Přejít na obsah
Plavidla.cz

Novy a lepsi Parsun "5HP"

Doporučené příspěvky

Ahoj, v Madarsku se objevil prodejce motoru, ktery nabizi "5HP" dvouvalec OHC, 209ccm, rikaji tomu Parsun 5XS. Udajne ma 5HP papiry i CE. Na deklu je napis Parsun 5.0.

Je to klasicky zadusena verze silnejsiho motoru prodavaneho bezne jako Parsun F6BMS(BML) az F9.8BMS(BML). http://www.hajomotor.hu/katalogus_elem/parsun/10le615xsparsunkulmotorok/

Verim ze i u nas by si nasel svoje fanousky. Kultura cestovani s nim bude urcite o poznani lepsi nez s klasickym jednovalcem 112ccm a urcite v "5HP" rezimu vydrzi i vic. Cena samozrejme odpovida silnejsi verzi.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 years later...
mám tento motor dvě sezony, nejto cca 150 mth, spokojenost, stál mne 45000 je to dvouválec, s výkonem 10 hp slušně tahá a má kultivovaný chod oproti selvě 5xs. letos ho budu prodávat, přešel jsem na laminátovku se zabudovaným. Jinak souhrnem jsem s ním byl velice spokojen. byl 2x na moři a u nás na Slapech, Orlíku, Dalešicích, Hracholuskách atd. SPS ani PčR si mne nevšímala, nejezdil jsem jako magor. Hlavně mi odpadalo to stupidní přihlašování a TP a hlavně jsem před dvěma roky neměl VMP, ale jak se tady již v příspěvcích zmiňovalo, každa loď je malá a chci větší a větší, měním to každé dva roky, a začínal jsem s inex 2000 s elektromotorem 20lb., pak 2,5, pak 5hp potom tento Parsun 5xs a ted jsem o dost tříd dál. ať vám to jezdí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...