Tom2082 Zveřejněno 15. Červenec 2012 Sdílet Zveřejněno 15. Červenec 2012 Zdravím, prohlížel jsem motor a chybí mi tam vzduchový filtr, nevím proč, koukám přímo na klapku karburátoru. Nemám vůbec tušení kde filtr sehnat a určo tam chybí nějaká příruba. Poradíte někdo? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2012 on tam taky žádný filtr nebyl, maximálně tlumič sání tady si to najdi:http://www.boats.net/parts/search/BRP/JOHNSON/parts.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom2082 Odesláno 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 To jako že to bere nefiltrovaný vzduch? Tam jsem už hledal a viděl jsem tam fakt jen ten karburátor bez vzduchovýho filtru. O lodních motorech se teprve učím, filtr má i sekačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Sekacka ale nejezdi na vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 A v 99.9% pripadu se ti za lodi moc neprasi :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Na vodě je čisto, filtr netřeba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom2082 Odesláno 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Ale v přístavu, při převozu apod. Nejde mi do hlavy že by do motoru mohl jít špinavý vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Při převozu máš motor v chodu? A navíc je to zakytované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Ale v přístavu, při převozu apod. Nejde mi do hlavy že by do motoru mohl jít špinavý vzduch.Je to tak jak píšou zkušený kolegové, filtr vzduchu motory nemají protože není důvopd, maximálně tlumič a to jen některé, neřeš to a pusť to z hlavy, stejně nic jiného neobjevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambinone Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 ...mám stejný motor a opravdu to vypadá, jako kdyby tam něco chybělo. Také mě to zarazilo, ale tak to prostě je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Jestli to nebude tim, ze ten karburator neni jenom pro lodni motory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se