Přejít na obsah
Plavidla.cz

lodní hřídel

Danykopy

Doporučené příspěvky

Zdar ve spolek,možná jsem to nazval špatně,ale lepší název mě nenapadl.scháním někoho,kdo prodává nebo asi lépe vyrábí hřídele k lodním pohonům.guglil jsem hledal jsem v různých eschopech v jednom nějakým zahraničním jsem možná i něco našel,ale bylo to hrozně nepřehledné a investovat do něčeho tolik peněz a ani si o tom s nikým nepokolábosit je prostě takový divný.je to na ocelovou lodičku s motorem kolem 40 koní (taky ho ještě nemám).

díky za jakékoliv rady,podněty.

Upraveno uživatelem Danykopy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám výborného nástrojaře,dělá mi všechny hřídele pro lodě.

A odkud jsi? Ze by jsme to probrali na zivo. Jsem v tomhle docela novacek,takze si necham poradit,,v ppodstate o tom nic nevim,nebo hodne malo. Ja bydlim v Praze,ale urcite bych nekam dojel. Sory,za pravopis,pisu to na mobilu.

Odkaz ke komentáři

No....Mám jich víc......ale žádnou plovoucí........ http://www.starelode.cz/

Dobry...na tyhle stranky taky obcas mrknu,,tak to budes asi zkusenej harcovnik. Stary veci mam rad,hlavne ty stary funkcni vychytavky,zda se mi,ze drivv to umeli a vedeli lip,nez dneska,resp.,ze to umeli z pohledu dnesni doby levnejc,trvanlivejc.vsechno...takze i kdyz tu svoji lod chci mit moderni,tak nektery veci si myslim,ze budou lepsi po staru,jako treba to utesneni lodni hridele,kormidlo.....zadnej zetnahon a gufera...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...