bendo Zveřejněno 24. Červenec 2012 Sdílet Zveřejněno 24. Červenec 2012 Ahoj,nikde se nemůžu dočíst,jestli tam přihlásím člun bez pojištění.někde jsem se dočetl,že musím mít pojištění,modrou kartu ale až od 15kw,já mám v papírech právě 15kw,tak si nejsem jistej,ještě se chci zeptat,jestli se na Chorvatskejch hranicích nahlašuje,že vezu člun.Díky Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 26. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2012 Od 15 Kw musí být člun pojištěn jinak nedají vinětu a bez ní to nejde jinak jestli narazíš na kapitanátu na svérázného kapitána tak můžeš mít v papírech třeba 10Kw ale u něj musíš mít pojištění můžeš ukazovat zákony vyhlášky co chceš,ale on je to jeho kapitanát a on rozhodl.Jinak nejlevnější pojištění jde sjednat právě u chorvatů při vystavování viněty.Na hranicích nenahlašuješ vůbec nic jen mít u sebe platné doklady od lodě, do 3 měsíců musí loď opustit HR jinak jí musíš mít v maríně s celní doložkou a pak do 18 měsíců MUSí opustit vody HR jinak platíš clo a DPH lodě ???? ahoj Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se