mitous6 Odesláno 27. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2016 Co se tyka parkovani vleku v Atlantide, ted tam zrovna na parkovisti jeden stoji, a vzadu u naplavky staly vzdycky take, takze to asi pujde jen je treba se domluvit s majitelemA na parkovisti je volneho mista dost?Dnes docela plno, ale je treba se domluvit s majitelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 27. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2016 Dnes jsem potkal na Zrubku cerny skutr s modrymi majaky s oznacenim SPS, kontroloval tam motorak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2016 Co se tyka parkovani vleku v Atlantide, ted tam zrovna na parkovisti jeden stoji, a vzadu u naplavky staly vzdycky take, takze to asi pujde jen je treba se domluvit s majitelemA na parkovisti je volneho mista dost?Včera bylo plno k prasknutí! boot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 28. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2016 Co se tyka parkovani vleku v Atlantide, ted tam zrovna na parkovisti jeden stoji, a vzadu u naplavky staly vzdycky take, takze to asi pujde jen je treba se domluvit s majitelemA na parkovisti je volneho mista dost?Včera bylo plno k prasknutí! bootByly tam pry zavody plachetnic, tak asi proto. Jinak co je videt z fotek na mapach, tak je to parkoviste u naplavky dost velike.S majitelem jsem mluvil a je po telefonu hodne ochotny.Jelikoz jsem nic jineho nenasel, tak tam asi pojedeme pristi vikend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2016 Nikoliv včera!Ale před týdnem.boot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se