sokol76 Zveřejněno 14. Srpen 2012 Sdílet Zveřejněno 14. Srpen 2012 Hledám kde se dá.Tak se obracím i zde na fóru s prosbou.Mám člun kde byl motor uložen uprostřed člunu a hřídel s vrtulí byla pevně spojena s motorem.Změnil sem to a motor uložím na záď,ale sháním převodovku(kvůli spojce) na Wartburg a vratku,nebo něco čím se dá vyřešit rozpojení motoru a hnací hřídele a řazení zpětného chodu.V bazarech jsou jen komplet čluny nebo jen motory.Také sháním starší poziční světla,průvlačnice,kotvu,budíky,volant,apod.... .Můžu to sice koupit nové,ale jestly máte někdo doma něco čeho se chcete zbavit i poškozené,opravy pro mě nejsou problém.Všem předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2012 http://www.starelode.cz/index.php/forum/14-nabidka/347-nejake-veci-na-stare-lode#347 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol76 Odesláno 14. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. Srpen 2012 Pěkné,tak to mě taky čeká.Zatím zápasím s trupem lodě.Truhlařina není problém,ale motor my dá zabrat.Dík za odkaz je to supr nafocené a srozumitelné :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2012 Mám toho kování víc, budíky se taky najdou,zachraňuju, dražím,co se kde šustne, hlavně v Německu, u nás toho moc nezbylo, na jaře jsem dvě vratky prodal, ale třeba zase něco přivezu.....b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol76 Odesláno 15. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 Kotvu beru a pozičky :) taky,můžu poprosit o fotku těch poziček?A když bude nějaká ta vratka tak dejte vědět.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2012 (upraveno) JJ, vyfotím, a dám na starelode do bazáru! Jinak cena Lewa se pohybuje kolem 6000,-! Upraveno 16. Srpen 2012 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol76 Odesláno 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2012 Tak sem mluvil s chlapama co maj podobný člun a prý stačí jedno bílé světlo vyditelné ze všech stran,tak pozičky padaj.Ale dík za nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2012 To mají jistě pravdu, stačí, ale pokud loď rekonstruuješ, měl by ses držet originálu(tím Tě netlačím do koupě) Ale když se tyhle čluny stavěly používaly se tyhle pozičky, ono nebylo moc co na výběr! Takže předpisům vyhovíš jedním 360 stupňovým světlem, ale pokud chceš mí hezky zrestaurovanou loď, tak ne.........asi jsem trochu ujetej, ale to je tím, že jsem veteránista,a restaurátor :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se