zdenek2013 Odesláno 3. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2017 třeba to podrobněji objasní autor oznámení,stačí mu napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2017 Copak jsi zase proved ? https://www.mrk.cz/oznameni.php3?id=2720 :DNo možná někoho nas.al přefiknutím šňůry, viz: nechaj li to přes celou řeku nebo úsek kde prostě musím proplout a nedá se jinak tak jim to seberu vrtulí a když to mají ve vzduchu tak to uříznu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 (upraveno) zeptal jsem se ,tady je odpověď : "Ahoj.chytani pres noc na 4 a vice prutu, trolling se dvema a vice pruty, nerespektovani plavebni drahy, takze neustale strhavani vlascu atd...Je tohomnohem vic a dosla mi tepelivostMej seMilan"mám pocit,že tohle asi jen o závisti lodě nebude Upraveno 4. Červenec 2017 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 2013 ty aby sis nepřisadil . Ok , tak stalo se asi toto .Poslední dobou jsem nachytal na vlastní nástrahy za pár kaček enormní množství velkých kaprů . Uveřejnil jsem recepty a videa na MRK , Většina lidí mi posílá svoje nápady chytá podle mně , případně i přijedou ,půjčí nebo pošlou zařízení a suroviny na výrobu . No a pak se najde pár MRK jak jim říkám vysíračů co jen plivou , pomlouvaj bez jakýchkoliv důkazů atd a to nejen mně ale i ty co mi fandí nebo co napsali něco v na moji obhajobu tak se do nich pustí . . No tak dostanou červenou kartu a nemohou se tam už vylejvat . Tak vzniklo i toto "oznámení" .Není náhodou , že to napsal mnou blokjej člověk . Jinak ,, v neděli jsem měl na lodi hloubkovou kontrolu police ohledně lodi , alkoholu a rybolovu - vše OK na 100% , takže jsem připravil podklady pro soud a policii , jestli s tím MRK bude pokračovat , ok , povíme si to jinde . Pokud někdo chce vidět videa tak na you tube jsou všechny . Samo sebou sem někomu šňůry stáhnul , ale to je jeho blbost když je má přes celý Labe a nejde projet . http://kbfotoservis.rajce.idnes.cz/mrk část podkladu pro polici 2013 ten Milan Alias Milano BRH , je ode mně bloklej , stejně tak jako od mnoha dalších lidí na MRK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 Copak jsi zase proved ? https://www.mrk.cz/oznameni.php3?id=2720 :DPředpokládám, že jeho největší a naprosto neprominutelný prohřešek je vlastnictví pěkné lodi. Jako další v pořadí bude zřejmě to, že z té lodi dokonce chytá ryby, čímž se dopouští opakovaného prohřešku proti slušnému chování tím, že jsou mu ostatní méně majetní nuceni závidět. Jako ideální řešení pro obě strany bych viděl znárodnění dotčeného plavidla a následným jeho užíváním předsedou rybářského spolku, jeho rodinou a přáteli.Jirkas přesně , ještě by měl nastoupit soudce Lynč a pověsit mne v dědine pro výstrahu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 (upraveno) pohádka o neviňátku je hezká,tak hurá na policii,mají o tebe evidentně zájem...packa něco objevil, já se zeptal, ty jsi to doplnillepší než trhání šňůr bude vždy slušná domluva,určitě by rybáři raději kousek stáhli své udice,než aby je pak museli navazovat znovu,stojí je to dost práce i peněz , u mě stržení návnad je vždy nehoda a rád se těm chlapům omluvím,ale každý jsme jiný a hlavně jindešňůry jsem namotal naposledy před cca 5-6 lety na pramici s elektromotorem,s velkou lodí zatím ne a snad i proto posledně při obepplouvání sumcařských bojek vyvezených cca 250m od břehu jsem přeskočil pařez a přidělal si práci s obroušením odřenin na kýlu,s novým nátěrem základu a novým AF na kýl,ale asi i to k lodi patří a ironií je,že jsem stejný pařez trefill už na té pramici před těmi x lety,jenže jsem ho tehdy nezaznačil dle GPS,teď už ho mám a označím ho plavebním znakem,je to docela nebezpečné místoje lepší si na vodě užívat než se dohadovat Upraveno 4. Červenec 2017 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 (upraveno) z2013 je vidět že tom víš úplný ...... ty stažená udice . Asi jak se vyhneš udici co je napevno natažená vzduchem přes celý Labe na druhej strom na trhačku ?? a jedeš 40 ?? to jsou věci co ti jsou cizí . Tak si o tom nejdřív něco zjisti . No ale varování policii MRK zabrala už to smázli . Nicméně mám to uložené tak uvidím co s tím Upraveno 4. Červenec 2017 uživatelem my65hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 šroubem asi těžko sebereš udice,které jsou na trhačce na protějším stromě...s policií bych neváhal,určitě je budeš zajímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 a co třeba lodí , nástavbou ? lidma na palubě ? ps čist ses asi ve škole naučil , tak si přečti pozorneji co jsem napsal , ale pro Tebe na tu Moravu ještě jednou - Policii jsem na lodi měl v neděli - kompletní kontrola , rybolovu , plavidla , alkohol ,, vše na 100 % OK , člun to byl PčR Pioneer , s motorem 90 Hp Yamaha , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 Já byl na horním Labi loni a už tam nepojedu. Rybáři tam jsou rozlezlí všude, vyhnout se jim prostě nedá. I když pojedu sebeopatrněji, každou chvíli nějaký vyskočí z