tomas Zveřejněno 28. Červen 2009 Sdílet Zveřejněno 28. Červen 2009 Kde se dá na Dalešické přehradě spustit menší loďka,je tam nějaký sjezd? Slyšel jsem že by to šlo i v nějakém kempu,zhruba uprostřed přehrady,není tam údajně sjezd,ale spustit to tam prej jde.Poraďte,díky.A jak je to tam s parkováním auta s vozíkem.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 28. Červen 2009 Sdílet Odesláno 28. Červen 2009 (upraveno) V kempu je zakazane spousteni..jde to, ale musis vzit vlek do teplejch a dotlacit ho pres plaz do vody.Nekteri to tak delaji hlavne kempari.Jediny oficialni sjezd je u hraze viz. http://www.mapy.cz/#x=137024144@y=132550368@z=16@mm=FP zde se spousti vetsina clunu a je to nejlepsi.Ja ho vyuzivam, lepsi nez se s nekym dohadovat apod. Upraveno 28. Červen 2009 uživatelem StandaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 29. Červen 2009 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2009 A jak je to tam s parkováním,dá se u té hráze někde strčit auto i s vozíkem? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 29. Červen 2009 Sdílet Odesláno 29. Červen 2009 jj, uz od vody to lze, staci dat auto a vlek na stranu abys neprekazel.Neboj mista je tam dost.Kdyz bude pekne, tak se tam mozna potkame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 29. Červen 2009 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2009 Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 Ahoj, kam až se na Dalešicích smí plout proti proudu? Nikdy jsem tam nebyl tak sháním nějaké info. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 Muzes az nakonec resp. zacatek nevim o tom, ze by tam bylo omezeni.Ale dal nez po číměř bych nejezdil stejne to potom konci a uz muze byt problem naplaveniny apod. http://www.mapy.cz/#x=136738816@y=132792832@z=14@mm=FP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 Díky za bleskovou odpověď, ještě jeden :) dotaz jak to tam je s kotvením, SPS či policií (kontroly) - tím myslím omezerní plavby do 25 km bez vln a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 jak to je s kotvenim? myslim si, ze v tom nebude problem.Pokud budes chtit, ale kotvit nastalo budes muset asi pozadat o prideleni mista.Radeji bych si zavolal na SPS.Nebo se zeptam znameho co dela u hraze.Letos jsem tam byl tak 5 × a policiii nebo SPS jsem nepotkal.Ja jezdim jen ve skluzu tak kolem 20-30km/hod a kdyz vidim neco podezreleho uberu:-)Co si budem povidat skluz nadela mene problemu nez jizda ve vytlaku.Jsou tam "borci" co to tam prohaneji a nic si z toho nedelaj, bohuzel nedokazu rict zda SPS nebo policie toto bude tolerovat.Me loni SPS kontrolovala 2× ,ale to jsem mel clun se kterym byla maximalka 15km/hod a skluz zadny:-). a policii jsem videl jen jak kontroluje rybare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 Díky za upřesnění , jen bych tam rád vyrazil třeba na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 30. Červen 2009 Sdílet Odesláno 30. Červen 2009 :-) litovat nebudes, take to mam v planu.Delal jsem servis po zabehu a chci to pred odjezdem na dovolenou projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Odesláno 9. Červenec 2009 Jsou na Dalešicích taky nějaké přístaviště,kde by se dalo najíst(restaurace),chtěl bych o víkendu vyrazit s rodinou.Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 9. Červenec 2009 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2009 zaparkovat muzes na hartvikovitske plázi je tam kemp a nejake to obcerstveni(hranolky, bramboraky, zampiony a vsechna zdrava jidla).Primo pristaviste to neni, ale bezne jsou tam pichnute cluny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Co se týče SPS na Dalešicích tak jsme tam byli minulý víkend a zrovna dělali kontrolu.... Naštěstí jsem jel zrovna jen ve výtlaku....hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenlik1 Odesláno 25. Březen 2012 Sdílet Odesláno 25. Březen 2012 kecas v hartvikovicich se taky da spoustet na vodu je to bokem od plaze ale v kramoline je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 28. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2012 Ahoj, všechny varuji před Dalešicemi-byl jsem tam v sobotu a pod sjezdem u hráze snad 1-2 cm silný škraloup sinic či jakéhosi bordelu a strašný zápach. Asi po 400 m od sjezdu je už jen silně zeleno-špenátovo!!! Jinak strašně nízký stav vody za posledních 5 let snad nejnižší co jsem vůbec kdy viděl. Koupání nepřipadá vůbec v úvahu a loď se musí po vytažení doslova "odbordelizovat"......, raději ji tam vůbec nespouštět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 13. Září 2012 Sdílet Odesláno 13. Září 2012 Neví někdo jak vypadá voda na Dalešicích??? Je stále stejně zelená nebo se to zlepšilo? Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav Odesláno 13. Září 2012 Sdílet Odesláno 13. Září 2012 Vody je málo ale je čistá. V pondělí super plavba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se