alf Zveřejněno 20. Srpen 2012 Sdílet Zveřejněno 20. Srpen 2012 (upraveno) Ahoj,tak jsem byl na Rozkoši pokřtít člun,ale voda hrozná nikdo tam nejezděte,sice nic mimořádného se nestalo,ale pak jsem drhnul ty řasy jarovou vodou.A mel jsem strach že mi to přicpe saní vody ty rostliny ve vodě....!!!!!!!!!!!!!! Jo nato uvazování nekoukejte...http://81.0.236.164/imgs/s/d/n/f/cunjfldpzg8785.jpg Upraveno 20. Srpen 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2013 Tak dnes opět Rozkoš,voda dobá 22st..dalo se koupat....poplatek za člun žádný jezdilo tam asi 5 mot.člunů a asi 4 plachetnice...autem se dá sjet až do vody,mají tam betonovy sjezd.... jupíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2013 Ahoj vsici,Zajimalo by mne, co dela uprostred v.n. Rozkos ta hraz?Da se plavit jenom v jizni casti, nebo i v severni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se