal ve firme, ktera vyrabela a nasledne calounila zidle, tak jsem tam tenkrat neco okoukal, takze jsem vedel kde strihnout, kde zalozit atd.. A svete div se ono se to docela povedlo. Kdyz jsem to ukazoval cloveku od ktereho jsme meli material, tak rikal, ze doufa, ze se s tim nebudeme zivit. Nejdriv jsem byl trochu na rozpacich, ale pak dodal, ze by mel velkou konkurenci :).Na to, ze to byl nas prvni vytvor ......http://nd05.jxs.cz/785/160/95ee7c5661_85860261_o2.jpg?1337877305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 pěkný, jak říkáš když se ví kde střihnout a jo to na čem ušít , lze udělat i převozní plachtu doma na koleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 Tomas80 - Moc pěkná práce... když se to umí je to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 jo máš to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 29. Květen 2012 Sdílet Odesláno 29. Květen 2012 Dnes proběhla zkouška nové biminy stříšky na starou konstrukci a novej kryt na rezervu.Ještě nechat potáhnout fendry a novej pytel na Z-náhon to bude zítra a tradááá.A udelal sem si radost novým volantem hezkej,nebo né?http://img525.imageshack.us/img525/3092/dscn1430t.jpghttp://img821.imageshack.us/img821/1438/dscn1429b.jpgSorry za fotky,zjistil jsem až teď že jsou ve špatném formátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Květen 2012 Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 Pěkný palec nahoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Květen 2012 Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 Jo, vypada to moc pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky