mike Zveřejněno 21. Červenec 2009 Sdílet Zveřejněno 21. Červenec 2009 Ahoj všichni příznivci motorových plavidel,mohl by mi někdo poradit kde mi dobře a levně přečalouní kožené sedačky ,které mám rozpraskané.Děkuji MIKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 16. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2009 místo bydliště ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2009 Ahoj Dobříš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 17. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2009 tak pokud by ti to vyhovovalo tak je to u Deštné,je to Tučapy,Tábor.dobrý,levný,pokud budeš chtít číslo tak na email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2009 Ahoj Leki moc děkuji a chtěl bych tě poprosit jestli by jsi mi mohl zaslat kontakt na email SkalaraM@seznam.cz.Hezké svátky a ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se