Přejít na obsah
Plavidla.cz

Vylet na Slapy

Doporučené příspěvky

Ahoj!

Jak jsem tu uz nekde daval info, byl jsem minulej tejden na dovoleny na Slapech a to s lodickou. Zkusil jsem toho projet co nejvic a i jsem si delal poznamky pro ITInerar. Projel jsem od hraze po Cholin, coz je podle myho nazoru tak pulka prehrady. Mam nejaky fotky, mam i poznamky pro ITI, je toho fakt hodne a taky hodne zazitku.

Prozatim jsem do ITI dopsal od Mastniku az po Cholin: http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=5&from=104&to=116

Prosim o prohlidnuti a pripadny pripominky a doplneni. Jako zelenac jsem obcas nedokazal overit co vidim.

Napriklad na km 109 je mezi hausbotama zarizeni dost podobne baru. Nevim ale, jestli se tam da zastavit a neco vypit. Znate to nekdo?

Postupne budu pridavat informace az dolu k hrazi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
JJ.Videli jsme se na na Nebřichu.(4m laminat SISI).Jen by možná bylo dobré dělat náké poznámky k již zapsanym možnostem občerstveni ,kotveni atd.Například Hotel Atlantida ma kotvište zdarma pro hosty(třeba jen na limonádu).Od něj do leva zhruba 200m možno nakoupit něco na zub(pivo,mražené kuřata ,špekáčky aj.)U Candáta se jde občerstvit jen před sezonou .Poté posádky z lodě neradi vidí.Mluvil jsem z majitelkou a je to proto že toho mají v sezoně moc a nestíhaji :) a =)
Odkaz ke komentáři

Kiosek na cestě(Potraviny).Kotvily jsme ve stejné zátoce(Já napravo od mola pujčovny)Pamatuji si tvoji lod.Jinak Itinerář je super nápad.Příští sezonu chcem s rodinou jet proti proudu až do Tyna .Tak se bude hodit každá informace.Hlavně kde natankovat :) a =) Upraveno uživatelem Jbenda
Odkaz ke komentáři

No... to mas teda cernej puntik za tymoveho ducha, kdyz ses neprihlasil (prestoze jsem mel poctive vyvesenou vlajku plavidel, aby mne nasli).

Matne tusim, ze nejaka lodicka kolem 4m mela asi 20HP motor a me se zdal hrozne tichej, to byla tvoje? Jestli jo, tak jsem ti pri spousteni do vody musel malem vjet do stanu....

Jinak k ITInerari. Doplnil jsem do uzivatelskych znacek smajlika "Boat friendly". U ty Atlantidy jsem to vlozil a budu jedine rad, kdyz budou pribejvat.

Pokusim se to vkladani v budoucnu nejak zjednodusit, aby to zvladli i ti mene pilni. ;)

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

No vsak tohle jsou ty karavany hned u pujcovny. Mel jsem dojem, ze jsem nekde u nich videl ty vase lodicky na suchu. Hned co jsem prijel, tak jsem spoustel na tomhle sjezdu, ale vytahoval u toho druhyho (u "patniku" 100.0). Ono se na sjezd u pujcovny dost spatne otaci s vlekem, kor kdyz clovek v zrcatkach vidi jenom lod a houstiny. Vy tam jste nejak pravidelne nebo primo furt?

Obrazky sem davam tak, ze si je zmensim, pres FTP nahraju na svoje stranky na volny.cz a sem dam jenom odkaz . Je to trochu vic prace, ale aspon vim, ze mi je nikdo nesmaze.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, docela jsem se v kempu chvilema bavil. V noci mne probudil nejakej hluk venku, nejaky priozraly mladaci:

"Hele, to je to... R-ko, co? To je pekne stary."

"Aaale hovno ty vole, too je Rapid!"

"Tak si k nemu stoupnete, ja vas vyfotim!"

"Jasny a dame to na facebook!"

Rano prohnutej blatnik a hnuty zrcatko. Skoda ze nevim jak to na FB hledat, bych jim blbum neco napsal - Na trofejni zrcatka Beskyd-sport se kurwa neseda! :D

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Pravidelně.Jen mě vadí právě ten bordel co kolem dělají lide co se jezdí do kempu jen vožrat a vyřvat,popřípadě i něco rozbit.Stálí kempaři jsou v pohodě ale očas přijedou na vykend existence že je lepčí se zbalit ,odjet a vrátit se až odjedou.Mám tam karavan celej rok tak to jde,ale nikdo je řád že si 3 dny oddechne a oni mu to otrávěj.Párkrát jsem už musel i nake existence napomenout :) a =) Jinak nám tam už 3čluny ukradli tak ten sjezd moc dobře znám.Jezdim každej den do vody a večer zas raději ven.To je taky jeden z duvodu proč jsem koupil větší člun s vestavěnym motorem.Doufám že ty se tolik nekradou a budu ho moc nechat na vodě. . Upraveno uživatelem Jbenda
Odkaz ke komentáři

No to mne stve ze jsme se nepotkali, moh jsem z tebe vytahnout nejaky moudra o mistni situaci. Jezdil jsem tam kolem a hledal co bych kde nasel zajimavyho do Iti.

Dovedu si predstavit ty existence, je tam levne a pekne. I nam se tam libilo. Hlavne super, ze clovek vykouk z okna a lodicku mel hned na ocich. I kdyz teda u nas to bylo neco od ni splhat nahoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...