Mič Zveřejněno 26. května Sdílet Zveřejněno 26. května Prosim poraďte spravne osazeni impelleru. Jde mi o vrchni tesnení domecku. Viz foto. Je správně, ze je pouze pritisknute na domeček? Nebo se musi nejakym zpusobem zafixovat do domecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. května Sdílet Odesláno 26. května u meho motoru je jen pritisknute. Taky mi to prislo divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 27. května Autor Sdílet Odesláno 27. května Pořád nevím, ale jen přitisknuté mi přijde blbost. To je tam na nic. Ta točící hřídel to musí zvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. května Sdílet Odesláno 28. května menil jsem impeler po 300 Mth a bylo to na svem miste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky