Přejít na obsah
Plavidla.cz

Možnosti kotvení Slapy,Orlík

moncho13

Doporučené příspěvky

Abych mohl na Slapech solidně zakotvit mam pronajmute kotviště s vlastním molem.Ačkoli je i zde cedule kotvení jen se souhlasem správce tak mě tam neustale (asi z duvodu mnoha možností zakotvení jinde)kotví nikdo jiny.To by ani tak nevadilo kdyby jsem po příjezdu nemusel uklízet bordel a opravovat poškozene molo. :(

Ty nemáš na značce napsáno vyhrazeno pro plavidlo ........... ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 2 years later...

Trochu bych to rád pro ostatní upřesnil:Krátkodobé kotvení určitě ano-pokud se nepletu tak za 24 hod.200 kč,parkovíště pro karavany učitě né,restarace je,ale zda dobrá,to bych neřekl,sjezd do vody za 500,-skládá pouze majitel,který není vždy přítomný,benzínka je i když trochu dražší -cca 4,-kč nad průměr.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Da někdo typ zda na slapech jemisto,kde bych mohl stát s obytným autem a poblíž kotvit lodi?

Zkusil bych zátoku na Zrůbku, tedy dle toho jak máš vysokou loď aby jsi mohl projet pod mostem. Sundat loď jde hned vedle a kotviště tam mají pěkné, bohužel nevím zda umožňují parkování pro hosty.

http://img23.rajce.idnes.cz/d2301/13/13153/13153769_b8e9b7415c6f2110b0fbba0dfa223e93/images/zrubek_k.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Trochu bych to rád pro ostatní upřesnil:Krátkodobé kotvení určitě ano-pokud se nepletu tak za 24 hod.200 kč,parkovíště pro karavany učitě né,restarace je,ale zda dobrá,to bych neřekl,sjezd do vody za 500,-skládá pouze majitel,který není vždy přítomný,benzínka je i když trochu dražší -cca 4,-kč nad průměr.

bootcentrum

Takže za 500 kč ti majitel svým autem loď spustí do vody a za dalších 500 kč potom zase vytáhne?

Je tam možnost zaparkovat auto s vlekem, když bych si chtěl udělat jednodenní výlet na vodě? Popř za kolik?

dík

Odkaz ke komentáři

bootcentrum

Takže za 500 kč ti majitel svým autem loď spustí do vody a za dalších 500 kč potom zase vytáhne?

Je tam možnost zaparkovat auto s vlekem, když bych si chtěl udělat jednodenní výlet na vodě? Popř za kolik?

dík

Ano,je to tak.ale na možnost parkování vleku,se ho musíš zeptat sám.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

To Sedivák jestli jde o spuštění lodi , tak to spust přes korunu hráze , když nebudou pouštět lodi oficiálne . To je myslím pátek az pondělí 6,00-18,00. Mimo tuto dobu je ten sjezd otevřený k veřejnému užití , pouštěl jsem to tam několikrát .

Vlek tam nechat nejde . To si musíš domluvit . Na Slapech by už mělo jít kotvit po dobu 48 hodin .Změnila se ta zákazová vyhláška .

Parkovat s karavanem to netuším .

Odkaz ke komentáři

To Sedivák jestli jde o spuštění lodi , tak to spust přes korunu hráze , když nebudou pouštět lodi oficiálne . To je myslím pátek az pondělí 6,00-18,00. Mimo tuto dobu je ten sjezd otevřený k veřejnému užití , pouštěl jsem to tam několikrát .

Vlek tam nechat nejde . To si musíš domluvit . Na Slapech by už mělo jít kotvit po dobu 48 hodin .Změnila se ta zákazová vyhláška .

Parkovat s karavanem to netuším .

Pleteš se!

Převoz lodí od PoV je celotýdení mimo UT a čT.

Veřejná místa pro zakotvení jsou uvedena na stránkách SPS.

U hráze na silnici samozřejmně můžeš nechat stát vlek s autem dle platných zákonů.Jenom bych mněl trochu strach je tam nechat přes noc!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Bootcentrum jednak platí už nová vyhláška ,která mění to co bylo loni ohledně kotvení .

Za druhé co jsem si pouštěl loď já , jak vozili tím traktorem přes korunu hráze ,jak jsem psal .Mimo tuto dobu lze volně pustit lod do vody i vytáhnout z vody .............moje osobní zkušenost . Po dohodě lze pustit loď do vody i když převážejí lodě . Nesmíš jim jen překážet . PS vše zadarmo !!!

500 CZK za spuštění a 500 CZK za vytažení považuji za zlodějinu

Jinak s UT a čt to máš pravdu od 8-18 ted jsem tam volal

Odkaz ke komentáři

Bootcentrum jednak platí už nová vyhláška ,která mění to co bylo loni ohledně kotvení .

Za druhé co jsem si pouštěl loď já , jak vozili tím traktorem přes korunu hráze ,jak jsem psal .Mimo tuto dobu lze volně pustit lod do vody i vytáhnout z vody .............moje osobní zkušenost . Po dohodě lze pustit loď do vody i když převážejí lodě . Nesmíš jim jen překážet . PS vše zadarmo !!!

čti pořádně co píšu-jeto tak a né jinak.

Ale souhlasím s tebou,že 500,-za 1 úkon je dost-ale je to soukromá záležitost a je jen na tobě zda to zvolíš,já s tím nemám nic společného,jen to taky někdy využívám.

Jinak ti trochu nerozumím s tím út a čt od 8-18 ?? V ty dva dny uvedené tam lodě nepřevážejí,tudíž žádné 8-18 NEPLATI.Bráná bývá zpravidla otevřena,ale né na 100%,zažil jsem,že byla taky celý den uzamčena a tudíž voda nepřístupná ,tudíž můžeš skládat a nakládat libovolně celých 24hod.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Pokud to převáží jen jeden traktor, tak tam musí být dost dlouhé intervaly, kdy je náplavka volná ne?

Osobně mi stačí max 15 minut na spuštění a i vytažení z vody. Jen sehnat někde to parkování pro auto s vlekem.....

Odkaz ke komentáři

Je to tak, jak pise Bootcentrum, utery a ctvrtek se neprevazi, byva tam volno. Ve dnech prevozu je tam nejaky clovek od najate agentury a musis se s nim domlubit zda te tam pusti. Jen bacha na Policii Cr, letos pokutuje pred vjedzem k naplavce za otaceni na silnici.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...