Anachy Zveřejněno 21. Červenec 2009 Sdílet Zveřejněno 21. Červenec 2009 Ahoj neví někdo jak to vypadá s funkčností plavební komory Kořensko. Na stránkách SPS je uvedeno, že je od loňského podzimu až do odvolání proplavování zastaveno. Zapoměl to někdo ukončit, nebo je to pravda a opravdu letos nekomorují??Děkuji za každou informaci, o víkendu jsem chtěl do Týna , tak abych měl jasno kam až se dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 13. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2009 Ahoj určitě komorujou,protože kamarád byl minulý týden v Týně a všechno v pohodě.Tak hezkou plavbu MIKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Odesláno 13. Srpen 2009 Jo jo komorujou taky jsem to již před 14 dny zjistil na vlastní kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesničan Odesláno 19. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2009 Ahoj vespolek, poraďte prosím, měl jsem celkem jednoduchý cíl - proplout ze Slap na Labe a do Poděbrad. Jako jednoduchý se jevil, když jsem měl na čtyř metrákovém člunu čtyřicítku Mercury... Tento mi ale letos ukradli a tak pluji s pětkou... Nebudu při plavbě proti proudu couvat???Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2009 Ahoj. No tak ze Slap na Labe je to z kopce, tak by to melo jet a pak do Podebrad to kdyztak dostrkat padlama :-). Ne to jsem si delal samozrejme srandu, Zalezi na tom jakej mas clun. Pokavad ale by to byl klasickej s veckem, tak si myslim, ze by v tom nemel bejt problem. Az teda na to, ze to bude vylet asi na delsi dobu. Letos jsem jel na Labi proti proudu na zalozni motor co mam na lodi. Je to 3.3HP a lod ma pres 2 tuny. Schvalne jsem byl zvedavej co bude s lodi delat a take jsem cekal, ze misto dopredu me to bude tlacit vzad. Nicmene nic takoveho se nekonalo a k memu udivu jsem ani nemusel jet motorem naplno, aby lod jela pekne proti proudu dopredu. Takze bych se toho asi nebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2009 (upraveno) Ahoj vespolek, poraďte prosím, měl jsem celkem jednoduchý cíl - proplout ze Slap na Labe a do Poděbrad. Jako jednoduchý se jevil, když jsem měl na čtyř metrákovém člunu čtyřicítku Mercury... Tento mi ale letos ukradli a tak pluji s pětkou... Nebudu při plavbě proti proudu couvat???Díky za radynejhorší je to mělník - obříství, tam to fofr nebude. pak už pohoda. taky záleží na momentálním stavu - průtoku a taky mrkni na SPS Praha - odstávky - střední labe a vltava, labe je možná zavřený!!!, vltava už asi volnáale štěchovice končí 31.10. - pak se zkusit domluvit, pokud komoru nerozeberou. Upraveno 20. Říjen 2009 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 3. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2010 Ahoj,chtěl bych se tento víkend vydat z Orlíka do Týna nad Vltavou, prosím o pár rad nebo doporučení. Jak funguje komora, dá se v Týně někde zakotvit a posléze přepat? Co Lužnice, hospody u vody,.....? A pod.Díky Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se