poza křoví, začne mávat rukama a většinou rovnou nadávat. S těma šňůrama nataženýma napříč řeky jsem se tam taky setkal a dost možná bych se o ně podříznul, kdybych před tím nečetl varování tady a nedával si pozor.Tvrdit, že se dá rybářům a jejich vybavení na horním Labi vyhnout je opravdu neznalost místa.A nářek rybáře: " .... nerespektovani plavebni drahy, takze neustale strhavani vlascu....." je pro mne dalším důkazem, že rybáři jsou mimo mísu a přesvědčení, že plavební dráha je tam, kde oni zrovna nemají své vlasce.Před 14 ti dny jsem byl na Slapech a Orlíku. Těch bójek, různých trubek a podobných udělátek tam plavou mraky, je to vidět na poslední chvíli, nebo až si o to člověk klepne lodí. Kolikrát ani není poznat, ke kterému břehu se to váže, je to jednoznačně v plavební dráze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 (upraveno) číst umím,tak čtu na mrku o tobě a také ,že dosud žádné oznámení smazáno nebylo,je stále v diskuzi, každopádně tvá hvězda jen tak neuhasne,jsi "oblíbencem" u velkého množství lidí určitě víc než je tady kdokoliv z nás,ale to nejlépe víš ty sám... https://www.mrk.cz/kaprarina?id=1&idzapisu=13728340&kw=KBfotoservis P.S.: horní Labe máme propluté z Týnce nad Labem až na Mělník,pak zbytek Labe až pod Střekov a Vltavu celou z Mělníku až do českého vrbného,nebylo to však v době lovu dravců,tedy po 15.červnu,šňůry nad vodou jsou nebezpečné,to je jasné,ale řezáním se tam budete jen a jen handrkovat Upraveno 4. Červenec 2017 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 Lubore to je přesně jak jsi napsal , jednak naprostá neznalost horního Labe a jednak letos sem ještě nikoho nestáhlo . Ale před loni se mi na špici málem oběsil kluk . 3 stokilový šnury pod krkem . Takže ted vozím už raději kudlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 Z 2013 ty mezi ten MRK patříš :D podobných jako ty tam je hafo co umí jen rerjpat :D Co tam máš dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2017 ano,máš pravdu,rejpnul jsem si,vždyť je to radost,ale myslím to upřímně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 5. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2017 ... největší a naprosto neprominutelný prohřešek je vlastnictví pěkné lodi.To sis asi splet ne? Prakticka a bytelna je, to jo, ale ze by se musela zavidet...Pěkná loď to je, podle mě samozřejmě. Připadá mi, že jste nějak s My65hp ve při? V tom případě by se to dalo i pochopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2017 Nějací vepři se najdou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2017 Nějací vepři se najdou.....občas i svině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 Z 2016 a já zase v pohodě :-)) http://crs-sus.cz/kontrola-rs-ve-spolupraci-s-poricni-policii-labe-ctyri-zadrzene-povolenky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 Z 2016 a já zase v pohodě :-)) http://crs-sus.cz/kontrola-rs-ve-spolupraci-s-poricni-policii-labe-ctyri-zadrzene-povolenky/Takhle by měla pracovat policie a né šikanovat rekreanty na šlapadlech a hrozit stotisícovejma pokutama za jedno pivko. Nechytal jsi zrovna u Poděbrad? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 Ne ne klasicky u Klavar , oni to brali ale od Nymburka pro Týnec nad Labem , Zítra jednou zase a pak ještě příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 (upraveno) jo-je to hezky že se uspořadalo tohle divadlo ale bylo by mnohem efektivnejsí kdyby se vyrazilo nečekanš a ne planovaně v 6 večer a v 6 rano se končilo a hlavne se určita místa vzali po par hodinach znovutakhle si akorat udelali carku u veřejnosti a u medií a tech par co prišlo o noty melo smulu že je nikdo nevaroval (nebo meli vybity telefon :D)jo a hlavne by měli jít příkladem a ne vypalit z komory. udelat pulmetrovou vlnu a čekající lod pověsit na ,,dalbu,, Upraveno 7. Červenec 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 Takže jsem je přecenil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 7. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2017 Packo tohle je ještě sranda ale co říkáte na tohle http://plzen.idnes.cz/kontroly-na-alkohol-plzen-kapitani-plavba-vodaci-fbp-/plzen-zpravy.aspx?c=A170706_151608_plzen-zpravy_eb de facto nikdo na jakýmkoliv plavidle si nesmí dát pivko ,, jinak flastr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saturnin Odesláno 8. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2017 Packo tohle je ještě sranda ale co říkáte na tohle http://plzen.idnes.cz/kontroly-na-alkohol-plzen-kapitani-plavba-vodaci-fbp-/plzen-zpravy.aspx?c=A170706_151608_plzen-zpravy_eb de facto nikdo na jakýmkoliv plavidle si nesmí dát pivko ,, jinak flastrTo například vyplývá z ustanovení zákona č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, § 19 a následujících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2017 Podlé tohoto zákona nemůžeš pod vlivem ani zalouct hřebík, by sis mohl způsobit újmu na zdraví. Jsme v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky