david Odesláno 17. Leden 2013 Sdílet Odesláno 17. Leden 2013 Jo je pěkná přestavba.http://www.rajce.net/a7627305jen je na klouzák krapet těžká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 18. Leden 2013 Sdílet Odesláno 18. Leden 2013 Jó čtyři a půl tuny a to je celá z laminátu! Dnes je to už jen výtlačná loď, je tam jen jeden motor 80hp diesel a to jsem přesně chtěl,možná do budoucna diesel s turbem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Leden 2013 Sdílet Odesláno 18. Leden 2013 Je dobry videt i nejaky jiny lode nez Baylinery, tech je vsude dost. (JBenda promine) Ten Grenzboot je hodne prostorove zajimavej.Mas u mne velke nikdy nesmazatelne MINUS :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa1684956716 Odesláno 21. Leden 2013 Sdílet Odesláno 21. Leden 2013 Ahoj tak ladislavjel mám nějaké staré fotky lodi jak jsem jí koupil a začal renovovat tak se mrkni na webovky už to konečně trochu fungje, pak tam ještě něco přidá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 22. Leden 2013 Sdílet Odesláno 22. Leden 2013 Ahoj tak ladislavjel mám nějaké staré fotky lodi jak jsem jí koupil a začal renovovat tak se mrkni na webovky už to konečně trochu fungje, pak tam ještě něco přidá .Koukám že si dělal hned dva čluny.Neviděl jsem na fotce chladič vzduchu,jestli tam není,tak si přišel cca o pět koníků ;)Děláš taky vojenský veterány?Tatra 805? Mam vedle souseda,ten má 805 valník,čtyři V3S a UAZe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa1684956716 Odesláno 23. Leden 2013 Sdílet Odesláno 23. Leden 2013 JO dělám ,tatru s člunem jsem už prodal.A ten chladič jsem tam nedával protože mám tam málo místa .40 na vodě to je docela fofr a já jezdím většinou od 10 do 15 km ,to je taková cestovní rychlos že to nic nežere a je to tichý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa1684956716 Odesláno 28. Leden 2013 Sdílet Odesláno 28. Leden 2013 JO dělám ,tatru s člunem jsem už prodal.A ten chladič jsem tam nedával protože mám tam málo místa .40 na vodě to je docela fofr a já jezdím většinou od 10 do 15 km ,to je taková cestovní rychlos že to nic nežere a je to tichý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 Stando nekotvil si minulou neděli vedle mě v Píšťanech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa1684956716 Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 Ahoj jo byl jsem na pláži.Máš moc pěknou tu lod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 škoda že jsem tě tam neviděl,mohli jsme hodit řeč,tak jindy.Nó mam tam ještě hodně práce,ale snad jednou hezká bude ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa1684956716 Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 ja jedu na dovču tak tam budu asi 3 týdny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 OK,dáme pivko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 7. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2013 Ahoj, jak to teď vypadá na Žernosekách? Co voda, komáři apod. Kamarád se teď vrátil ze Sandberku a říkal, že tam kvůli komárům nešlo nikde kotvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2013 sedim u Labe skoro kazdej den a rekl bych ze komari jsou v prumeru-chlapci nejste trochu zhejckani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2013 Jsem na žernosekách a labi každej víkend a komáři a hovada v normálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 No a co voda, žádný sinice? No na hovada je lepší si dát radši bacha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2013 Hovadum se snazim vyhejbat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 9. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2013 Voda mi prijde normalni, viditelnost 1m+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Září 2013 Sdílet Odesláno 1. Září 2013 poplavete někdo 28.9.na vinobraní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Na jezeře jsem se pohyboval uplynulý víkend a musím konstatovat, že voda nic moc. Na Malorce krásná, ale u pláže to smrdělo a všude zelňačka. Záleží na tom, kam to nažene vítr. Termín vinobraní by mi vyhovoval, nemám nic v plánu. Dej tip na místo, kde se seplujem.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Budu se tam kolem poflakovat delší dobu - protože jsem až doteď vlivem povodně neměl kam pořádně plout. Přímo na vinobraní - v Pá a So, bych viděl jako nejlepší stát na řece v klubu u Děčíňáků nebo Žernoseckejch. Jsou fajn, do vsi kousek, a je to tam aspoň trochu hlídaný. Týden před tím bych asi zkusil i vinobraní v Litoměřicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 To by šlo. Já tu mojí kajutovečku můžu nechat pod molem pro osobní plavbu nebo nad přívozem u některýho tunýlku. Tak se mám alespoň na co těšit. Tento víkend jsou na jezeře závody kajutovek, krajský přebor a příští víkend se jedou kajutovky u nás, v Cirkvicích.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 príma, třeba stihnu i Církvice na kukačku a posezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 ted me tak napadlo-to uz je Vltava v provozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Zatím ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se