TomBaliner175 Zveřejněno 10. Srpen 2012 Sdílet Zveřejněno 10. Srpen 2012 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit s baterií do Mercruiser 3.0l. Minulý týden jsem startoval a testoval loď na cestu do Chorvatska a nenastartoval. Vybitá baterie. Tak jsem ji nabil a již nastartoval. Baterii jsem celý rok dobíjel tak jsem se trochu divil, že to nešlo nastartovat. Dneska jsem ji nechal přeměřit a měla jen 10.3V a měření hlásilo, že baterii je nutno již vyměnit. Je na ní napsané SRM-24 550 CCA 690 MCA SRPV úterý odjíždíme a docela to spěchá. Mám koupit nějakou baterii do auta a s tou vyrazit, nebo sehnat přímo do lodě, ale jakou? Je pátek, tak mě už tlačí čas.Děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Tohle jsem řešil na jaře, mám motor OMC 4,3. Dopadlo to tak , že jsem koupil normální autobaterii, Ne nějakou čínu, ale značku s malinko něco větším startovacím proudem a jsem spokojen. Byla levnější než do lodě a mám 3 roky záruku.... stějně ji u typu téhle lodě používáš jen na startování, maximálně rádio když někde kotvíš a na to stačí bohatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 (upraveno) ta co tam je origo je rozhodně jiná než do auta, ale tady v čR se za baterku do lodě nedoplatíš, takže ti asi nezbyde nic jiného než koupit obyč do auta. Jinak ty origo do lodí by měly vadržet 10let což autobaterie rozhodně nevydrží. Upraveno 10. Srpen 2012 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Mám už asi 6 let (ještě od původního majitele) Bosch Silver a na to jak na ní kašlu, tzn. dva měsíce se třeba nenabíjí a jen leží atd, tak funguje kupodivu dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 jenže Bosch silver tě v bude stát taky balík a rozhodně nebude ideální, ale je to jinak dobrá baterka. Tuším, že na 3.0L je předepsané minimum 95Ah a origo baterie mají výrazně větší startovací proud než autobaterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Nevím, co řešíš V číně se dělají všechny baterie, a potom si je rozeberou vice,či méně renomované firmy :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Na 3,0L mercruisera ti stačí lepší startovací autobaterie,stačí cca 75 AH, doporučuji technologii Ca-Ca. Např.AKU zn.TAB, mám s nimi dobré zkušenosti! Mohu ti jí i dodat.Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Ja mam na lodi uz asi 4 roky klasickou autobaterii VARTA Silver dynamic - bezudrzbova, 2x100 Ah. Jednu mam vzdy jako zalozni, protoze jsou na ni napojeny Bilgepumpy, tak z ni nechci moc tahat a ta druha ja aktivni. Jelikoz jsme celej vikend vetsinou bez proudu a vse vcetne lednice jede na 12V, tak i kdyz to pro ni neni nic idealniho, funguje system nabyti a prakticky za ten vikend uplneho vybiti. No a za ty 4 roky je uz trochu znat, ze kapacita ubejva, ale stale to jeste zvlada. Dalsi vyhodou je to, ze to nabijes klasickou nabijeckou a nemusi mit specialni jako treba u gelove baterky. Takze podle mne zajdi do Kelly, kup nejakou normalni baterku a nemas se ceho bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Ahoj, vůbec bych to nekomplikoval. Je to přeci jen starej Ford. Já mám taky 3.0 Mercruiser. Mám tam 65Ah použitou autobaterii a nikdy jsem nepozoroval sebemenší zaváhání, nebo pomalejší roztočení. Uvědomme si, že auto musíš nastartovat i v -30. To na lodi nehrozí! Tedy ta kapacita stačí bohatě. Původní majitel mé lodě v ní měl 45 Ah.Na lodi používám rádio a LED osvětlení.Jinak autobaterie klidně vydrží 12 a více let. Záleží na stylu používání. To už je ale teorie o způsobu nabíjení a vybíjení.Shrnu to. Mám stejný motor jako ty, mám tam no name čínu 65 Ah už asi 4 roky a OK (celkem jí je 6 let). O baterku se nijak nestarám. Jen na zimu jí dám do kotelny a cca v půlce zimy a na jaře jí dobiju.Jestli používáš rádio, lednici a podobný žrouty tak bych to zohlednil.pozn. Původní baterku (45 Ah) jsem nahradil zbytečně...... chtělo to jen opravit kontakt na kabelu. Poznal jsem to až když ta silnější točila stejně blbě jako ta stará a kontakt se strašně hřál.šťastnou plavbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomBaliner175 Odesláno 10. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2012 Super, to mě potěšilo. Loni jsme nikam nejeli, tak jsem se letos těšil a furt musím něco řešit.Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 12. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2012 SkodaVRS: nevim co to je balík, na netu vycházej od 2200,- s DPH netušim kolik stojí obyč, takže cena mi přijde normální. Netuším taky co má v manuálu 3.0 Mercruiser ale nidy jsem neměl se 74 Ah co máme sebemenší trabl. Až klekne, jdu do týhle zas.Add čína: jo většinou se vše dělá v číně, ale i tam ti vyrobí to, co si zadáš, respektive jako klalitu si zaplatíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 Už dva roky používám trakční baterie od Varty . Jednu 100 a druhou 80 jako zálohu . Ta kterou momentálně provozuji vždy běží všechny spotřebiče na lodi a zatím se mi ještě nestalo že bych musel ráno přepínat kvuli startování na tu druhou záložní. Přes zimu samozřejmě dobít a do tepla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 Zdar, taky se svou troškou do mlýna - motor uveden v podpisu - benzínovej 4 válec cca 1,8 L - baterka 75 Ah BANNER, třetí sezónu bez jakéhokoliv problému, stejnou druhou mám pro spotřebiče, na které už je znát že je častěji vybitější.Jinak důležité udržovat kontakty a vůbec vodiče v čistotě a pořádku, pak se dá jezdit i v kluzu jenom na startér :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 to Sullaco:jo máš pravdu také jsem našel kolem 3tis. což je rozumná cena. Origo baterie je trakční, takže přecejenom vydrží hrubší zacházení. Pokud budeš mít vždy baterii ideálně nabitou tak samozřejmě stačí i menší kapacita. V krizovejch situacích bude ta trakční baterka výrazně lepší. Jak je to s rozměry dostaneš tu autobaterii do origo kastliku na baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 trakční je na startování z principu blbinajinak dvě 120 Ah startovačky Akumy mi vydržely 10let ( mám 24V) a byly za pár švestek. nikdy dobíjené nabíječkou, nikdy nedolejvané - nepotřebovaly to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 15. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 vrs: jestli myslíš tu moji 74AH, tak mě se do toho mojeho kastliku vejde a ještě má vedle sebe ca 5 cm místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se