viktor Zveřejněno 30. Červenec 2012 Sdílet Zveřejněno 30. Červenec 2012 Ahoj,udělali jsme si prodloužený víkend na baťáku.Koho to zajímá podívejte se na Jachting.info,ať to nemusím znovu přepisovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 30. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2012 Ahoj,udělali jsme si prodloužený víkend na baťáku.Koho to zajímá podívejte se na Jachting.info,ať to nemusím znovu přepisovat.Ahoj, dej sem aspoň odkaz, ať to nemusíme hledat. Určitě si to spousta z nás ráda přečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2012 Už jsem tam byl dvakrát a pokaždé spokojenost. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 30. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Červenec 2012 Je to na OTVíRÁNí BAŤOVA KANÁLU 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2012 No, moc jsi to tam teda nevychvalil :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 30. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Červenec 2012 A to už jsem vychládl,kdybych začal po příjezdu,to by bylo jiné kafe.Ale jestli sis všiml Jirka Sekera,místní to rodák nebyl proti(až na čistotu vody)souhlasil,takže až takový tragéd nebudu.Jó další chuťovka na kterou jsem zapoměl.Na každém mostě jsou nakreslené kačeny s nápisem "my tady chceme taky žít."To by musely být jebnuté,aby v takovém prostředí hnízdily,když tam jezdí jedna loďka za druhou,když o 15m vedle mají poklidnou Moravu.Buď to tam cpou ekoteroristé,nebo rybáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 31. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2012 Jojo, to jsem koukal, ze nejsi jedinej. Bohuzel uz se to asi zacina zvrtavat opet do ceske klasiky, jako vetsina veci tady u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 (upraveno) Vzkaz nejen pro Fuldu. Na Baťák jedem zítra, tedy 7.6.2019 a budeme tam do středy 12.6.2019. Spouštění v Petrově. Upraveno 6. Červen 2019 uživatelem Kralvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 7. Červen 2019 Sdílet Odesláno 7. Červen 2019 To KralvodAhoj, já vyrážím na Baťák v pondělí, tak se asi potkáme. Dá se v Petrově nějak inteligentně parkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 7. Červen 2019 Sdílet Odesláno 7. Červen 2019 Ahoj , v Petrově se dá v pohodě nechat auto s přívěsem hned u přístavu nebo za mostem. V pondělí se sejdem, komory jsou v pondělí zavřené, telefon na nás máš, tak zavolej . Kralvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 27. Březen 2021 Sdílet Odesláno 27. Březen 2021 Ahoj kamarádi, rádi bychom koncem srpna na pár dní na Baťuv kanál. Vím, že v pondělí jsou komory uzavřeny, v Petrově dám loď na vodu, ale tím moje informace končí. Dál nevím vůbec nic. Potřeboval bych rady o kanále, jak to funguje na zdymadlech, kde zakotvit na noc, natankovat, nakoupit. Prosím poraďte. Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se